اگه به نژاد گول حمله کنی و طرف تله داشته باشه نیرو هات اسیر میشننقل قول:
و برای آزاد کردنشون باید حمله عادی بزنی و حد اقل 1 نیروت سالم برگرده
Printable View
اگه به نژاد گول حمله کنی و طرف تله داشته باشه نیرو هات اسیر میشننقل قول:
و برای آزاد کردنشون باید حمله عادی بزنی و حد اقل 1 نیروت سالم برگرده
دوستان ثبت نام درسرور 5 از امروز شروع شد هرچه سریعتر اقدام کنید
دوستان عزیز ثبت نام برای سرور 5 ایران در تاریخ 1 مهر 1388 ساعت 12 ظهر شروع خواهد شد و بازی در این سرور در تاریخ 3 مهر 1388 ساعت 12 ظهر شروع خواهد شد.
دوستان از لینک زیر میتونید در سرورهای دیگه هم ثبت نام کنید
لینک ثبت نام
کد:http://www.travian.ir/?uc=irx_7199&signup
اقا این زره سازی و اسلحه سازی رو دارم الان میخوام برای زره ها و سلاحهای نیروهامو بهتر کنم چند تا سوال در این مورد دارم:
اول این که الان فقط میتونم فقط یک لول به زره هاشو ن بدوم و یک لول به اسلحه هاشون این یک لولی که به اونا میدم تا چند درصد باعث قوی تر شدن نیروهام میشه اصلا تا چند لول میشه زره ها و اسلحه هاشونو ارتقا داد اگه نیروها بیرون دهکده باشن باز هم این ارتقا اثر خودشو رو نیروها میزاره یا نه
من نژاد توتنم . چرا بعضی وقتها نمی تونم حمله عادی بکنم و بعضی وقتا می تونم
فکر کنم فقط به روستاهایی که توش نیرو های طبیعت هستن نمی تونی حمله ی عادی کنی
به بقیه می تونی
دوست عزیز چنین چیزی نداریم ! درچند حالت این مساله میشه ! یکی اینکه شما جانشین کسی باشی که در این صورت نمیتونی حمله عادی کنی ! در بقیه موارد و در حمله به دهکده های معمولی همیشه حمله عادی فعال استنقل قول:
و یا اینکه به سرزمین متروکه باشه
موفق باشی
دوست عزیز زره سازی و اسلحه سازی برای تمام نیروهای شما کاربرد نداره ! از اسلحه سازی فقط برای نیروهای هجومی خود و از زره سازی فقط برای نیروهای دفاعی خود استفاده کنید! مثلا اگر توتن هستید نیازی ندارید که لول زره سازی شوالیه را بالا ببرید . (اگر نژادتون و بگید میتونم بیشتر کمک کنم)نقل قول:
این لول ها تا سطح 20 بالا میره و روی تمام نیروهاتون که لول آپ کردید تاثیر میزاره
البته یک راهنمایی : هر وقت سربازهاتون بیشتر از 1000 شد دنبال لول آپ کردن زره سازی و اسلحه سازی باشید
موفق باشید
زیر 50 شدی بیا با هم صحبت کنیم :31:نقل قول:
نزاد رومینقل قول:
این اسلحه سازی چقدر میتونه توان نیروها رو افزایش بده من الان 40 تا شمشیر زن دارم و میخوام یه لول به اسلحه هاشون بدو چند میخوام بدونم به نظرتون تقریبا چند درصد توانشون افزایش پیدا میکنه
در نژاد روم نیروهای هجومی شما عبارتند از شمشیر زن و شوالیه (دژکوب و منجنیق وقتی کاملا قدرت پیدا کردید لول آپ کنید) این اسلحه یک فرمولی داره که یادم نیست اما در این جد بگم که اگر 40 تا سرباز و لول 20 هم بکنی مثل این میشه که با 45 تا سرباز حمله کردی !!! این خیلی در تعداد پائین خودش و نشون نمیده و در تعداد نیروی بالا خودش و نشون میده ! شما بجای هزینه کردن در مورد اسلحه سازی تعداد نیروهاتون و زیاد کنید:46:نقل قول:
تشکرات بسیار :31::31:نقل قول:
نمی گم حرف کسی اشتباستا ولی اون موقعا که تو سرور 1من بازی میکردم هنوز سرور 2م راه نیفتاده بود از چندتای که رتبه هاشون نزدیک 1رقمی بود پرسیدم با ارتقا سلاح زره چیکار کنم گفتن هر موقع که تعدادنیرو هات از 1000زد بالا برو چون در صد توان نی که میده خیلی کمه چندان سودی نداره
سلام به همه من داشتم با یه بچه ها رو اکانتش کار میکردم که یدفه تولید گندم - شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسا رو من از دو صفحه گرفتم یعنی این بالای باز بود بعد دوستم یکدفه لینک داد توی یاهو که وقتی بازش کردم اینجوری شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من موندم این چطوری از 9 پرید رو - 14
:41::19::19::19::19::19::18:
دقیقا این مساله درسته و ارتقا تو تعداد بالای سرباز خودش و نشون میداد من هم همین و گفتم دیگه :31::27:نقل قول:
دوست عزیز مطمئن نیستم اما با توجه به اینکه نیروی کمکی در حال رفت و آمد نیست شاید پلاس گندم شما تمام شده و 25 % کم شده ! چون به نظر چیز دیگه این نمیتونه باشه !
