ممنون همشهری
Printable View
ممنون همشهری
سلام دوستان من یه لبتاپ دارم با ویندوز 7 و سیستم دارم با ویندوز 7
حالا می خوام از طریق مودم D-link که باهاش به اینترنت وصل شدم این دو تا کامپیوتر رو شبکه کنم طوری که بتونم فایل ها رو بین دو تا کامپیوتر به اشتراک بذارم
کسی میتونه یه توضیح کامل بده؟
اصلا امکان پذیر هست یا نه؟
بله کاملا امکان پذیر هست. از قسمت نتورک یکی از سیستم ها وارد سیستم دیگر میشین. یوزر نیم و پسورد اون سیستم رو هم ازتون میخواد که وارد کنین. دقت کنین که هردو سیستم باید پسسورد داشته باشن و اگه پسوردهاشون یکی باشه فکر کنم بهتره.
بعد از این که دیدید بدون مشکل تونستین وارد سیستم دوم بشین، باید هر درایوی که میخواین در دسترس بقیه باشه رو share کنین.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام
من یه لپ تاپ دارم و یه pc(هر دو سون)و میخوام شبکه شن. مشکل اینه که لپ تاپ با کابل اینترنت داره و اگر برای شبکه کردن کابل کراس استفاده کنم اونوقت کابل اینترنت رو به کجای لپ تاپ وصل کنم.(اینترنت رو فقط برای لپ تاپ میخوام).تبدیل دوتایی چیزی نیست که دیگه مودم نخرم؟
سلام دوستانه اهله فن
من دوتا آنتنه وتیرلس TP-LINK TL-WA5210G دارم و قصد دارم که فاصله بین یه ساختمون و یه کانکس رو به صورته وایرلس لینک کنم تا کامپیوتر تویه کانکس بتونه رویه شبکه کلی باشه
این سیستم سابقا کار میکرده الان دیگه سرویس نمیده و من قصد دارم انتن ها رو ریست کنم و دوباره تنطیم کنم
حالا ، رنجه Gateway IP تویه شبکه 10.2.128.1 هست و ایپی سیستمه کلاینت هم 10.2.128.57 داده شده بود سابقا ، این شبکه قراره اینترنت هم داشته باشه
آیا ip انتن ها رو باید از 192.168.1.254 تغییر بدم و تو رنج IP شبکه بزارم؟
تا جایی که میدونم اتصاله انتن ها تویه تنظیمات رو باید رویه Point to Point بزارم و انتنه سمته ساختمان رو station و سمته کانکس رو AP Client درست میگم؟
البته من هنوز ریستشون نکردم
کسی که قبلا این انتن ها رو تنظیم کرده IP ها رو از 192.168.1.254 تغییر داده و کسی نمیدونه چی هست و بخاطره همین به تنظیماته الانه انتنها دسترسی ندارم
ممنون میشم هرچه سریعتر راهنماییم کنین
من یک لپ تاب و یک یک کامپیوتر شخصی دارم که کامپیوتر شخصی به مودم روتر دار وصله و لب تاب هم با وایرلس به مودم برای اتصال به اینترنت وصله
من میخوام فایل هام را بین این دو تا سیستم بدون نیاز به اینترنت اشتراک بگذارم
لطفا یک راه ساده و عکس دار و کامل برای من بگید
که بتونم این دو تا را شبکه کنم
اولین کاری که باید انجام داد هم نام کردن work group هر دو سیستم استنقل قول:
راست کلیک روی my computer
properties>advanced sistem settin>gcomputer name>change
درایوی که میخاهید به اشتراک بگذارید را نتخاب و سطح دسترسی را full قرار دهید
ما بقی تنظیمات مربوط به کنترل پنل و network sharing center هست و دادن ip در قسمت internet protocol version 4
الان یه سیستم بیشتر ندارم که تست کنم ، ولی فکر کنم مشکلی نباشه دیگه
اگه خطایی هنگام ارتباط داشتین بگین شاید بشه درستش کرد
لطفا کامل تر بگید در این حد بلد بودم یک اموزش از ابتدا تا انتها
فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
من چه با کابل کراس و چه با وایرلس که می یام بین دو تا سیستم شبکه درست کنم
همش با این ارور مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جوابی نداره ؟کجا بپرسم بهتره؟
سلام دوستان عزیز
ما یک کلاس آموزشی داریم که هر هفته ویدئو پرژکتور اجاره میکنیم تا تصویر لپ تاپ استاد رو برای دانشجو ها نمایش بدهیم
میخواستم بدونم چطور میشه کاری کرد که تصویر مانیتور لپ تاپ استاد در لپ تاپ های سایر دوستان نمایش داده بشه؟
اینطوری دیگه نیازی به ویدئو پرژکتور نیست و دانشجو ها میتونند مستقیم تصویر لپ تاپ استاد رو در لپ تاپ جلوشون مشاهده کنند
اگر بشه این کار رو به صورت وایرلس انجام داد که عالیه آما اگر نشد لطفاً بگید در حالت با سیم نیاز به جه نرم افزار و سخت افزار هایی هست
البته بعضی نرم افزار های کلاس مجازی ساز هستند اما از اینترنت استفاده میکنند
ما میخواهیم بدون نیاز به اینترنت اینکار انجام بشه
ممنون میشم دوستان اطلاعاتشون رو در اختیار ما قرار بدهند و یا لینک تاپیکی در این زمینه را لطف کنند
با تشکر
سلام دوستان من با برنامه Connectify Hotspot تمام کارای لازم رو انجام دادم با گوشی هم وصل میشم به وای فا ولی هیچ سایتی یا برنامه ای رو تو گوشی باز نمیکنه!اینترنت کابلی دارم .
