سلام
آقا كسي مي دونه چرا idm نمي تونه از يوتيوب دانلود كنه؟ من فكر كنم هر سايتي ----- باشه دانلودهاشم نمي تونه انجام بده آيا اينطوره و آيا راهي براي دانلود از يوتيوب با idm وجود داره؟
سلام
آقا كسي مي دونه چرا idm نمي تونه از يوتيوب دانلود كنه؟ من فكر كنم هر سايتي ----- باشه دانلودهاشم نمي تونه انجام بده آيا اينطوره و آيا راهي براي دانلود از يوتيوب با idm وجود داره؟
دوستان کاری نمیشه کرد که موقعی که داره فایرفاکس کار میکنه سرعت آی دی ام کم شه؟ جوری که حداقل تاثیرو روی فایرفاکس داشته باشه و موقعی که فایرفاکس بیکاره سرعت آی دی ام بره بالا؟
دقت کردی خودتون جواب خودتون رو دادین دیگهنقل قول:
اینو هم میدونم که توی تنظیمات و تب Connection میتونم محدودیت حجم دانلود رو اعمال کنم.
نحوه ساخت صف و اینکه از یه ساعتی شروع به دان کنه و توی یه ساعت خاصی هم دان رو تموم کنه یا اگه فایلهای صف تموم شد سیستم رو هایبر کنه رو هم میدونم.
حالا من میخوام بین ساعات ۱تا ۸ نرم افزار برام ۱ گیگ دانلود کنه.اگه ۱ گیگ رو دانلود کرد سیستم هایبر بشه
از همون تب Connection بزارین روی 1024 برای هر 7 ساعت مثلا. بعد شما صف رو بساز یا از همون صف عمومی استفاده کن ، وقتی صف شروع باشه این 7 ساعت هم باهاش شروع میشه ، ولی به شرط اینکه یکبار سیستم رو ریست کرده باشی که دانلودهای قبلی جز این حساب نیاد.. و اگه میخوای فایل بعدی رو نگیره بهتره که فایل سنگین تر رو اول بزاری.
دیگه تا این حد برنامه Option نداره ! خودت نیگا کن ببین که سرعت چطور هستشنقل قول:
اگه یه موقع هم سرعت دان پایین بود و ۱گیگ رو نتونست دان کنه سر ساعتی که میخوام، سیستم بره به حالت هایبر.
حالت هایبر را حالا؟
Take Care:40:
از این طریق نباید اصولا با آپدیت مشکلی پیش بیاد ، چون که فایل Host رو داریم Edit میکنیم.نقل قول:
ولی با کرک کردن معمولی ما سریال رو داخل ثبات خود برنامه داریم وارد میکنیم و به همین دلیل پس از آپدیت کردن بررسی میشه و باطل میشه.
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
به خاطر اینه که میخواد از طریق HTTP پیش فرض خود ویندوز استفاده کنه ، به همین خاطر طبیعتا Elephant تر ! میشه !!!!نقل قول:
برای دانلود بهتره که از و پ ن استفاده کنی یا از Sock--s استفاده کنی و آدرس ساک--س رو روی IDM هم بدی.
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
در مورد IDM که باید ازهمون Speed limiter برنامه استفاده کنی و بسته به سرعتتون سرعت رو محدود کنی ، برای حالت دوم هم که به طور خودکار سرعت IDM میره بالا وقتی با فایرفاکس کار نکنین.نقل قول:
فکر نکنم ولی تو خود idm رو میتونی تو قسمت speed limit سرعت برنامه رو کم کنی تا با مرورگر هم بشه صفحه ها زودت بالا بیان.نقل قول:
قبلا شنیده بودم خوده سیستم آپدیت ویندوز برای آپدیت از فضاهای خالی اینترنت استفاده میکنه و برای همین تاثیری روی سرعت نمیزاره!نقل قول:
گفتم شاید با آی دی ام یا برنامه ی دیگه ای بشه اینکارو کرد!
