يادم باشه يه تك به تك بزنيم
ميخوامت ...عزيز
Printable View
يادم باشه يه تك به تك بزنيم
ميخوامت ...عزيز
منم China Thank رو بر ميدارم ايول حرفم آمريكا هست..:31::21::13:
سلام
لطفا لينك دانلود پچ رو هم بگذاريد
من این نتوورک رو ساختم که همه ی بچه های p30world با هم بازی کنن (امشب از ساعت 8 تا 2 در خدمتیم)
من 2 ساله بازی نکردم
user:new_irzh
pass:123
چین تانک مشکلش کمبود پول هست فقط! :41:نقل قول:
آخر نگفتی با چی بازی میکنی؟؟؟نقل قول:
فکر کنم تو پست اول هست! :5:نقل قول:
اینم برای کسایی که میخوان بازی کنن
با دیال آپ هم میشه بازی کرد
دانلود Patch 1.04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود Hamachi:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر براي دانلود بچ هاي استاندارد generals به سايت زير برويد و نام بازي را جست و جو كنيد::46:
کد:www.gamespot.com
بايد خدمت شما عرض كنم كه چين رو براي امكانات دفاعي مي خوام بعدا اونايي كه تو پول مشكل دارن بهشون ميگم چه بايد بكنند!!
متشکرنقل قول:
من نسخه پورتابل دارم و اصلا نصبی نیست!
سلام
من امشب هستم كي مياد
سلام
تو hamachi اسم شبكه generals_ir
پسورد 123
بی خیال HAMACHI بیا Direct وصل میشیم بدون هیچ نرم افزاری! خیلی راحت و با سرعت بالا!نقل قول:
با اس ام اس هماهنگ کن!
سلام
ما هم هستیم تصمیم بگیرید با کدوم برنامه بازی کنیم تا تهیه کنیم
شماره بديد ديگه هماهنگ كنيم
سلام
آیا میشه بازی c&c 3 kane's wrath رو lan بازی کرد(بدون نیاز به اینترنت)؟
اگه میشه نحوه ی لن کردن دو pc رو برای بازی کردن توضیح بدید (هم توسط کابل شبکه و هم توسط wireless )
با تشکر
با xfire میشه با دوستان Generals Zero Hour بازی کرد
اگه میشه: haniehjan1691
بدون هیچ برنامه ای با دایرکت خود جنرالز از همه بهتره!نقل قول:
سلام
اگه امروز بازي ميكنيد منم بازي بديد جنرالم ORGINAL نيست چه كار كنم
نقل قول:
اورجینال لازم نیست فقط باید پج 1.04 نصب باشه
مگه نبايد Reborn V4.0 The Rise To Power اين باشه اين براي اين هست كه نصب كني بعد پچ 5 رو بريزي
اگه با منی منظورم پچ 1.04 خود EA هست!نقل قول:
سلام کسی با من جنرال 1 را بازی می کنه من زیرو آر را ندارم پچم شنیدم زیاده نمی تونم دانلود کنم
پچ 1.4 رو از کجا دانلود کنیم ؟
salaam azizan
man in baazi (C&C e sabz) ro khoob baladam, too chand taa map brutal ro rahat leh mikonam, dirooz ham ye brutal o hard ro baa ham khafe kardam
mikhaastam begam taa haalaa online baazi nakardam, aslan balad nistam baa hamachi kaar konam (user & pass:?) , khoshhaal misham behem yaad bedid o man ham betoonam baa shomaa baazi konam, tanx
ID: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] age add kardid lotfan begid k az p30world hastid,, baazam tanx
سلام
دوست عزیز بعد از اینکه هاماچیو روشن کردی روی دکمه ی join anetwork یعنی روی دکمه ی سمت راست پاور کلیک کن بعد یک صفحه باز میشه و اونجا این چیز هاییو که می گم وارد کن
network name : cnc3viper
network password: 123
در ضمن منظور شما از c&c sebze چیه؟
منظورتون همون c&c 3 tiberium wars هست؟
اگر هست این کاراییو که بهتون گفتم انجام بدید
موفق باشید
سلام
من CC-TheFirstDecade رو نصب کردم و Generals Zero Hour انلاینش رو بازی میکنم
چرا پچ 1.4 نصب نمیشه.خواستم پچش رو ارتقا بدم
آخه خودش 1.04 هست! برو تو option پایینشو و ببین!نقل قول:
چه پچهای دیگه میخواد
آقا اینجا کسی آنلاین بازی نمی کنه منظورم از آنلاین یعنی توسط همون هاما چیه
اگه کسی بازی می کنه اونم c&c 3 kane's wrath این نتورک منه:
CNC3Viper
no pass
با تشکر
دوستان من عاشق بازیهای C&C هستم و تقریباً از 7-8 سال پیش که Red Alert 2 بود ... تا حالا این بازی رو آنلاین انجام ندادم و این نسخه ها رو هم دارم ...
C&C 3 : Tiberium Wars , C&C 3 : Kane's Wrath , C&C Red Alert 3 , Red Alert 2
حالا با کدومشون میتونم آنلاین بازی کن م و مهمتر اینکه من اینترنتم 512 هست و محدودیت دارم ترافیک مصرفیش چطوره؟
دوست عزیز شما با همشون می تونید بازی کنید
فقط شما نیاز به یک برنامه ای دارید که بتونید توسط اون دیگرانی که این بازیو می کنن پیدا کنید مثل هاماچیمنظورتون از ترافیک مصرفیت چیه اگر منظورتون همون میزان شارژ هست خوب بستگس به بازی داره معمولا هر بازی 1به 1 حدود 10 مگ می گیره نتورک من: CNC3Viper
no password
موفق باشید
دوستان این تاپیک تعطیله؟
بازیه جنرالو چجوری انلاین بازی کنم؟!!!
برای بازی از طریق سرورهای اصلی ، باید سریال اورجینال داشته باشید .
برای بازی بدون استفاده از سرورهای اصلی ، پست اول این تاپیک رو بخونید .
آقای قضیه ی این سریال نامبر اورجینال برای بازی آنلان چیه ؟ از کجا می شه پیداش کرد؟ اصلا ما می تونیم تو ایران! جنرال رو آنلاین بازی کنیم؟
سلام . ميخواستم ببينم براي بازي كردن در گيم نت به صورت شبكه lan بين يوزها وقتي ميخواي شبكه درست كنم ارور cd key ميده كسي ميدونه مشكلش چيه و چه كارش بايد بكنم .
نقل قول:
سریال اورجینال رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ از همونجایی که بازی اورجینال رو میشه پیدا کرد !
تو اینترنت هم من به چشمم خورده جاهایی که سریال میفروشن ولی اینکه چقدر قابل اطمینان باشه یه بحث دیگه ست .
اگر ADSL داشته باشید تو ایران میتونید Online بازی کنید .
یه سری سریال ها تو وب پیدا میشه تحت عنوان سریال اورجینال قضیه ی اونا چیه؟
اقا یه راه پیش من بزارید من می خوام آنلاین بازی کنم سریال اورجینال هم ندارم!!!!!!