تنظیمات شیر رو هم انجام دادم.
سلام
من کاملا در زمینه شبکه مبتدی هستم
دو تا کامپیوتر هست که به یک مودم وایرلس adsl با سیم وصل هستن
امکان اینکه این دوتا کامپیوتر با همین مودم با هم شبکه بشن وجود داره؟
امکان اجرای یک برنامه یا بازی که روی کامپیوتر دیگر نصب هستن وجود داره؟(بین همین دو کامپیوتر)
لطفا راهنمایی کنین
اگر هم لازمه که دستگاهی واسه انجام این کار تهیه کنم لطفا بگین،
سوال جالبیه . منم مشتاقم جوابشو بدونم . البته شاید واسه کلاس درس همون ویدیو پروژکتور مناسب تر باشهنقل قول:
از لحاظ تئوری به نظر میرسه چون قرار هست تصویر روی لپ تاپ دانشجوها نمایش داده بشه نیاز به پهنای باند زیادی باشه . یعنی کارت شبکه استاد باید بتونه حجم زیادی رو ارسال کنه تا همه بتونن با کیفیت مناسب تصویر رو دریافت کنن
یه نرم افزاری هست به اسم net monitor for employees با اون فقط میشد به یه کامپیوتر تصویر نشون داد
سلام دوستان
بنده یه لپ تاپ خریدم میخوام یه سری اطلاعات زیاد از سیستم معمولی که ویندوز سون داره انتقال بدم به لپ تاپ با ویندوز 8.1 اومدم با کابل شبکه بهم متصل کردم و شبکه شده اما سرعت انتقال فایل ها به شدت پایینه در حدود 10 مگ بر ثانیه در صورتی که باید تا 100 مگ بره!
دوستان لطفا راهنمایی کنید
سرعت انتقال دیتا در شبکه به چیزهای مختلفی بستگی دارهنقل قول:
سخت افزار سیستم ها ( cpu. hdd.Ram.Mb.os)
نوع کابل
نوع سخت افزار شبکه نوع شبکه های گیرنده و فرستنده
هماهنگی هر دو سیستم با همدیگه.
احتمالا سیستم مبداً کمی ضعیف هست و این موضوع کندی سرعت برای اینه !
با سلام و تشکر بابت پاسخنقل قول:
کابل مورد استفاده مربوط به کابل مودم adsl وایرلس tplink هست
مشخصات سخت افزار مبدا
cpu ci72600k
ram 4 g
hard 1.5t
m.b asus p8p67
و مشخصات سیستم مقصد
cpu ci5 4200m
ram 6g
hard 1 t
vga 2 gig
آیا روش دیگه ای سریعتر وجو داره یا خیر؟مثلا با وایرلس لپ تاپ با مودم adsl?
با سلام . من یک مودم وایرلس (adsl ) دارم . دو تا سیستم هم دارم هر دو ویندوز و هر دو داری کارت شبکه وایرلس و هیچکدام از انها به طور فیزیکی به مودم وصل نیست و فقط از وایرلس وصل هستند / مودم رمز دارد و برا وصل شدن به ان باید رمز بزنیم . حالا من میخوام اولا این دو تا سیستم به هم متصل بشن ( برای تبادل فایل ) و طوری باشه که فقط احتیاج به رمز خود مودم وایرلس نباشه مثلا یه نفر با یه سیستم دیگه به مودم ( برای اینترنت ) وصل بشه اما نتونه فایلهای سیستم منو ببینه
با سلام منم سوالی مشابه سوال Hamed-M1 دارم
3 تا سیستم هست یکیش با کابل به مودم وصل هست و دوتای دیگه با کارت شبکه وای فای از اینترنت این مودم استفاده میکنن
واسه شبکه کردن اومدم اسم ورک گروپ هر 3 سیستم رو یکی کردم.
