در شبان غم تنهايي خويش
عابد چشم سخنگوي توام
من در اين تيره شب جانفرسا
زائر ظلمت گيسوي توام
Printable View
در شبان غم تنهايي خويش
عابد چشم سخنگوي توام
من در اين تيره شب جانفرسا
زائر ظلمت گيسوي توام
شبي غم با دل من گفتگو كرد
مرا با چشمهايت روبرو كرد
دلم ميگفت:هرگز عاشقت نيست
ولي دست دلم را گريه رو كرد !
نيازمند لبت،جان بوسه خواه من است
نگاه كن به نيازي كه در نگاه من است
با خيال تو به سر بردن اگر هست گناه
با خبر باش كه من غرق گناهم همه عمر
مهم نيست كه چند بهار در كنار هم زندگي كنيم،مهم اين است كه يادمان باشد عمرمان كوتاه است .
در پايان زندگي،خيلي از ما خواهيم گفت:
كاش فقط چند لحظه بيشتر فرصت داشتيم تا خوب به هم نگاه كنيم !
دل به دلداران سپردن کارهر دلدار نيست. من بهتو جان مي سپارم دل که قابل دار نيست
من عطر ياس خوشبو ندارم/درباغ رويا شب بوندارم/قايق زياد است امابراي /به تو رسيدن پارو ندارم/به تو رسيدن شايد طلسم است /من هم چراغ جادو ندارم
من ندانم كه كیم
من فقط می دانم
كه تویی شاه بیت غزل زندگی ام
نه سرو و نه باغ و نه چمن می خواهم
نه لاله نه گل نه نسترن می خواهم
خواهم ز خدای خویش کنجی خلوت
من باشم و آن کسی که من می خواهم
نگاهم مثل یک مرغ مهاجر
به دنبال حضورت کوچ میکرد
به غیر از انتظارت قلب من را
کسی اینگونه بی طاقت نمی کرد
هر کجا محرم شدی چشم خیانت بازدار
چه بسا محرم که با یک نقطه مجرم میشود
وقتی پایان داستان
دستان مهربان تو نباشد
بگذار قصه گو هر طور كه می خواهد
داستان را ادامه دهد
تقصیر دلم چیست اگر .......
روی تو زیباست حاجت به بیان نیست که از روی تو پیداست من تشنه یک لحظه تماشای تو هستم افسوس که یک لحظه تماشای تو رویاست
عشق نمي پرسه اهل کجايي ، فقط ميگه توي قلب من زندگي کن .. عشق نمي پرسه چرا دور هستي ، فقط ميگه هميشه با من هستي .. عشق نميگه دوستم داري؟ فقط ميگه دوستت دارم .. . . . . . . عشق خيلي غلط هاي ديگه هم ميکنه که نبايد باور کني!!
لذت عشق ؛ زمانی که آن را نثار میکنید بیشتر از زمانی است که دریافتش میکنید!!!
عشق حقیقی مثل روح است افراد زیادی درباره ی آن صحبت میکنند ولی تعداد کمی محدودی آن را دیده اند.
به نام خدا خالق انسان . به نام انسان خالق غم ها . به نام غم ها به وجود اورنده ي اشك ها . به نام اشك تسكين دهنده ي قلب ها . به نام قلب ها ايجاد گر عشق و به نام عشق زيباترين خطاي انسان
عاشقانه ترین نگاهم را روی قایقی از باد نشاندم و پارو زنان سوی تو فرستادم وقتی به ساحل نگاه تو رسید تو چشمانت را بستی و قایقم غرق شد
تا زماني كه به فردا اميدواري اقتدار ازان توست.انچه كه كرم ابريشم انرا پايان دنيا مي پندارد در نظر پروانه اغاز زندگيست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
زندگی مثل پیانو است,دکمه های سیاه برای غم ها و دکمه های سفید برای شادی ها .اما زمانی می توان آهنگ زیبایی نواخت که دکمه های سیاه و سفید را با هم بفشاری
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بزرگترین افسوس آدمی این است که حس می کند می خواهد اما نمی تواند، و به یاد می آورد زمانی را که می توانست اما نمی خواست
هوس بازان کسي را که زيبا ميبينند دوست دارند اما عاشقان کسي را که دوست دارند زيبا مي ببنند
آنچه تو سالها صرف ساختنش ميكني، شخصي ميتواند يك شبه آنرا خراب كند،با اين حال سازنده باش
در مصر شوریده ای بود و می گفت : در طریقت اگر عاشقی در غم عشق بمیرد عجب نیست . عجب آنست که در سوز عشق یک روز زنده بماند.
(ياس و دلتنگي ) مرسي خيلي قشنگ بود
مي دوني ادما بين الف تا ي قرار دارند . بعضي ها مثل "ب" برات ميميرند،مثل "د" دوستت دارند، مثل "ع" عاشقت مي شوند، مثل "م" منتظر مي مونند، تا يکروز مثل "ي" يارت بشن
. زندگي مثل يه پل قديميه! به اين فکر نکن که اگه تنها ازش بگذريديرتر خراب ميشه به اين فکر کن که اگه افتادي يکي باشه که دستتو بگيره
اگر تنم كويره . اگر نگام فقيره . به قلب پاك و ساده به عشق تو اسيره . . .
تو كه آهسته مي خواني قنوت گريه هايت راميان ربناي سبز دستانت دعايم كن . . .
اگه ديدي بغض كردي ، ولي دليل گريه كردن پيدا نمي كني ،اگه دنبال جايي مي گشتي كه داد بزني. . .بدون كه دل خدا برات تنگ شده ، مي خواد صداش كني .......
يه روز يكي دنياي تو ميشه
يه روز تو دنياي يكي ميشي
يه روز دنياي تو مال يكي ديگه ميشه
يه روز هم بدون اينكه بفهمي دنياي يكي ديگه شدي
اگر غم سيرم كند
غصه اگر پيرم كند
دست بزرگ آسمان زمين گيرم كند
.
.
.
.
.
.
بازم مي گم دوستت دارم !
زندگی قطاریست که دو ایستگاه دارد...تولد و مرگ...اگر بخواهی در شهر عشق پیاده شوی کسی میگوید توقف فقط در ایستگاه!...و تو باید خود را به پایین پرت کنی و به عاقبتش نیندیشی...
آنکه چشمان تو را اینهمه زیبا می کرد
کاش از روز ازل فکر دل ما میکرد
یا نمی داد به تو اینهمه زیبایی را
یا مرا در غم عشق تو شکیبا میکرد
امشب برات ۱۳ تا دعا می کنم, ۱۲ تا به نيت ۱۲ ماه سال و يه دونه هم به خاطر خودت که از ۱۲ ماه ماهتری
گرچه از دوری اين فاصله ها دلخورم, از همين فاصله دور تو را ميخورم
ميدوني فرق تو با انار چيه؟
.
.
.
.
.
انار ۱۰۰۰ دونست اما تو يه دونه ای
خوش به حال دل سنگ که ندارد دل تنگ
را دوست دارم کمتر از خدا
بیشتر از خودم ؛
چون به خدا ایمان دارم به تو احتیاج