.
.
بعد یه سوال دیگه میشه برای آی دی ام تعریف کرد که سره یه ساعت مشخص کامپیوترو روشن کنه؟
در واقع IDM از بیشترین مقدار ممکن پهنای باند استفاده میکنه !نقل قول:
سوال دوم هم نه ، ولی باید از طریق BIOS اینکار رو انجام بدین
موقعی که من میخوام این کدهایی رو کپی کردم سیو کنم سیستم ارور میده که نمیتونی سیوش کنی !!!! علت چیه؟نقل قول:
برای اینکه این فایل داره پردازش میشه ،نقل قول:
شما از حالت Safe mode بالا بیا و انجامش بده.
یا اینکه این فایل رو از پردازش در بیارین و Terminate کنینش اول.
ببخشید من مثل خودت وارد نیستم میگی چیکار باید بکنم ...؟
چه جوری terminate کنم ..؟
داخل پیغام خصوصی هم جوابتون دادم دوست مننقل قول:
اول که سیستم رو روشن کردی کلید F8 رو میزنی و از لیست safe mode رو انتخاب میکنی ، و اونحا از داخل Task manager پروسه ی Host رو راست کلیک میکنی و End Process میزنی و کارتون انجام میدین.
دوستان آیا راهی هست که آیکون آی دی ام رو که کنار ساعت میاد تو ویندوز 7 مخفی کرد؟
ميشه بيشتر توضيح بدي؟ يه روش ساده و راحت بگو كه من همين الان از طريق اون بتونم با idm از هرجا خواستم دان كنم.نقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
از طریق شاتی که گزاشتم براتون عمل کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق مراحل پیش بری ردیفه
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
سلامنقل قول:
آخه نمیشه زیاد ساده تر بگم که !:31:
میگم که برو یه چیز پی ان بخر استفاده کن ردیفه !
آقا ممنون بابت جوابتنقل قول:
ولی من اینکارو کردم ولی بازم نشد
خودتون تست کنید ببینید!
آیکونه هست هنوز
چه گیری دادین به این کار؟:31:نقل قول:
خوب بلد نیستم دیگه عقلم تا همین مقدار قد داد! :31:
راه اول برای این بود که از بغل ساعت که خواسته بودین مخفی بشه.
برای مخفی کردن کلی :
ازین راه برو
IDM رو باز کن و برو منوی View و IDM tray icon رو وارد شین و از داخلش Don't show رو انتخاب کن
حله ؟
خواستی بیاریش دوباره باید برنامه رو از Start menu باز کنین.
موفق باشی عزیزم.:10:
دادا ممنون بابت جوابتنقل قول:
اگه بگی اون آیکونه که وضعیت دانلودو نشون میده و کناره ساعترو هم چجوری میشه مخفی کرد دیگه گل کاشتی:D
آقا وقتي داري از adsl استفاده مي كني بعد از نصب آي دي ام ميگه كه آيا مي خواي تنظيمات شبكه اي رو كه بوسيله اون داري به اينترنت كانكت مي شي رو در آي دي ام هم استفاده كني؟ اونجا بايد بله رو بزنيم يا خير رو؟نقل قول:
در ضمن وقتي داري از AOL استفاده مي كني چجوري ميشه تنظيمات اون رو در آي دي ام هم ست كرد كه ديگه از هرجا خواست دانلود كنه؟
اصلا آيا با تنظيمات خاصي ميشه IDM رو بابت دانلود خلاصش كرد يا نه؟
سوال اول رو بله بزننقل قول:
برای AOL هم که من خودم استفاده نکردم ،
ولی
شما برنامه ی IDM رو باز کن و از Option به تب proxy برو ، اونجا میبینی که نوشته :
Use HTTP Proxy
Use HTTPs Proxy
Use FTP Proxy
دو حالت اینجا هست ، اگه تنظیمات AOL در اینترنت اکسپلورر اعمال شده باشه ، کافیه داخل IDM در همین صفحه ای که گفتم دکمه ی Get from IE رو بزنین و تیک ها رو هم بزنین یعنی تیکهای :
Use HTTP Proxy
Use HTTPs Proxy
اینطوری مقادیر Proxy server و Port رو خودش خودکار از IE میگیره ، بزنینش ، اگه نگرفت خودتون باید دستی وارد کنین
طبق عکس بالا که گزاشتم داخل برنامه ی AOL اون بخشی که تیک خورده نوشته Connect using proxy ، اون مفادیر رو یکی یکی کپی و در اون صفحه ی IDM که هستی Paste کن.. یکی باید Host رو کپی کنی و یکی هم Port
و وقتی داخل IDM وارد کردی OK کن و حله !