و یکی از درایو ها رو در هر سیستم با سطح دسترسی full control برای everyone به اشتراک گذاشتم
حالا سیستمی که از طریق کابل به مودم وصل شده با دوتا سیستم دیگه شبکه هست و امکان تبادل اطلاعات و ... رو داره
ولی دوتا سیستم دیگه با هم شبکه نیستن و فقط اسم سیستم ها در قسمت network نشون داده شده و وقتی روی ایکن کلیک میکنم پیغام windows cannot access to pc رو میده
که بار اول از طریق diagnose وtroubleshoot خود این خطا که جلو رفتم سیستم دو تا چیز رو علت این قضیه اعلام کرد
یکیش پیدا نکردن سیستم طرف مقابل با نام یوزری که نوشته بود که این خب علتش نیست چون نامش کاملا درسته
دومیش هم فعال نبودن DHCP
مورد دوم رو فقط تو اولین troubleshot اعلام کرد و دفعات بعدی فقط نادرست بودن نام کاربری سیستم دوم رو نشون میداد
احتمال میدم شاید مربوط به مودم و تنظیمات DHCP اون باشه آخه سیستمایی که وایرلس دارن استفاده میکنن با هم شبکه نیستن ولی با سیستم کابلی شبکه هستن
دوستان لطف کنن اگه اطلاعی از چگونگی رفع این مشکل دارن دریغ نکنن :n01:
سلام. من برای نرم افزار مطب دندانپزشکی خودم باید یک pc و یک لپ تاپ رو شبکه کنم(صاحب نرم افزار گفت فقط اون فولدر نرم افزار که روی pc نصبه شیر بشه، کافیه). ترجیح من بی سیمه، اگه سرعت انتقالش کافی باشه. حالا مشکل اینجاست که اینترنت مطب به صورت کابل هست(از کافی نت بالای مطب) و عملا پورت شبکه لپ تاپ پر شده(pc اینترنت نداشت و نخواهد داشت). یکب گفته یه مودم بیسیم بزاری با هم شبکه میشن. حالا سوال اینه که مودمی هست که به جای خط تلفن کابل شبکه بخوره؟ من برای pc باید کارت بیسیم بگیرم؟ میشه بعد از شبکه کردن با مودم، pc رو از اینترنت محروم کرد؟ اگر بفرمایید چه وسایلی با چه مارکی بگیرم ممنون میشم. در ضمن اگه بی خیال بیسم شم و با کابل به هم وصلشون کنم چی؟ پورت شبکه اضافه از کجا بیارم برای لپ تاپ؟
بنظر من راحت ترین کار اینه که یه کارت شبکه بیسیم برای PC بخرین و بصورت بیسیم باهم شبکه کنین، نیازی به مودم (روتر) هم نیست. به PC هم میتونید اینترنت بدید، میتونید ندید.نقل قول:
یا، میتونید یه روتر یا مودم وایرلس بخرین و بصورت وایرلس به لپتاپ و با سیم LAN به PC وصل بشین و شبکه ایجاد کنین.
