باز این سه نقطه اومد...
باز این سه نقطه اومد...
سلام به همگی:
ای بابا کاسیاس جون اینقدر این رفیق ما رو اذیتش نکن میره وبر نمیگرده ها اونوقته که این تاپیک کم رنگ میشه...
راستی این هم یک خبر که تیم سویا اعلام کرده که خواهان به خدمت گرفتن ساویلا این خرگوش تنبل این روزهای مادرید است و اگر اینطور باشه شما از همین الان فابیانو رو از خدمون بدونید...
و دیگر اینکه کاسیاس به نظر بنده موافق بوده و اعلام کرده که همه بازیهای اینده رئال سخت است البت سختر از همه تیمهای دیگر...
تکذیب می کنم من همچین خرفی نزدم.....دی:نقل قول:
دیگر اینکه کاسیاس به نظر بنده موافق بوده و اعلام کرده که همه بازیهای اینده رئال سخت است البت سختر از همه تیمهای دیگر...
فک کنم ما با 10 امتیاز دیگه قهرمان می شیم ...
راست ميگه ديگه
به من چي كار داري؟
بچه ها گل ها رو دیدی ؟؟؟
گل رائول خیلی تمیز بوود. ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چرا خودت قاطی میکنی کاسیاس منظورم کاسیاس بود نه کاسیاس ...فهمیدی
منظور کاسیاسی اصلی بود...
راستی گل رائول با اون لجاجت خاصش معرکه بود ولی گل کریس رونالدو رو که شنبه زد رو دیدی؟
ولي گل سويا هم خيلي قشنگ بود.
دو روز وقت دارین که لقب روبینهو رو برای خودتون بگید کسای که میخوان بگن من پیش خودم قرعه کشی میکنم و جواب رو میگم پس بنده از این به بعد...........رائول گنزالز بلانکو.........
پس یک والپیپر بسیار ناز واستون میذارم از تنهاترین سردار که کف کنید...
میگم اینا راس میگن میگی نه بلاستر جان ها داری کم کم اون روی منو بالا میاری ولی راس میگی قشنگ بود ولی حیف که روی نتیجه بازی تاثیر نداشت...هه هه هه
راستی بلاستر بگو بینم اسم مستعار چی میخای باید از اسامی بازیکنان رئال باشه بگو تا برات نبشش کنم.
كاناوارو
ممنون:-)
سلام دوستان عزیز
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=208473
خوب من یک اطلاع کلی از وضعیت اسامی میدم و چند خبر:
1:چارلز:گاگو
2:mbn:کاسیاس
3:کسری:نیستلروی
4:ممد:په په (فعلآ)
5:بلاستر:کانوارو
6:سم فیشر 08:مربی تیم(حالا هر کسی که مربی باشه چه مورینیو و چه شوستر)
7:end :فعلآ مشخص نیست زیرا یه دوماهی است که ازش خبری نیست...
8:و در اخر خودم:با رای اکثریت دوستان:رائول گنزالز بلانکو(البت اینو بگم که اگه end عزیز برگرده لقبشون بر خواهد گشت)
هر کسی که دوست داره با ما باشه اگه دوست داشته باشن هر اسم مستعاری رو دوست داشتن بگن ...
این هم والپیپر هیگواین واس دوستداران این بازیکن...
نقل قول:
ممد (بلستر) مگه این دختره رو نداده بودم دست تو ؟؟؟
دوباره که ول می چرخه ...
عجب....
کاش رئال حذف نمیشد ....
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید در ایران و به نقل از تریبال فوتبال مربی آلمانی رئال مادرید همچنان مصمم است که خاویر ساویولا باید در لیست فروش باقی بماند. با توجه به مصدومیت چند هفته ای نیستلروی هنوز فرصتی برای این مهاجم جوان به دست نیامده است.
ساویولا گفت: با توجه به حضور کمی که در این فصل در رئال مادرید داشتم مصمم هستم که در پایان این فصل سانتیاگو برنابئو را ترک کنم.
خدا رو شکر..
کسرا جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم ولی چرا اینقدر کم و دیر میایی تاپیک؟
خوب واس این اومدم که همین حالا داشتم یه فیلم از گلهای برتر رائول میدیدم که بینظیر است و به شما هم توصیه میکنم که حتمآ ببینید...
اینم ادرسش:
یادتون نره حتمآ ببینید معرکه واقعآ که رائول اون زمان ها یه پا مارادونا بوده واس خودش میگی نه نگاه کن.کد:www.youtube.com/watch?v=BDK-a3uOn5s
احمد می گم دل رو زدی به در یا دیگه شب ها هم می ایی ؟؟؟
ببخشید رائول صدات نکردم....
سلام به همگی
سال نو مبارک، امیدوارم تعطیلات خوش گذشته باشه...