نقل قول:
ایول حواس جمع من نمی دونم چون اکانت مال من نیست اما خب به ساپورت یه پیام داده جوابش بیاد ببینم چیه
البته الان تندی ارتقا میدم تا همه چی ردیف شه:21:
یه سوال
مهاجرو همراه گرز دارا و سایر نیرو برای غارت بفرستم
3000منبع غارت می کنه؟
نقل قول:
اگه مقدار منابع در دسترس طرف از 3000 بیشتر باشه بله فقط مهاجر ضعیفه نفرستیش حمله میفته میمیره بد بخت می شی تا بعدی رو بسازی:31:
خب
ده طرف از هر منبع 11هزارتا داره
به علاوه هیچ نیرویی هم نداره
برای مهاجر کلی محافظ هم گذاشتم
فرستادمش
زنده می مونه؟
نقل قول:
زنده که بعله اما من درست متوجه نشدم نکنه با محافظ حمله کردی؟:18:
محافظ به درد این کار نمی خوره که!:13:
نه
من نژادم توتنه
منظورم این بود که همراش چنتا از نیرو های حمله ایم رو فرستادم
هاااااا
زنده موند
یک غارت توپ انجام دادیم
به نظرتون منابعو ارتقا بدم
یا نیرو بسازم؟
نقل قول:
نه خیالت راحت تا جای که من میدونم مشکلی پیش نمی آید:5: حالا چندتا هستن مهاجرات:20:
فعلا تازه کارم
از یکی شروع کردم
دارم بیشتر می کنم
دوست عزیز اولین کار مهمی که تو این بازی باید انجام بشه بالا بردن لول منابع تا سطح 10 است. بعد اندازه نیازتون برای غارت سرباز بسازید .نقل قول:
سعی کنید در ابتدای بازی وارد جنگ با کسی نشید و فقط منبع بالا ببرید
موفق باشید
نقل قول:
یه جوری مگی انگار می خوای یه لشکر 1000تای مهاجر بسازی:18: در سطح 10 15 20 قصر و یا 10 20 اقامتگاه میتونی 3تامهاجر بسازی بعدم باهاش یه ده دیگه بزنی
اونا رو هم دارم به ده می رسونمنقل قول:
دوست عزیز اولین کار مهمی که تو این بازی باید انجام بشه بالا بردن لول منابع تا سطح 10 است. بعد اندازه نیازتون برای غارت سرباز بسازید .