ممنون از راهنمایی شما. حالا کارت شبکه بیسیم pc با لپ تاپ چطور شبکه میشه؟ سرعتش نسبت به ارتباط کابلی خیلی افت داره؟نقل قول:
سلام دوستان،لطفا منو راهنمایی کنید تا عضو انجمن شبکه بشم ؛ بچه های من میخوام به کلاس های شبکه و مایکروسافت برم لطفا اونایی که این مدارک و دارن برای اساتید راهنمایی م کنن:n26::n26::n26:
سرعتش اگه سری n تهیه کنین در همون اندازه کابل هست یعنی حدود ۱۱ مگابایت در ثانیه.نقل قول:
برای شبکه کردنشون هم باید با یک کدوم کانکشن ad hoc بسازین و دیگری رو بهش وصل کنین ولی بنظرم بهتره یه مودم وایرلس سری n بگیرین که با حدود ۷۰ تومن میتونین تهیه کنین. در این حالت کابل همیشه از مودم یه PC وصله و فقط با لپتاپ به وایرلس اون وصل میشین و شبکه میشین. این کار راحت تره و اون مودم هم شاید بعدا بیشتر به دردتون بخوره در مقایسه با کارت شبکه وایرلس
سلام من نمیدونم چطور باید با امکانات انجن کار کنم؛ خیلی نا مفهوم ه، لطفا راهنمایی م کنید میخوام از بچه هایی که مدارک شبکه دارن در مورد اساتید برتر سوال کنم
کارت شبکه n حدود 35 تومنه ( برای pc ) . دقت داشته باشید که لپ تاپتون باید از وایرلس n پشیبانی کنه وگرنه اگر کارت شبکه یا مودم n بخرید ولی لپ تاپتون از n پشتیبانی نکنه سرعتتون پایین میاد و به g میرسهنقل قول:
خیلی ممنون. من چک کردم لپ تاپ مشخصات ساپورت شبکه اش IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, Bluetooth بود. یعنی احتمالا N نیست. خب حالا اگه یه مودم روتر سری N بگیرم، کابل اینترنت رو بهش وصل کنم، ازش یه کابل به PC بکشم، باز فرقی داره؟ یعنی به هر حال لپ تاپ N رو ساپورت نمیکنه دیگه. اصلا مودم N بهش میخوره؟ حالا اگر به توصیه دوستمون مودم بگیرم(که من هم فکر کنم بیشتر به درد میخوره) همین سری N به لپ تاپم میخوره؟ به جز سرعت مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟ در ضمن کابل اینترنتم که کابل شبکه است بهش میخوره؟ چون تو خونه که کابل تلفنه که به مودم وصله.نقل قول:
بله هیچ مشکلی نخواهید داشت با مودم سری N و فقط سرعت کمتری میگیرید در حد ۳ مگابایت در ثانیه فکر کنم.نقل قول:
کابل شبکه هم بهشون میخوره و مشکل ندارن
دوستان عزیز در ادامه تلاش هام برای شبکه کردن لپ تاپ و pc خودم یه مودم روتر d-link وایرلس گرفتم. اینترنت من با کابل از کافی نت طبقه بالام اومده که وصلش کردم به مودم و یکی از پورت های مودم هم با کابل وصل کردم به pc. حالا pc به اینترنت وصل میشه. ولی لپ تاپ که میخواد با وایرلس وصل شه ازم pin code مودم رو میخواد. تو صفحه مودم که میرم (همون 192.168.1.1) اصلا ظاهرا میره تو صفحه سوییچ کافی نت که اینترنتم از اونه. حالا با این شرایط چطور میشه اینها رو شبکه کرد؟(لپ تاپ وایرلس، pc با کابل، اینترنت هم که از کافی نت اومده) بعد حالا زدیم و مشکل حل شد، حالا من با کافی نته شبکه نشم!
شما تجهیزاتی که داری نام ببر تا نحوه اتصالشو برات توضیح بدمنقل قول:
ممنون. مودم d-link n 300 مدل 2740u - اینترنتی که با کابل برام میرسه از کافی نت - pc با ویندوز 7 64 - لپ تاپ با ویندوز 7 64.نقل قول:
شما قبل از اینکه کابلی که از کافی نت اومده رو وصل کنی مودم رو کافیگ کن و dhcpروهم خاموش کن تا قطع اینترنت نداشته باشید سپس کابل رو وصل کنید و به راحتی استفاده کنیدنقل قول:
سلام دو تا کامپیوتر رو با سیم lan به مودم وصل کردم و پرینتر رو به یکی از کامپیوترها با usb وصل کردم چطوری می تونم با کامپیوتر بعدی پرینت کنم
با سلامنقل قول:
بهتر بود صفحه اول همین تاپیک رو مطالعه میفرمودید
اون برای دو تا کمپیوتر بود من میخام ببینم اگر این دوتا به مودم واسط وصل بشن هم با همون ای پی دهی یه حل کرد یا نه؟نقل قول:
در مورد پرینتر من اطلاع ندارم ولی برای شبکه کردن دو سیستم به واسطه مودم، نیاز نیست بصورت دستی آی پی بدید. خودشون آی پی میگیرن و از قسمت نتورک داخل ویندوز میتونید به سیستم بعدی و فایل و فولدرهای شر شده دسترسی داشته باشید.نقل قول:
داخل نتورک رو دیدم ولی خبری از کامپیوتر دیگه نبودنقل قول:
میتونید سیستم دیگه رو پینگ کنین؟نقل قول:
چه دستور رو بایدوارد کنم تو cmd?نقل قول:
تو هر سیستم این دستور رو بزنین تا آی پی اون سیستم رو بدونیننقل قول:
ipconfig
بعد از یک سیستم، آی پی سیستم دیگه رو پینگ کنین. مثلا:
Ping 192.168.1.2