آقا سلام:دی
کسی نرم افزار انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی داره؟
Printable View
آقا سلام:دی
کسی نرم افزار انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی داره؟
میشه درباره قیمت کرایه خونه توی آمل و کیفیت استادهای دانشگاه یه کم بهم اطلاعات بدی؟نقل قول:
بچه ها اگه مراکز غیر انتفاعی قبول بشیم و ثبت نام نکنیم محرومیتی واسه سال بعد وجود داره ؟
نه عزیزمنقل قول:
ولی اگه روزانه باشه سال بعد نمیتونید کنکور بدید
من همین سئوال رو وقتی آزاد قبول شدم رفتم آموزش دانشگاه سئوال کردم که اگه ثبت نام نکنم و ترم بعد(واسعه امتحان سراسری) ثبت نام کنم عیبی داره؟ گفتن نه مشکلی نداره البته اگه مشکل خدمت نداشته باشی تا 2 سال هم اسمت میمونه.نقل قول:
بچه ها اگه مراکز غیر انتفاعی قبول بشیم و ثبت نام نکنیم محرومیتی واسه سال بعد وجود داره ؟
حالا من مطمئن نیستم که درست گفته باشه.
تاپیک خوابید تا اعلام نتایج :31:
سلام
بچه هاراستش ميخوام كارداني به كارشناسي معماري براي امادگي دانشگاه ازاد روبرم كلاس.راستش رفتم مدرسان تموم درسهابا3مرحله ازمون945 هزارتومن.ميخواستم ببينم كسي هست كه مدرسان كلاس رفته باشه.اگه رفته بگه پارسه بهتره يامدرسان.واگه برم تاپيري داره؟اخه ميگفتن90 درصد از مدرسان تهران قبولن.ممنونم اگه راهنماييم كنيد
سلام كلا دانشگاه آزاد بهتره يا مجازي .يعني كسايي كه دفترچه سربازي رو فرستادن اگه مجازي قبول بشن ميتونن معافيت تحصيلي بگيرن يا نه.اگه مجازي قبول بشي نري كه مشكلي نداره؟اگه مجازي قبول بشي بايد دوباره آزمون دانشگاه شركت كني يا مستقيم دانشجو مجازي ميشي.درمورد امتحانهاي مجازي سطحش كه خيلي بالا نيست.راستي براي شركت درمقاطع بالاتر كه مشكلي از نظر مدرك نيست مثلا براي ارشد؟ببخشيد كه زياد شد.
عزیزم نه مدرسان و نه پارسهنقل قول:
به نظر من بری آکادمی معماری خیلی بهتر نتیجه میگیری
اینم سایتش
موفق باشیدکد:http://www.memarico.com/
ممنونمMINORعزيز.خودت توي اين كلاسهاشركت كردي وايانتيجه داد.درضمن هزينش چقدره؟ممنونم:20:
اعلام نشده که جواب رو کی میدن؟
دوستانی که تجربه دارن معمولاً کلاس های ترم اول از چندم شروع میشه؟
پارسال 31 شهریور دادن
امسال دیگه خدا میدونه
آره عزیزمنقل قول:
من ریاضی رفتم
استاد عباسی هست ریاضیشون
فقط کافی بری درصد های شاگرداش رو ببینی
در مورد قیمت هم تماس بگیر بهت میگن
این موسسه وابسطه به دانشگاه الزهرا هست و مطمئن باش قیمت هاش از همه جا ارزونتره
ممنون
minorعزيزامروزبااكادمي تماس گرفتم كل درسهاي تخصصي باتضمين784هزارتومن.اگه تكي هم بخوام هردرس بدون تخفيف ميشه.ايستايي150تومن ودرسهاي معماري اسلام و..110تومن.متغيرن درسها.راستش ميخوام چندتادرس روبرم.حيف كه شاغلم وهمه درسهارونميتونم برم.يه اشتباه كردم امسال نتونستم سراسري شركت كنم.وگرنه احتمال داشت قبول بشم.ازادهم كه شهريه اش سربه فلكه .حداقل1تا1/200.بايدفقط براي علمي كاربردي اماده بشم.درضمن اگه اونجاكلاس برم بعضي درسهاروبچه هاجزوه درسهاي ديگرروبهم ميدن.اياتواينكاروكردي؟ممن نم:11:
یه سوال :
اگه رشته ما چند تا گرایش داشته باشه و ما تو چند تا گرایش مجاز شده باشیم
و جاهایی رو بزنیم که از همه این گرایش های مجاز بتونیم قبول بشیم
تو کارنامه نهایی فقط جلوی همون که جلوتر از بقیه بوده میزنه قبول یا جلوی هر کدوم از گرایش ها میزنه قبول ؟
نگران جزوه نباشنقل قول:
یه بخش آرشیو داره اوجا جزوه تمامی درس ها از تمامی ناشر ها اونجا هست
میتونی بری و بگیری
موفق باشی:11:
میشه یه نفر جواب این سوالمو بدهنقل قول:
خیلی مهمه
یه سایت دیدم گفته بودم جلوی هر کدوم که قبول شده باشیم میزنه قبول ! بعد به انتخاب خودمون ما میتونیم یکی رو انتخاب کنیم !
