نه 206 تیپ 2 باید بخری به کلاسها کاری نداشته باشید !نقل قول:
من تهرانم بله
نه 206 تیپ 2 باید بخری به کلاسها کاری نداشته باشید !نقل قول:
من تهرانم بله
من شنیدم می گن 206 فقط صفرش خوبه منم با این قیمت میخواستم 206 بخرم ولی به خاطر اینکه بهم گفتم تو خرج می ندازدت نخریدم نظر شما چیه
بهتره خودت بگي از ماشيني كه ميخواهي بخري چه توقعاتي داري تا دوستان بهتر راهنمايي كنن ولي اگه من بودم 206 مي خريدم
206 واسه جوونا بهتره.
من که میگم اصلا پژو نگیر
میدونی سالساختش چقدر قدیمیه
زانتاش واسه 15 ساله پیشه چه برسه به 405 که مه شکن هم نداره
پرشیا هم بدک نیست ولی همونه قدیمی
با 11 تومن یا یه 206 بگیر
یا از همه بهتر یه لوگان
لوگان بهترین گزینس....
پارس رو دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم بتونی یه 80 تمیز بگیرینقل قول:
405 هم میتونی یه 84 تمیز بگیری.
===================
پیشنهاد من اینه که از یه تعمیر کار پژو برای تست خودرو استفاده کنی.
البته خودت هم میتونی این کارو کنی ولی چون قبلا این کارو برای یه ماشین سالم انجام ندادی نمیتونی خوب مقایسه کنی.
===
:11:
بین این دو تا 405 کم کارکرد تر و تمیز تری گیرت میاد !
ولی به نظر من لوگان بخر که از هر جفتشون بهتره !
سلام دوستان
من هم میخوام با 8 تومن 206 یا 405 بخرم. از هر کدوم چه مدلی گیر میاد؟
ممنون
206 رو نمیدونم.نقل قول:
405 یه 82 تمیز میتونی گیر بیاری
بنظر من لوگان بهتره چون جديد تره ولي اگه بتوني يه پارس ترو تميز كم كار كرد گير بياري بهتره ولي فكر نكنم بتوني
من نمی دونم چرا اینقدر هرکی می خواد ماشین بگیره 405 تو گزینه هاشه؟!؟!!؟
معلومه که 206 اصلا قابل مقایسه با 405 نیست
همور طور که سوت عزیز سرشار بهش اشاره کرده
یه ال 90 بگیر
از همه جدیدتره
206 بخر اگه تونستي اسپرتش كن خيلي شيك ميشه
اگه واسه شهری میخوای 206 بگیر اگه شهری نمیخوای
لوگان بگیر البته مدل متوسط
به نظر من چیز کارکرده نگیر
بین این دوتا مسلما پرشیا
خوب ولی کارکرده یه مقدار بد نمیشه ؟نقل قول:
آقایون بین sdv1وتندر 90 slx e2 ؟؟؟؟؟من مجردم ودانشجوام که هفته ای 800کیلومتر جاده میرم.پولم هم 15تومانه.یه v1 هستش که مدلش 7/86رنگ سفید 14میتونم بگیرمش یا همون تندر 13.5 بگیرم؟فقط خواهشا با مقایسه فنی باشه:40:
ببین من ریو داشتم فروختم یه تندر فول گرفتم 14800 دارم حالشو میبرم .
محاسن L90
جادار (عقبش میتونی پاتو دراز کنی)
کم مصرف (بهت نشون میده صدی چند میسوزه)
شتاب و سرعت عالی
AIR BAG
ABS
اینم در نظر بگیر 206 دیگه قدیمی شده sd هم فقط یک صندوق دادن بهش از نظر فضای داخلی کوچیکه
معایب
L90
دید کم آینه ها (دو طرف و وسط)
ظاهر ساده
ببین من ریو داشتم فروختم یه تندر فول گرفتم 14800 دارم حالشو میبرم .
محاسن L90
جادار (عقبش میتونی پاتو دراز کنی)
کم مصرف (بهت نشون میده صدی چند میسوزه)
شتاب و سرعت عالی
AIR BAG
ABS
اینم در نظر بگیر 206 دیگه قدیمی شده sd هم فقط یک صندوق دادن بهش از نظر فضای داخلی کوچیکه
معایب
L90
دید کم آینه ها (دو طرف و وسط)
ظاهر ساده
206 sd تونسته مجوز ورود به اروپا رو بگیره ! از تعداد نقطه جوش بیشتری نسبت به مدل هاج بک و تندر 90 برخورداره که در نتیجه صدای کمتر تو اتاق میاد و طول عمر بدنه زیاد میشه.
از لحاظ پایداری تو جاده و کنترل فرمون خیلی عالیه.
سیستم تعلیقش اصلا قابل مقایسه نیست با تندر 90 (خودم مقایسه کردم)
وضعیت آیرودینامیکی خوبی داره.
مصرفشم خیلی کمه.
فقط v1 کیسه هوا با ترمز ABS نداره...