به به ...به به... ایول رئال...
مربی !!! :دی
خیلی ممنونم :دی
ا حتی لقب مربی رئال هم باعث افتخاره ;)
راستی خبر دارین که مورینیو داره با اینتریا مذاکره میکنه ؟ خدارو شکر که هنوز اینوریه ;) و نرفت بارسا
ساویولا در لاتزیو
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید در ایران و به نقل از سایت گل
باشگاه لاتزیو به دنبال به خدمت گرفتن خاویر ساویولا میباشد
احتمال احضار فابيو کاپلو به دادگاه به جرم عدم افشاء اطلاعات
فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس به اتهام پنهان نگه داشتن اطلاعات در دادگاهي در ايتاليا حاضر خواهد شد.
به گزارش شبکه تلويزيوني اسکاي نيوز،فابيو کاپلو سرمربي ايتاليايي تيم ملي فوتبال انگليس به اتهام افشا نکردن اطلاعات در دادگاهي در ايتاليا حاضر خواهد شد. فابيو کاپلو قبلا در دادگاهي در رم که شش شاکي وي را به تهديد و خشونت عليه بازيکنان فوتبال براي قبول مفاد قرارداد متهم کرده بودند شهادت داده بود ولي گفته مي شود وي اطلاعات کافي ارائه نکرده است. اين اتهام مرتبط با يک موسسه بين المللي فوتبال در ايتاليا است.
اسکاي نيوز به نقل از منابع قضايي ايتاليايي ادامه مي دهد، در حال حاضر يک دادستان ايتاليايي به دنبال گشودن پرونده
اي عليه کاپلو به جرم عدم افشاء اطلاعات است.
واقعا ؟؟؟نقل قول:
باید بیاد رئال من نمی دونم...
رونالدینیو هم که با رئال و چلسی داره مذاکره می کنه وعلوم نیست چی بشه ولی به احتمل زیاد می ره چلسی
چون قرار بود لمپارد بیاد بارسلونا ....
پس یه کاری کنیم لقب ها تون رو توی امضاتون بنویسید یا اواتارتون رو بزارید....
چرا یوزرت رو عوض کردی ؟؟؟؟
هر جور خودت دوست داری یه لحظه شک کردم خودتی ولی از نقل قول هایی که از پستات کرده بودم شناختمت ...
برند شوستر با قرار دادن روبن در ترکیب اصلی و نشاندن روبینیو روی نیمکت ذخیره ؛ به همه بازیکنان تیم هشدار داد.
سرمربی المانی رئال مادرید در بازی برابر سویا ارین روبن را به روبینیو ترجیح داد و بازیکن هلندی را در ترکیب اصلی تیمش قرار داد.
برند شوستر قصد داشت با این کار به بازیکنانش نشان دهد که هیچ بازیکنی جایگاهی تضمین شده در ترکیب اصلی ندارد و بازیکنان را صرفا به خاطر نامشان در لیست ۱۱ نفره قرار نمی دهد.
بعد از اینکه سالها در رئال مادرید فقط اسمها بازی می کردند و هر بازیکنی که مشهور تر بود در زمین قرار می گرفت حالا شوستر قصد دارد ملاک حضور در ترکیب اصلی را فقط امادگی در تمرینات قرار دهد.
در تمرینات اخیر رئال مادرید روبن تلاش زیاد و امادگی خوبی از خود نشان داد در حالی که روبینیو به تازگی از اردوی تیم ملی برزیل برگشته بود و فقط یک جلسه ریکاوری انجام داده بود.
لالیگا به ایستگاههای اخر خود رسیده است و رقابت بر سر قهرمانی سختتر شده است و شوستر قصد دارد به هیچ بازیکنی امتیاز خاصی ندهد و رائول را نمونه و الگوی این کار می داند که در تمرینات طوری شرکت می کند که گویی بازیکنی ذخیره است و در پی پیدا کردن جایی در ترکیب اصلی است.
رقابت بر سر قرار گرفتن در ترکیب اصلی خون تازه ای به رگهای تیم وارد می کند و شوستر به این وسیله قصد دارد پیمودن راه قهرمانی را اسانتر کند.
در اخر این هفته رئال به سمت مایورکا حرکت خواهد کرد و در این سفر روبن و روبینیو نیز همراه تیم هستند و باید ببینیم که ایا این برزیلی از نیمکت نشینی در برابر سویا پند گرفته است یا خیر.
اگه بره بارسا که 100 درصد من یوزرمو عوض می کنم:27:نقل قول:
سلام به همگی :
راستی واس چی این mbn عزیز بن شده مگه چکار کرده بیچاره؟
خوب یک دوست دیگه رو هم از دست دادیم.....
من که هم امضا و هم اواتارم درسته با اسم مستعارم میخوره شما هم همین الان دست به کار شوید...
راستی بچها خبر دارین که نیستلروی اعلام کرده که بهترین بازیکن حال حاضر جهان کسی نیست بجز کریستیانو رونالدو و گفته که کریس بهترین بازیکن جهان خواهد شد هم از رونالدینهو و هم از مسی و هم از کاکا بهترتر خواهد بود.
من جاش رو می گیرم ...
اشکالی نداره من کاسیاسم پس ..
الان هم درست می کنم ...
والا کامبیاز جان نمیدونم شاید که این رفیق شفیق و صدیق و ...من دوباره بیاد و شاید هم دوباره از بنی دربیاد....
راستی خبر دارید بچها که این رقیب ما در خرید نابغهای جدید منظورم چلسی است قصد داره که هانتلر این ماهی بزرگ و خوشمزه رو از چنگمون در ارند....
سلام كامبيز چطوري؟
سلام به بروبچه های رئالی, فکر میکردم قبلا اینجا پست دادم (خیلی وقت پیشا !)
اما اشتباه می کردم. خلاصه سلاااااااااااااام, ما رو هم در این جمع بپذیرید.
shempw جان خوش اومدی و از اینکه با ما هست ما خوشحال خواهیم شد ..
اول از همه باید به شما بگم کسانی که اینجا بصورت دائمی پست میدند و شرکت میکنند دارای اسامی مستعار اند واس اینکه راهتتر باشند شما هم اگه دوست دارید از اسامی بازیکنان رئال یکی رو انتخاب بکنید تا واستون نبشش بکنم..
نظر شخصی من:چون اواتارتون اشنایدر است منم میگم اگه دوست دارید همون اشنایدر واستون بنویسم چطوره..(اینکه میگم بنویسم یا بنگاشم پیش خودم و تو دفتر مربوط به اینکار مینویسم نه تو سایت و یا جایی دیگه)
خوب یک خبر خوب واستون بگم و اون اینکه منچستر یونایتد جونم تونست انتقام شکست مارو از این رم بگیره و این تیم رو تو خونش 2-0 شکست بده پس همگی ...هورا
3 ماه موندهنقل قول:
ار تو بهترم.....نقل قول:
اشنایدر خوبه. مرسی رائول جان.
چرا منچستر تو رم برد اما ما تو خونه نتونستیم ؟!
یاده اون روزها بخیر که یکه تاز بودیم (6-5 سال پیش بود فکر کنم)
فکر کنم اشکال از مربی هاست نه ؟
نقل قول:
چون فقط رم بلده جولوی ما خوب بازی کنه ..
توتی نبود. خوان نبود ..
اون یارو اکوالینی اصلا انگار توی بازی نبود... توی بازی ما 2 تا تیرک زد ...
ووچنیچ که اصلا خوب بازی نمی کرد ... موقعیت هایی رو خراب کرد که جلوی بازی ما اگه بود همش گل می شد ...
مانسینی هم همینطور ...
دونی هم که فقط بلد بوود توپ های ما رو بگیره ..
ولی عجب گلی زد کریس رونالدو.. ئلی گل رونی چرت ترین گل بود..
ما اصلا نمی تونیم این جوری گل بزنیم چون اصلا شانس نداریم..
پروتا چی شده ؟؟؟؟
و خیلی چیز های دیگه که بخوام بنویسم خیلی می شه ...
منچستر = همیشه خوش شانس
کی مثل ما بازی کرد ؟؟؟نقل قول:
اون تک به تک از وچنیچ ؟؟؟
اره ؟؟
اصلا قبول ندارم
ولی منچستر از ما بهتر هست ولی نه این قدر ....
اون هم فقط به خاطر هافبک هاشه که ما نداریم ولی اون ها دارن ....
سلام به همگی:
1:اینکه منچستر این فصل بهترین تیم اروپا و جهان است که شک نکنید..
2:اینکه کریس رونالدو امسال بهترین است در جهان شک نکنید..
3:اینکه ما این فصل از نگاه مربی بد شانس بودیم شک نکنید..
4:اینکه ما اون دو بازی مقابل رم 40% بازیکنان اصلی مون رو نداشتیم شک نکنید..
5:اینکه سال بعد ما بهترین خواهیم بود اگه مورینیو جای شوستر بیاد و چند محاجم و دو دفاع خوب بگیریم شک نکنید..
6:بقیشو خودتون حدس بزنید..
بقیش رو خودمون شک می کنیم ...:27::27::27:نقل قول:
بچه ها رئال مي خواد De Rossi رو بخره!
امروز مياتوويچ به آكولاني گفت، چند ميدي؟ :27:
راستي، درست فهميدم؟ به دلايل سياسي اسپانيا از Euro 2008 كنار گذاشته شد و انگلستان جاگزينش شد؟؟؟!!!