درسته ؟
توی کارنامه نهایی فقط یک گرایش و یک جا میزنه قبول.نقل قول:
چیجوری؟ از اولویت 1 شروع میکنن هر جا رتبه خورد قبول میزنه؟ یا همه ی آیتم ها بررسی میشه؟نقل قول:
توی کارنامه نهایی فقط یک گرایش و یک جا میزنه قبول.
کلا چیجوریه؟ میتونی یه توضیح دقیق بدی؟
از اولویت اول شروع میکنن. اگه اولی رو قبول شده باشی همون رو میزنن قبول. قبول نشده باشی میرن سراغ دومی. و سومی و ... الی آخر.نقل قول:
ولی فکر کنم جوره دیگه ایی باشه.منم همین فکر و میرکدم.اما فکر کنم همه ی آیتم ها بررسی میشن .نقل قول:
از اولویت اول شروع میکنن. اگه اولی رو قبول شده باشی همون رو میزنن قبول. قبول نشده باشی میرن سراغ دومی. و سومی و ... الی آخر.
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی همون چیزی که من گفتم ؟نقل قول:
منظورت همینه !؟نقل قول:
یه سایت دیدم گفته بودم جلوی هر کدوم که قبول شده باشیم میزنه قبول ! بعد به انتخاب خودمون ما میتونیم یکی رو انتخاب کنیم !
سلام دوستان میدونین دانشگاه آزاد برای کاردانی به کارشناسی ثبت نام میکنه؟
من خودم پارسال کارنامه ی یکی از دوستام رو گرفتم و فقط زده بود فلان جا قبول. گرایش ها و اولویت های دیگه رو نگفته بود.
ثبت نام که میکنه فکر کنم دفترچه ش توی پاییز بیاد.نقل قول:
سلام دوستان میدونین دانشگاه آزاد برای کاردانی به کارشناسی ثبت نام میکنه؟
منم تصورم همینه.فکر کنم همینجوری باشه.آخهاونجوری که مثل دانشگاه آزاد میشه که به همین شکل هست.من نمیدونم دقیقا کسی میدونه راهنمایی کنهنقل قول:
بچه ها اين سوال من فكر كنم اينجا ديگه به جواب برسه . من الان كارداني دارم .
آزاد امتحان دادم مهندسي سخت افزار قبول شدم . حالا بايد چيكار كنم .؟؟
واحدهايي رو كه تو كارداني پاس كردم رو تطبيق ميدن يا نه ؟؟
مرسي:11:
نه... به ترتیب اولویت هاستنقل قول:
+
اگر غیر از این بود دیگه اولویت بندی معنا نداشت.
+
دانشگاه آزاد یک تفاوت داره که اول اولویت های همه ی افراد چک میشه ، در واقع توی دانشگاه آزاد اولویت اول خیلی مهمه و نقش اساسی توی قبولی طرف داره شاید حتی بیشتر از رتبه!
ولی آزمون های سراسری کلا این طور نیست و از روی رتبه ی افراد قبولی فرد تضمین میشه ، اولویت ها فقط ترتیب علاقه ی شما رو نشون میده و به ترتیب از بالا یکی رو قبول میشید :46: البته فکر کنم اولویت اول رو اگر استان بومی زده باشید از سهمیه ی بومی استفاده میشه (شبانه ی هر استان 60 تا 80 درصد فقط بومی میگیره) البته قبلا که اولویت اول این امتیازو داشت ممکنه الآن این امتیاز واسه ی بقیه ی اولویت ها هم باشه.