البته تندر هم خوب ماشینیه ولی من خودم 206 sd رو ترجیح میدم...
در تایید صحبتهای دوست عزیزمون باید بگم کیفیت سواری و لذت رانندگی SD در سطح بهتری نسبت به لوگان قرار داده در ضمن لوگان در بازار هنوز جا نیافتاده و همچنین مشکل کمبود قطعات و خدمات نیز در این مدل همچنان وجود دارد !نقل قول:
تندر در همون اول کار باید 100 تومن برای تعویض کولر خرج کنید .. قطعات یدکی هم قیمت دوبل داره و کم پیدا میشه .
سیستم تعلیق اس دی قسمت عقب همون سیستم پژو 206 Gt هست که 1.5 میلیون قیمت داره و هندلینگ و نرمی خاصی رو بهش میده .
در مورد گفته دوستمون که پژو 206 قدیمی شده ! باید بگم درسته که 206 در سال 98 به بازار معرفی شده اما تا همین الان هم داره تولید میشه با اینکه 207 هم اومده ! به مرور هم بهنگام سازی شده و یکی از پیشرفته ترین و با امکانات ترین خودرو هست ....
Sd 206 بهرته فقط فضایه داخلش از تندر کوچیکتره در بقیه چیزها کاملا سره .
206 sd خيلي بهتره هم از نظر قيفافه هم از نظر بقيه چيزا
دوست عزیز تندر تو بقیه چیزا برای چی از 206 کمترهنقل قول:
تو موتور هر دو یکی هستند . تندر 107 اسب بخار و 206 108 اسب بخار . تازه ال نود گشتاور 148 نیوتنی داره و 206 گشتاور 135 نیوتنی
تو قسمت بدنه تندر خیلی محکم هستش ومطمعا از 206 بهتره .
توی امکانات هم تندر خیلی بهتره
ایمنی تندر هم بهتره
هیندلیک هم دوتاشون برابر هستن
بعد شتاب تندر چه اولیه و چه ثانویه از 206 بهتره که خیلی خوبه .
حالا دوست عزیز چرا داری با تعصب می گی 206 تو بقیه چیزا سره
حالا هم حتما برای جواب من می خوای بگی تندر ارزان سازی شدس
اولا که 206 دارای 110 اسب بخاره ! :31:نقل قول:
درسته که شتاب و ایمنی و برخی امکانات تندر بیشتره ولی فعلا کیفیت 206 کاملا برتر و محرض هست نسبت به تندر ! همچنین هندیلینگ و بحث سیستم تعلیق و لذت رانندگی و آیرودینامیک هم کاملا 206 سرتر هست !
خیلیها وقتی پشت جفتشون نشستن تو 206 احساس راحتی و تمایل بیشتری داشتند تا تندر !
میتونی مجله ماشین چند ماه قبل رو هم بخونی که در اون تندر E2 در مقایسه با مدل نیمه فول V1 باز هم 3 امتیاز کم آورده بود !
در مورد کمبود قطعه بگم که تندر تازه وارد بازار شده و قطعاتش کمه. ولی از سویی تعهدات 2 خودرو ساز داره تند تند داده میشه و همچننین با ورود ون تندر و وانت تندر مشکل قطعات قطعات و گرانی آن برآورده خواهد شد.نقل قول:
از لحاظ فنی هم که فکر نکنم نیاز به اشاره کردن باشه چون بیشتر دوستان اطلاعاتشئون رو دارن ولی یک چیزو بگم که جنس ایرانی مفت نمیارزه. تندر هنوز ایرانی نشده پس میتونه گزینه خوبی باشه.
البته فعلا فرانسویها کیفیت 206 رو بررسی و نظارت میکنن !نقل قول:
تندر خودروی خوبی هست و به صرفه ! ولی من خیلی پشت این دو تا نشستم و تندر رو فقط یه خودروی جادار و پرشتاب میبینم !
ولی 206 هم واقعا رانندگی لذت بخشه و هم به لطف اکسل GT هندیلینگ و نرمی خودرو تضمین شده است !
همچنین مصرف خودرو هم پایینتره و قابلیت آیرودینامیکی بسیار بهتری داره ! چون بدنه تندر مث قوطی کبریت طراحی شده !!! :27:
من که فکر نکنم رو 206 پژو نظارت کنه.نقل قول:
بعد کی گفته تندر احت نیست؟ خیلی هم راحته. اصلا موقع رانندگی متوجه نمیشی و در رانندگی های طولانی مدت هم بازم خسته نمیشی.
مصرف 206 از تندر بیشتر. این هزارو شونصدمین بار. آیرو دینامیک تندر خیلی هم خوبه. در ضمن آخرین چیز هم بگم اگه تندرو مصل قوطی کبریت طراحی کردن که اینجور نیست 206 اس دی هم مثل بشکه نفت طراحی کردن.:27::46:
من که فکر نکنم رو 206 پژو نظارت کنه.نقل قول:
بعد کی گفته تندر احت نیست؟ خیلی هم راحته. اصلا موقع رانندگی متوجه نمیشی و در رانندگی های طولانی مدت هم بازم خسته نمیشی.