سعی کنید در ابتدای بازی وارد جنگ با کسی نشید و فقط منبع بالا ببرید
موفق باشید
خب دیگهنقل قول:
یه جوری مگی انگار می خوای یه لشکر 1000تای مهاجر بسازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سطح 10 15 20 قصر و یا 10 20 اقامتگاه میتونی 3تامهاجر بسازی بعدم باهاش یه ده دیگه بزنی
سطح ده اقامتگاهو دارم
نقل قول:
عزیز دل من یجوری مگی انگار میشه وارد جنگ نشه خب اگه نیرو نداشته باشه که در جا فارمش میکنن:27: اونم از نوع تپل
تازه 10 کردن منابع به این سادگی هم که میگی نیستا همون 8 به 9 و 9 به 10 کلی خرج بر میداره که اگه چند تا فارم تپل نداشته باشی پوست کنده میشه:21:
من از همون اولی که جمعیتم زیر 200 بود شروع به نیرو سازینقل قول:
عزیز دل من یجوری مگی انگار میشه وارد جنگ نشه خب اگه نیرو نداشته باشه که در جا فارمش میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم از نوع تپل
تازه 10 کردن منابع به این سادگی هم که میگی نیستا همون 8 به 9 و 9 به 10 کلی خرج بر میداره که اگه چند تا فارم تپل نداشته باشی پوست کنده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارم کردن و ارتقای ساختمونای جنگی پرداختم به جای منابع
ولی با یه حمله از یه دهکده ی قوی کل کارم خراب شد
الان دارم نیروهامو بازسازی می کنم
تا با فارم کردن پیشرفت کنم
نقل قول:
این رسم این بازیه البته می شه کاری کرد که بدونه نیرو تا یه جای پیشرفت ولی خب دردسر داره مایش یه زبونه چرب نرمه باید بشی رئیس قبیله مخ تمام قول های اطرافت رو بزنی طوری که نه تنها بهت حمله نکنن اگه خواستی حتی به کسی که بهت حمله مکنی تهدید یا حمله کنن
خب البته بگم اون نژاد یعنی تئوتن بدونه غارت زندگی براش بی معنیه نیرو ها مفت مدت زمان ساخت خیلی کم
میدونی هم که به 1/3 مخفی گاه ها دسترسی داری
اره می دونمنقل قول:
میدونی هم که به 1/3 مخفی گاه ها دسترسی داری
فقط یه سوال
برای اینکه خیالم از بابت امنیت و غارت راحت باشه
باید چنتا نیرو بسازم؟
و از چه نوعی؟
دوست عزیز من 2 تا سرور بازی میکنم و تو هر 2 تا سرور رتبه زیر 50 دارم ! اگر سرور و از اول شروع کرده باشی میشه بدون وارد جنگ شدن و فارم کردن سریع اطرافیان خودت و بالا بکشی !نقل قول:
در مورد منابع هم منظور من این نیست که هنوز هیچ کاری نکرده منابع و بکنی سطح 10 ! اما تو برنامه ریزی بازی باید مهمترین هدفت باشه . من بازیکن های آماتور زیادی دیدم که بدون ارتقا منابع ارتش سازی میکنند و با یک حمله اشتباه و دادن تلفات دیگه توان ریکاوری نیرو ندارند !!
موفق باشی
اوکی شما درست میگی ولی فقط تعدادی کمی هستن که از اول شروع میکنن تازه خودت حساب کن کسای که از اول میان یعنی حرفه ای حرفه ای هم نمی اید انجا از منو شما بپرسهنقل قول:
خودتم میگی فارم کردن اطرافیان فارم کردن نیرو می خواد (نه ارتش)مگه اینکه از این کسای باشن که بازی درست نمی کنن که اونام بعد که کارت از ده 2رد شد یا نه اصلا خیلی از دوستام تا منجنیق تو همون 1ده اماده میشد اینا رو پاک میکردن چون دیگه فایده نداره کسی که تولید خودش روی 1000 غارت 300 تا به پاین براش بی ارزشه:41:
می شه بگی کدوم سرور ها هستی
اینطور که میگی یکیش باید اسپید باشه
نقل قول:
امنیت که خب توی دستور العمل نوشته توان دفاعی کدوم نیرو ها بیشتره تهاجمی کدوم
بعدم اگه می خوای ازت منابع نبرن مخفی گاه اگه میتونی هم همینی که این دوست حرفه ایمون گفت نیرو نساز اول منابع رو ببر بالا بعد برو دنبال این کار (البته نیرو بساز نمی خواد بری دنبال بالا بردن زره ..)بعدم تا نری تو اتحادای 1رقمی چندان نگ های دردسر ساز به این زودیا در گیر نمی شی
این چیزی که من میدونم حالا هر جاش اشتباه بود بگین تا خود منم یاد بگیرم:46:البته من فرقی به حالم نداره چن اکانتام رو پاک کردم فقط گاهی که بچه ها کمک می خوان جواب درستی میدم:20:
سرور 2 و 3نقل قول:
سرور 3 بخاطر شرایطم نمیتونم زیاد ازش حرف بزنم
اما تو سرور 2 تو اتحاد HEZB (اتحاد 4 بازی) هستم .:10:
بعد از ساخت ww سرور اسپید تموم می شه؟
بله ! سرور حذف نمیشه فقط ریست میشه و دوباره از اول :31:نقل قول:
وایییییییی
این همه زحمت به باد رفت!
به به!
دهکده ی دوم ساخته شد!
در حالی که نفر286 جمعیت داشتم!!!!!!!!!!
سلام به همگی :31:
ایول یعنی اسپید تموم شه، دوباره همون شروع میشه؟ :20:نقل قول: