برنامه تبدیل فیلم و ویدیو برای گوشی های wvga (اکسپریا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://gm.mainframe.no/stuff/Encoder.rar
Printable View
برنامه تبدیل فیلم و ویدیو برای گوشی های wvga (اکسپریا)
کد:http://gm.mainframe.no/stuff/Encoder.rar
سلام دوستان
من گوشیم رو از سوئیس گرفتم و زبونش سوئیسی هست
زبان انگلیسی ندارد
جی کار کنم؟
برنامه DivX Mobile Player برای ppc با ویندوز 6 پروفشنال...
کد:http://labs.divx.com/system/files/private/DivXPlayer_PPC_0.zip
با سلام جناب hesamkowsar اگه این تستها را کردید لطفا در مورد هم زمانی تصویر با صدا چگونه بود چون گوشیهای سونی اریکسون اگه میزان Video Bitrate از 700 و Framerate: 25 بشتر بشه همزمانی تصویر از صدا به هم میخورهنقل قول:
اینها رو از یه سایت در اوردم...بعد رو چند نرم افزار تست کردم.با Xilisoft DVD Ripper Platinum 4 یه فیلم دی وی دی کامل تبدیل کردم ریختم رو گوشی و بدون هیچ مشکلی تا اخر دیدم...البته پروفایل اخری رو تست کردم...نقل قول:
Video Bitrate رو بیشتر از 1200 بزاری فیلم بلند باشه لگ پیدا میکنه...!
اما کلیپ کوتاه زیر 100mb رو میتونی تا 1500 ببری...فریم ریت هم اکسپریا تا 30 فریم پخش میکنه...:20:
دوستان کسی تنظیمات gmail رو برای ppc رو بلده؟تو سایت فقط برای uiq 3 رو پیدا کردم.خیلی نیاز دارم.ممنون
خبر تکان دهنده ازقیمت x1 بالاخره قیمت زیر 600 تمن رسید
پایین ترین قیمت امروز 595 (اعلائدین)
با گارانتي اصليش چنده؟:11:نقل قول:
خیلی خوبه به امید اینکه تا عید به 500 هم برسه .نقل قول:
2روز پیش 800.سیتادل.البته با سیتادل 700تومان هم بود...اول وایسادیم 700 تومانیه رو بخریم موقع تست گوشی جالب بود دفترچه تلفن گوشی پر بود...:38:فروشنده از خجالت الکی گوشیشو برداشت به حرف زدن و گوشیو داد دست همکارش و رفت بیرون:38:نقل قول:
یادتون باشه اولین بار اکسپریا دیر ویندوزش بالا میاد.اگه زود اومد دست دومه...!!!
[QUOTE=M E H R A N;3191371]فارسی ساز و تست فارسی بر روی Xperia X1i
قبلا گفته بودم که خیلی دوست دارم بر روی گوشیم فونت یا برنامه ای نصب کنم که فارسی رو خوب نشون بده و
کمترین اشکال رو داشته باشه اما همچنین به این اشاره کردم که هرگز حاضر نیستم از برنامه های عربی بر روی
گوشیم استفاده بکنم.
من فارسی سازی رو پیدا کردم که توسط جناب علیرضا که یک هموطن ایرانی است تهیه شده. من این برنامه و
همچنین مطلب آن را در انجمن موبیلستان پیدا کردم و بر روی گوشی خودم اکسپریا آزمایش کردم.
این فارسی ساز در اصل برای HTC Touch Pro تهیه شده اما گفتم ریسکی بکنم و بر روی اکسپریا آزمایش کنم تا
ببینم چی میشه. اسم این فارسی ساز Alireza Multingual Support 3.0 است که طبق توصیحاتی که داده شده
از هسته TSD 3 Build 411 برگفته شده و بر روی Windows Mobile 5 و Win Mobile 6.1 Professional تست شده.
توضیحات:
این فارسی ساز محیط گرافیکی ندارد و تنظیمات آن همگی به صورت پیش فرض اعمال میشود.
این فارسی ساز پس از نصب بر روی حافظه خود گوشی و رستارت به صورت اتوماتیک فعال میشود.
در ضمن این فارسی ساز بسیار سبک تهیه شده.
برای استفاده از کیبورد فارسی شما باید قبل از نصب این فارسی ساز کیبوردی به اسم Resco Keyboard Pro
را بر روی گوشی خود نصب کرده باشید و بعد از نصب فارسی ساز به تنظیمات کیبورد Resco برید و زبان فارسی
را برای این کیبورد انتخاب کنید.
کیبورد فارسی که همراه دیکشنری LingvoSoft Eng-Persian نصب میشود و قبلا عکس آن را در صفحات قبل
قرار دادم با این فارسی ساز در محیط های نوشتاری بخوبی کار نمیکند و حروف را بر عکس مینویسد اما کیبورد
Resco Keyboard Pro را که امتحان کردم این مشکل را ندارد. کیبورد LingvoSoft در محیط دیکشنری بخوبی کار
میکند و مشکلی ندارد.
اگر قبلا هر گونه فارسی ساز و یا عربی سازی رو بر روی گوشی خود نصب کرده اید اول باید آنها را کاملا پاک کرده
و گوشی خود را رستارت کنید و بعد اقدام به نصب این فارسی ساز نمائید.
نتایج نصب فارسی ساز نامبرده شده بر روی Xperia X1i.
دریافت SMS فارسی.
فرستادن SMS فارسی.
تست سایت های فارسی از طریق مرورگر Opera
تست سایتهای فارسی بر روی مرورگر کند و ضعیف Internet Explorer.
تست تایپ فارسی در محیط نوشتاری Microsoft Word
بعد از نصب فارسی ساز به قسمت زیر از داخل تنظیمات وارد میشید.
حالا در تنظیمات کیبورد Resco میتونید زبان اول و زبان دوم کیبورد را تعیین کنید. تقریبا اکثر زبانها را دارد. مثلا من در
پایین زبان اول رو فارسی و زبان دوم را انگلیسی انتخاب کردم در حالی که میتونستم زبان اول را فارسی و زبان
دوم را مثلا ترکی انتخاب میکردم.
این تنظیمات فقط بر روی کیبورد Resco انجام میشود و تاثیر بر وی کیبوردهای دیگر مانند کیبورد اصلی اکسپریا
نمیگذارد پس در انتخاب کردن زبان میتونید راحت باشید و هر آنچه را که دوست داشتید انتخاب کنید.
مهران جان این کاراییو که گفتی کردم اما کیبردش عربیه..گ پ اینا نداره...؟باید چیکار کنم؟
خدمت دوستان میخواستم پیشنهاد بدم هرکس ایرادی و نقصی از x1 سراغ داره گوشزد کنه تا کسانی که میتونند به گوش مسئولین SE برسونند تا توی آپ دیت مشکلاتش رو حل کنند.
خصوصا دوستانی که توی سوئد هستند شاید بتونند به گوش مسئولین مربوطه برسونند.
مثلا (1) ایراداتی که توسط برنامه xperia Tweak حل میشد مثل درآوردن از حالت چتی یا چند تا اشکال دیگه، یا (2)وقتی delivery میرسه چون شماره طرف رو نشون میده و نه اسمش رو باید حتما بریم تو کانتکت ها تا بفهمیم این شماره کی بوده این برای کسانی که خیلی از sms استفاده میکنند مهمه!
یا (3)مثلا موقع ثبت شماره توی کانتکت ها که نمیشه برای یک نفر 2 یا 3 تا موبایل وارد کرد ؛ یا(4) اگر کسی را با عکس توی دفتر تلفن داشته باشی اینقدر عکسش کوچیکه که باید با عینک ببینی!
گرچه میدونم شاید بعضی هاش برای ویندوز باشه اما چون نرم افزاری قابل حله بهتره خود مسئولین SE این رو در نظر بگیرند
یا اینکه واقعا من که انتظار خیلی بیشتری از وضعیت باطری داشتم ولی این گوشی با این امکانات بینظیر حیف که خیلی زود باطریش تموم میشه ...حیف!!!
یا از همه مهمتر اینکه چرا فارسی نداره ،که البته من تو سایت SE این مطلب رو گذاشتم و طرف که ظاهرا مدیر تکنیکالیش بود ضمن عذرخواهی گفت احتمالا در آینده رفع میکنند و ......
منم موافقم...من توی delivery sms خیلی مشکل دارم.پ.ن مجبورم delivery report هر sms رو جداگانه بزنم که ریپورت بده.کسی راهی نداره که مجبور نشم واسه هر sms delivery شو فعال کنم؟نقل قول:
ولی در مورد باتری مخالفم.چون من که تازه خریدمو همش دستمه و دارم باهاش کار میکنم باتریش 2روز کار میکنه.2 روزی که lcd همش روشنه...شبهام ولش نمیکنم...!!!
یه سایت خوب برا دانلود بازی:
بازی 3D Speed City:
حجم 1.86
لینک دانلود:
اسکین جدید SPB که قبلا معرفی کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
نقل قول:
این نقشه ها چه قابلیت هایی دارند؟
دادن آدرس؟
کتاب اول؟
سیستم گویا؟
تنظیم مسیر؟
...
نقل قول:
بلاخره لینک درستو پیدا کردم:
هیچ کدام...:20:نقل قول:
چون نقشه هایی که وجود داره هیچ کدام دقیق نیستن.ولی برنامش قابلیت هایی که گفتی داره...باید انتظار اینو بکشیم یکی نقشه تهران و ایران رو دقیق رو کامپیوتر بیاره...:40:
با این نرم افزار ها می تونین این قابلیت های HD رو رویXperiaداشته باشین
Touch HD Keyboard for X1:
Touch HD Dialer for X1:
Touch HD CommManager for X1:
Touch HD Volume Control for X1:
مشکل delivery که راحت قابل حل یعنی توی sms ها اگر توی menu بری tools و بعد option و بعدش sms\mms رو انتخاب کنی وrequest delivery رو تیک بزنی همیشه delivery روشنه از این به بعد اگر نخواستی باید خاموش کنینقل قول:
ولی در مورد باطری که؛ من اگر همیشه lcd روشن باشه بیشتر از 3 ساعت کار نمیکنه
hesamkowsar عزیز برای فعال شدن همیشگی delivery این کارا رو بکننقل قول:
در گوشه سمت راست options رو انتخاب کن
sms*/mms رو انتخاب کن
request delivery رو انتخاب کن تا همیشه فعال بشه
نقل قول:
آخه اون نقشه ای که 50.000 تمن مایش بود همه اینارو داشت تازه گویا هم بود یعنی اگه به پیچی نزدیک می شدی که باید دور بزنی 100 متر قبلش می گفت که فلان جا باید بری راست!!!
فکر کنم باید گوشیتو ببری گارانتی!!!:13:نقل قول:
مرسی از راهنماییتون...مشکل وrequest delivery حل شدنقل قول:
نور lcd شما رو اتوماتیکه؟من یه فیلم 2 ساعته دیدم باتریش نصف شد...فرداشم تا ظهر باتری داشت...البته شاید شما light صفحه رو تا اخر میبرید:20:
یه سوال...رو باتریت برچسب هالوگرام سونی اریکسون هست؟اگه انقدر زود باتریت خالی میشه شاید باتری فابریکشو برداشته باشند...تو ایران برداشتن قطعات فابریک و جایگزینی زیاده.مثل :باتری.هندز فری(k800.w960).کیف(w950.p1).اداپتور.. .حتمآ دیدی...:46:
هر چقدر پول بدی همان قدر هم استفاده میکنی.این نرم افزاری که گفتم رایگانه...اینیم که شما میگی 50 تومانه تو اینترنت دنبالش بگردی شاید کرک شدش گیر بیاد...نقل قول:
ولی اون نقشه ای که شما میگید 50 تومان ارزش داره.چون ساخت اون نقشه خیلی زحمت داره...
یه مقایسه تصویری بین x1 و Touch Pro
با تشکر ، هم هولوگرام داره و هم مطمئنم که اصلیشه چون از دوبی حدود 2 ماه قبل و از جای مطمئن خریدم...نقل قول:
حالا اگر این مشکل از باطریش باشه فکر میکنین میشه حلش کرد؟؟؟؟
اولین بار باتریو کامل شارج کردی؟اگه اولین دفه خوب شارج نشه عمر کارکرد باتری کم میشه...نقل قول:
یه تاپیک برا حل مشکل لنداسکیپ تاچ فلو تو x1:
نرم افزارایه مورد نیازشم گزاشته!
نقل قول:
نه کرک شدش نیست این نقشه یه نقشه پروفیشنال باسه دستگاه های مسیر یاب بود که اون شرکت باسه ویندوز موبایل باز نویسیش کرده بود
با توجه به امکاناتی که داشت به سرم زده برم 50.000 تمن بالاش بدم!!!
نقل قول:
اینی که دادی جاواشه اگه تو تاپیک بازی های پاکت پی سی تو همین انجمن بگردی ویندوز موبایلشم پیدا می کنی
اگه به کارد میاد به نظر من خوبه بگیری...نرم افزار با ارزشیه:20:نقل قول:
تو یه سایت اینو پیدا کردم البته نفهمیدم برا چیه باز می زارم دوستان که نصب کردند به ما بگن چیه:
Pubba Panel Installer:
دوستان می دونند چطوری میشه از یو تیوب فیلم دان کرد خواستم فیلم درست کردن لند اسکیپ تاچ فلو رو روی ایکس 1 تو یوتیوب ببینم ولی خیلی کند بود
ببینم آقا شما این نرم افزارا و کمک به رفع مشکلاتی که دوستان می زارند رو به صفحه ی اول اضافه میکنی!؟
به طور کلی دو روش دانلود کلیپ تصویری در یوتوب وجود دارد یکی به صورت مستقیم و دیگری به صورت غیر مستقیم می باشد.نقل قول:
در روش مستقیم دو را ساده وجود دارد که در یکی ابتدا لینک مد نظر برای دانلود یک کلیپ را مشخص می کنیم ، مثلا "youtube.com/watch?v=abcde" برای دانلود آن لینک را به صورت "youtubemp4.com/watch?v=abcde" تغییر می دهیم و لینک جدید را در آدرس بار مرورگر اینترنت خود قرار می دهیم. در این حالت کلیپ ویدئویی دانلود می شود.
راه دیگر دانلود کلیپ تصویری به روش مستقیم این است که پس از مشخص کردن لینک نمایش ویدئو دوباره آن را به صورت "cache.googlevideo.com/get_video?video_id=abcde" تغییر دهیم این بار باید شماره اختصاصی یک کلیپ را به id=_ اضافه کنیم یعنی این جا به عنوان مثال abcde.
اما در روش غیر مستقیم از وب سایت های دیگر به عنوان واسطه برای دانلود ویدئو های یوتوب می توان استفاده کرد که این وب سایت هایی که چنین خدماتی ارائه می دهند عبارتند از: keepvid ، youconvertit ، converttube ، convertdirect ، tubeg و ... همگی آن ها در کل کارآیی یکسانی دارند.:20:
Prince of Persia
by Gameloft
Download For Sony Ericsson XPERIA X1 (480x800)
File Size: 650 KB
کد:
http://forum.s-c.ru/download/380883_