مصرف 206 از تندر بیشتر. این هزارو شونصدمین بار. آیرو دینامیک تندر خیلی هم خوبه. در ضمن آخرین چیز هم بگم اگه تندرو مثل قوطی کبریت طراحی کردن که اینجور نیست 206 اس دی هم مثل بشکه نفت طراحی کردن.:27::46:
کاملا میتونم بگم شتابی که در سایت ایران خودرو برای تندر نوشته شده کاملا غیر واقعی هست و شتاب اولبه و ثانویش کاملا در حد sd هست تست شده .
پرشيا الان 19 ميليونه. چظوري ميشه با 10 تومن گير بياري.؟؟
اگه پيدا ميشه، منم يكي ميخوام. جدي ميگم.
دوست عزیز من تجربه خودم و چند نفر دارنده تندر رو دارم میگم از خودم که در نمیارم ! :20:نقل قول:
مصرف هم بستگی به نوع رانندگی و بسته به گازدهی و شتاب با ماشین داره و نمیشه مطمئنا گفت مصرف کدومشون بیشتر و کمتره ! قابلیت آیرودینامیکی تندر باز هم میگم صفره ! مثلا با مگان مقایسش کن !
درسته اس دی ظاهر خیلی عالی نداره ولی بسیار عامه پسند تر و قابل قبولتر از تندر 90 هست !
به هر ترتیب من گفتنی ها رو گفتم ! :46:
نه دوست عزیز تندر واقعا شتاب عالی و خیره کننده ای داره بطوریکه در نگاه اول اصلا انتظار نمیره !نقل قول:
دوست عزیز خودتون میگید لوگان نه مگان! پس نباید از لوگان توقع مگان رو داشت. حالا موتوراشون یکیه تو مگان 1600 دلیل نیست که یکی باشند.نقل قول:
دوست عزیز من تجربه خودم و چند نفر دارنده تندر رو دارم میگم از خودم که در نمیارم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصرف هم بستگی به نوع رانندگی و بسته به گازدهی و شتاب با ماشین داره و نمیشه مطمئنا گفت مصرف کدومشون بیشتر و کمتره ! قابلیت آیرودینامیکی تندر باز هم میگم صفره ! مثلا با مگان مقایسش کن !
درسته اس دی ظاهر خیلی عالی نداره ولی بسیار عامه پسند تر و قابل قبولتر از تندر 90 هست !
به هر ترتیب من گفتنی ها رو گفتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مصرف رو بطور متوسط گفتم مثلا مال ما که تمام دنده ها رو تو دور موتور 3 تا 3.5 عوض میکنیم و خیلی هم تو ترافیک رفتیم گه گاهی هم با کولر نوشته 6.9. این مصرف خوبیه دیگه. نه؟
بعد منم تجربه خودم رو فقط نمیگم که اگه فقط مال خودمو بگم خیلی بهتر از اینا از تندر تعریف میکردم. ولی منم نظر دوستان آشنایان رو هم با نظرخودم تطبیق دادم بعد گفتم.
باتشکر
پس باید به 206 بدلیل اینکه نسبت به طراحی قیمتش یه همچین طرح قدرتمند آیرودینامیکی داره تبریک گفت !نقل قول:
خب دوست عزیز منم تجربه خودمو در رابطه با 206 نه چیز دیگه !
ولی به هر حال تندر هنوز خیلی جا نیافتاده و همونطور که میبینی اکثریت با 206 هستند !
اتفاقا اون مجله رو خوندم .
یکم چرت و پرت نوشته بود . ( قسمت امتیاز دهیش رو انصافا بد داده بود .
بعد 206 هم دقیقا 108 اسب بخاره . برو تو سایت پژو ببین .
من هم خیلی هارو دیدم که پشت این دو ماشین بودن و تندر رو بیشتر پسندیدن
ال نود خيلي از 206 بهتره هم از نظر ظرفيت هم از نظر كم مصرف بودن وهم اينكه ماشين روز اروپاست.
باید خدمتت عرض کنم که 206 هم ماشین روز اروپاس و حتی با تولید پژو 207 باز هم 206 هواداران زیادی داره و به دلیل استقبال زیاد همچنان تولید میشه و یکی از پرفروشترین و رو بورسترین های اروپاس .نقل قول:
لوگان هم تنها دلیل استقبالش در دنیا قیمت پایین و به صرفه این خودروس که در ایران قیمتش کاذبه !
سواری 206 خیلی بهتر از تندر هست مگر اینکه به هر حال از نظر جاداری و شتاب پسندیده باشه ! و به هر حال سواری هم چیز کمی نیست !نقل قول:
به نظر من شتاب ال90 سرتره !!! چون سبك تره !! ولي قيافه اس دي يه چيز ديگست نسبت به ال90!!