منتظر عذرخواهی فدراسیون هستیم
وقتی که یک تیم را به بازی می گیرند...
افشين قطبي قبل از بازی با فجر سپاسی در رختکن با بازیکنان خداحافظی کرد و گفت که این بازی آخر وی با تیم پرسپولیس است. صحبت ها آنقدر جدی بود که بعد از بازي با فجر سپاسي نیز با پرچم ايران دور افتخار زد. اما در جريان جلسه مطبوعاتي بود كه ناگهان مطلع شد که علي دايي سرمربي تيم ملي شده است.افشين قطبي بعد از شنيدن خبر، اصلاً حال خوبي نداشت، اما ناراحتي او بيشتر به خاطر از دست دادن اين فرصت بزرگ بود يا به دليل رفتاري كه با او صورت گرفت. از يك سو او شانس هدايت ايران در جام جهاني ۲۰۱۰ را از دست داد و از سوي ديگر شأن او را حفظ نكردند و آنچه بايد مورد توجه قرار بگيرد، اينكه رفتار صورت گرفته توهيني به پرسپوليس نيز بود. حداقل انتظار اين بود و هست كه فدراسيون فوتبال به طور رسمي از هواداران پرسپوليس و سرمربي آن عذرخواهي كند. اگر صرفاً بحث مذاكره بود، چنين ادعايي نداشتيم، اما كار قطبي تمام شده بود.
او حتي روز شنبه براي عقد قرارداد فرا خوانده شده بود كه ناگهان بعضي تماس ها باعث شد همه چيز متوقف شود. قطبي البته از آن لحظه به بعد بايد اميد خود را قطع مي كرد، ولي به هر حال او مثل ما با شرايط فوتبال ايران آشنا نبود. ادب شخصيتي و مديريتي همچنين حكم مي كند علي كفاشيان از افشين قطبي به خاطر رفتاري كه صورت گرفت، عذرخواهي كند، هر چند شخص كفاشيان خود از سر ناچاري تصميمش را عوض كرد
ghermezeteh.com
هرکس جای قطبی بود دلخور می شد
محسن خيلى در شيراز براى سومين بار در اين فصل از روى نيمكت بازى تيمش را تماشا كرد. گفتگوی زیر را با وی می خوانیم:
•اول از تيم ملى شروع كنيم يا پرسپوليس؟
با تيم ملى بيشتر موافقم!
•از انتخاب على دايى به عنوان سرمربى تيم ملى خوشحال شدى؟!
خيلى! او شخصيت بزرگى دارد و مى تواند تيم ملى را متحول سازد. نشستن دايى روى نيمكت تيم ملى به اين تيم شخصيت مى دهد.
•فكر مى كنى آمدن دايى به تيم ملى حداقل براى تو كه پارسال شاگردش بودى خوب خواهد شد؟
نه اتفاقاً برعكس فكر مى كنم. دايى هر جا بوده نشان داده كه رفاقت در كارش هيچ تأثيرى ندارد و هميشه جديت را در سرلوحه كار خود قرار مى دهد.
•كلاً على دايى به بازى تو اعتقاد دارد يا نه؟
در سايپا كه بودم، دايى با وجود اينكه خيلى با من صميمى بود، بعضى وقت ها بازى ام نمى داد. براى وى خوب تمرين كردن و باانگيزه بودن از هر چيزى مهمتر است. حالا اينكه به بازى من اعتقاد داشت يا نه را از خودش بپرسيد بهتر است.
•قبل از دايى، فدراسيون، افشين قطبى را به عنوان سرمربى معرفى كرده بود و حتى قطبى در شيراز با شما خداحافظى كرد، نظرت در اين مورد چيست؟
نمى دانم چه بگويم. چه بهتر بود در اين جريان برنامه ريزى بهتر از سوى فدراسيون صورت مى گرفت. در كل كارشان اصلاً حرفه اى نبود. هر كس جاى قطبى باشد، دلخور مى شود و او حق دارد كه در حال حاضر ناراحت است.
•بگذريم، در شيراز مجدداً روى نيمكت بودى!
نظر مربيان بود و من هيچ اعتراضى به اين مسأله ندارم. آنها حتماً برنامه خاصى داشتند كه تصميم گرفتند با يك مهاجم به ميدان برويم.
•گويا مربيانت خيلى زود از تصميم خود پشيمان شدند و قصد داشتند تو را در همان اوايل بازى به ميدان بفرستند، درست است؟
بله، دقيقه ۳۵ قرار بود جانشين آراندا شوم اما وقتى در اين دقيقه به گل رسيديم مربيان از تصميم خود پشيمان شدند.
•نيكبخت گفته مى خواهد از اين پس مهاجم باشد، با اين وجود جاى تو در خط حمله تنگ نمى شود؟!
چه بگويم؟ مگر قرار است او جاى من بازى كند؟ نيكبخت اگر گل بزند، خوشحال مى شوم، حالا در هر پستى كه مربيان صلاح بدانند بازى كند.
•از رقابت كردن با نيكبخت براى فيكس بازى كردن كه نمى ترسى؟
ترس؟ نه آقا چه ترسى؟ زمان همه چيز را ثابت مى كند.
•پس از اين هفته به تركيب ثابت تيمت بازخواهى گشت؟
گفتم كه صبر كنيد. زمان خيلى چيزها را نشان خواهد داد. بيشتر از اين هم قصد ندارم به اين مسأله بپردازم.