پس فقط نیاز داری که اطلاعات رو از AOL داخل بخش Proxy نرم افزار IDM کپی کنین.
یا اینکه تنظیمات رو توسط دکمه ی Get from IE از اینترنت اکسپلورر بگیری ( اگه داخل خود IE موجود باشه )
چشمم روشن !نقل قول:
بیا یه دفعه خود کامپیوتر رو هم مخفی کن !:31:
اونم توسط این نرم افزار:
فقط تنها مشکلی که هست کلید برنامه هست که تا 30 روز اینطوری فعال نیست ، برات پیدا میکنم کلیدش رو
اول ازون طریقی که گفتم IDM رو مخفی کن ، و بعد برنامه بالا که دان کردی باز کن و وقتی IDM داره دانلود میکنه و پنجره ی وضعیت دانلود دیده میشه ، اسمش داخل این برنامه هست ، انتخابش کن و HIDE رو بزن ، اون هم مخفی میشه !!!
کارم درسته الان !!
اینم از سریال برنامه :نقل قول:
Name: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Serial: 0PDN58-4UT5KD-XBQ42E-DYWF7W-UYJM0B
خوش بگذره عزیزم:8:
آقا دمت گرم ایشالله پیر شی
1- در aol من automatic setting هست و فقط بخش server داراي اطلاعاتي است كه شما اون بالا نشان داديد و بخش كانكت يوزينگ ------ تيك نخورده و داراي اطلاعاتي هم نيست در ضمن تيك در بخش سرور تيك UDP not availablei هم نخورده است.نقل قول:
2- ابتدا من بدون اينكه به تنظيمان دست بزنم رفتم تو idm و ------ و پورت رو طبق چيزي كه گفته بوديد (proxy.library.utoronto.ca prot 8080) پر كرده هم در قسمت HTTP و هم HTTPS و ok و اومدم بيرون اما هنگام دانلود همچنان با ارور idm مواجه ميشم.
3- اومدم در aol تنظيمات رو منيوال وارد كردم اما با اين تنظيمات aol ديگه كار نكرد و idm هم همچنين.
4- با استفاده از get from ie هم چيزي بدست نيومد.
لطفا باز هم راهنمايي كنيد.
ممنون
اگه کار میکنه با همین شرایط از همون بخش Server کپی کنیننقل قول:
در aol من automatic setting هست و فقط بخش server داراي اطلاعاتي است كه شما اون بالا نشان داديد و بخش كانكت يوزينگ ------ تيك نخورده و داراي اطلاعاتي هم نيست در ضمن تيك در بخش سرور تيك UDP not availablei هم نخورده است.
اطلاعات رو که نباید از عکسی که من گزاشتم کپی کنین ! منظورم برنامه خودتون بود.نقل قول:
2- ابتدا من بدون اينكه به تنظيمان دست بزنم رفتم تو idm و ------ و پورت رو طبق چيزي كه گفته بوديد (proxy.library.utoronto.ca prot 8080) پر كرده هم در قسمت HTTP و هم HTTPS و ok و اومدم بيرون اما هنگام دانلود همچنان با ارور idm مواجه ميشم.
اگه این کار نکرده پس تنظیمات داخل IE ندارین قاعدتا.نقل قول:
4- با استفاده از get from ie هم چيزي بدست نيومد.
ببین شما چطوری ازین استفاده میکنین از AOL ؟
بازش میکنین و از IE استفاده میکنین ؟ یا فایرفاکس از کدوم مرورگر؟
من با اطلاعات بخش سرور هم كار كردم ولي نشد.نقل قول:
ببينيد من از فايرفاكس استفاده مي كنم خوب. ولي خوب وقتي مي خوام سرچ بدون محدوديت داشته باشم از AOL استفاده مي كنم يعني بازش مي كنم و از مرورگر خودش استفاده مي كنم ولي براي دانلود idm محدوديت خودشو داره مي خوام راهي پيدا كنم كه idm بتونه بدون محدوديت دان كنه مثلا از يوتيوب
در ضمن مگه AOL وري بقيه مرورگرها هم ميتونه تاثير داشته باشه و بتونه ازفيلتر رد بشن؟
دقیقا از چه مرورگری به شبکه ی نامحدود وصل میشین ؟نقل قول:
AOl ؟
من این رو نمیدونم چطوری هست ، ولی میدونم تنظیماتش با IE یکی هست برای بخش ------
اگه یدونه وی پ ان داشتی الان اینقدر درد سر نداشتی دوست من ،
یا حداقل از برنامه ی You--r freedo--m استفاده میکردی
برین به این دو مسیر که میگم :
در IE
برو داخل Option و تب Connection و Lan setting رو بزن
در بخش آخر اول ببین تیک خورده یا نه و همچنین عددی هست یا نه
اگه هست همون رو باید کپی کنی.
در فایرفاکس هم به Option برو و تب advanced و دوباره تب network و دکمه ی Setting رو بزن ، اونحا هم نیگاه کن ببین تیکی فعال هست یا عددی داخل فیلدها نمونده
تنظیمات اون مرورگری هم که باهاش نامحدود کار میکنین چک کنین ، باید بتونین راحت پیداش کنین من الان نمیبینمش که چطوری هست ، شما خودت پیداش کن ، و تنظیماتش رو کپی کن
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
اینطوری نیست مرورگری که باهاش کار میکنی ؟
ببين بالاخره تونستم از يوتيوب با منيجر يه دان انجام بدم. من معمولا ازultrasurf استفاده مي كنم و با تنظيم همونپروكسي تو منيجر بالاخره شد.نقل قول:
مشكلم اينه كه جديدا اين نرم افزار خيلي بد راه ميده و خيلي از مواقع به سرورش وصل نمي شه ناچارا از AOL استفاده كردم ولي تنظيمات اون تو منيجر جواب نداد و هنوز نفهميدم چرا؟
حالا شما دقيقا برام بگين كهوي پي ان رو چجوري تهيه و استفاده كنم و چه مزايايي نسبت به روشهاي ديگه داره؟
در كل خيلي ممنون از راهنماييهات. واقعا راهگشا بود
خوب خواهش میکنم نمیشه اینجا جواب داد دوست من ، برین داخل پ.خ جوابتون رو میدم:46:نقل قول:
با سلام .
دوستان كسي نميدونه چرا هنگام راست كليك بر روي لينكهاي دانلود سايتها جهت افزودن به ليست دانلود idm تا سر حد مرگ كامپيوتر رو درگير و قفل ميكنه ؟ تا حالا هيچ وقت اينجوري نشده بودو البته الان دست ما رو تو حنا گذاشته چون كمترين كاري كه با اين خاصيت idm ميكردم دانلود تمام صفحات روزنامه بود .
من idm از کلیک راست تو دانلود پریده هر کار کردم دوباره نصب کردم نیومد.قبلا تو کلیک راست دانلود با idm بود الان نیست هر ورژنی نصب کردم نشد.ممنون میشم کمک کنید رفته رو اعصابم
برو تنظیمات بعد general یا کلی بعد پایین edit بالایی تنظیمات منوش هست.نقل قول:
و موقع نصب مرورگر بسته شده باشه.
با سلام
من یک سوال داشتم. وقتی فایرفاکس 9 رو نصب کردم idm و یکسری چیزهای دیگر که از همه مهم ترش idm بود غیرفعال هست.
باید چه کار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Temporary directory is required for storing file parts during download. If you have different physical drive on your computer you should select different physical drives for temporary directory and for" save to" folders for faster assembling of downloaded files "
با سلام كسي از دوستان نميدونه معني ساده متن بالا چيه ؟
من الان دو تا هارد دارم و پوشه فايلهاي موقتي و محل نصب و ذخيره سازي همو رو گذاشتم روي هارد دوم كه ويندوز روش نصب نيست
تنظيمات من غلطه كه idm هنگ ميكنه؟
Temporary directory is required for storing file parts during download. If you have different physical drive on your computer you should select different physical drives for temporary directory and for" save to" folders for faster assembling of downloaded files
جونم ترجمه !
میگه که یک پوشه ی موقتی برای بخشهای فایل در حین دانلود نیاز هست ، اگه شما یک هارد دیگه دارین بایستی که اون رو انتخاب کنین برای محل پوشه موقت و همچنین برای پوشه ی Save to برای سریعتر کردن سر هم کردن فایلهای بخش بخش.
چی گفتما !!! خلاصه منظورش این بود
احتمالا تداخل دااره باهاش ، از همون هارد اصلی استفاده کنین شما
پس منظورش اينه كه ميگه بايد پوشه فايلهاي موقتي و پوشه save to ( احتمالا فايلهاي ايجاد شده از فايلهاي موقتي كه كامل شدن) حتما حتما در يك هارد به غير از هاردي كه روش ويندوز نصبه باشه ؟
دوستان من از صفحه 195 تا اینجا رو مطالعه کردم یک سرچی هم زدم ولی به جواب نرسیدم ! ولی احتمال 99% سوالم رو قبلا پرسیدن دیگه ببخشید .
همینطور که میدونید وقتی دانلود یک فایل داره به پایان میرسه و حجم زیادی از اون فایل باقی نمونده برای اون حجم کم فرضا 500 کیلوبایت هم همون تعداد کانکشن که تعیین کردیم تعریف میشه و براشون به سرور درخواست ارسال میشه که سرعت دانلود رو شدیدا میاره پایین راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟
راه حلی که خودش اتوماتیک بخواد تعداد کانکشن ها رو بیاره پایین موجود نیست و اگر خیلی ضروریه این کار براش شما باید دستی اقدام کنی و Stop بزنی و تعداد کانکشن رو بیاری روی 1 و 2نقل قول:
درسته ، الان هم همینکار رو میکنم ، گفتم شاید اتوماتیک هم بشه ...
فقط مشکلش این هست که باید بشینیم دانلود کردن رو تماشا کنیم + اینکه اگر یک لینک از resume پشتیبانی نکنه دردسر میشه ! البته میشه لینک جدید جایگزین کرد ولی اگه سرور اجازه ایجاد temp نده نمیشه ادامش رو هیچ جور گرفت و دردسر واقعی شروع میشه .
معمولا 1 مگابایت اخر رو تو فایل های حجیم با سرعت کمتری میگیره و این 99% اوقات مشکلی پیش نمیاره و با همون سرعت کم فایل رو کاملا دریافت میکنهنقل قول:
منظورش که این رو میگه ،شما چند تا هارد دارین و وندوز روی کدوم هارد نصبه و همچنین IDM روی کدوم هارد دقیقا ، و دلیلش چی هست مگه شما هارد اصلیتون مشکلی داره ؟ یا جا نداره ؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز ؟