اینو مطمئن نیستم:13:
بستگی به واحد دانشگاه داره.نقل قول:
شاید 20 واحد جبرانی بهت بدن شاید 9 واحد . سقفش 20 واحده ///
.
اين براي من هم سئوالهنقل قول:
ولي امتحانش پارسال فكر كنم 15 آذر بود (دقيق نمي دونم )
- تايپيكي داريم كه براي امتحان كارداني به كارشناسي آزاد باشه؟،براي امادگي امتحان
اگه نه دوستان عزيز اگه حاظر باشن يه تايپك تواين زمينه راه بندازيم (اعلام كنند)
حدود 2ماه و نيم زمان هست
نقل قول:
برا تاپیک کنکور کاردانی به کارشناسی همین تاپیک هست
برای آزاد هم تاپیک هست.
پس تاپیک جدیدی لازم نیست!
.
نقل قول:
ممنون كه پاسخ داديد
تايپيك كارداني به كارشناسي ازاد براي كنكور امسال منطورم بود كه 2/5 ماه ديگه هست
مابقي تايپيك ها به بحث هاي كلي مي پردازه . منظورم تايپيكي بود براي همكاري و راهنمايي به هم براي كنكور ازاد امسال( ويژه كساني كه امسال امتحان دارند )
اگه شما هه كمك كنيد ممنون ميشم
برای همه ی عزیزان همون تاپیک ها کافی هست...
تاپیک بیشتر باعث سردرگمی خواهد شد..
با وجود تعداد زيادي تايپيك هاي بي محتوا ايجاد تايپكي با اين عنوان سردرگمي ايجاد ميكنه ؟
ببخشيد اينطوري ميگم ولي مديريت خيلي خشكي رو داريد اجرا ميكنيد . قصد بي احترامي ندارم و واقعيته
اگه خودتون امتحان داشتيد اين دوره اين طور حرف نمي زديد
من بابت احترامي كه به اين بخش قائلم اول مشورت و درخواست همكاري كردم
اين تايپك با اين همه پست چه طور ادمم ي تونه بحث درسي در مورد خاصي كرد اين تايپك به صورت كل و بحث هاي جامع مي باشد
نقد هاي من از روي دلسوزي و بهتر شدن اين بخش بود
اميدوارم تحمل انتقاد دلسوزانه رو داشته باشيد
اميدوارم موفق باشيد:40:
از انتقاد استفاده میبریم. ولی طبق قانون ها نمیشه تاپیک تکراری زد.
تجربه نشون داده علاوه بر سردرگمی کاربران تاپیک ها اینجوری با اسپم های زیاد به ترش منتقل میشه...
بنابراین بهتره تو همین تاپیک ها بحث بشه و این تاپیک ها برای همین موضوعات ایجاد شده...
با تشکر از توجه شما...
سلام دوستان
رشته ی کاردانی بهداشت محیط دانشگا ه آزاد ارزش خوندن داره ؟؟؟؟
راحت می شه به کارشناسی رفت یا سخته ؟؟؟؟
این ارزش رفتن داره یا کشاورزی علوم دامی پیام نور ؟؟؟
پیام نور خوندش سخته ؟؟؟
راستی برای انتقالی پیام نور باید چه کار کرد ؟؟
ممنون
نقل قول:
بهداشت محیط دانشگاه آزاد بهتره تا پیام نور.
انتقالی پیام نور هم وقتی دانشجوی اونجا شدی میتونی اقدام کنی
زیاد سخت نمیگیرن
نقل قول:
سلام
آخه مقطعش کاردانی هست
کنکور کاردانی به کارشناسی بهداشت محیط مشکل هست ؟؟/
دانشگاه آزاد این کنکور را برگزار می کنه ؟؟؟؟
تو سراسری این رشته شده کارشناسی
احتمالش هست دیگه کنکور کاردانی به کارشناسی این رشته برگذار نشه /؟؟؟
ممنون
نقل قول:
خب بهتر از پیام نوره. بازم خود دانی.
کنکورش هم هم سخته هم راحت ، مثل بقیه رشته ها...
کنکور کاردانی به کارشناسی هم حذف نمیشه...
بازم خودت میدونی .
اگه فکر میکنی پیام نور بهتره برو پیام نور
سلام بچه ها من
آزاد بهداشت حرفه اي-كارداني / واحدپزشكي تهران قبول شدم سوال من این که امکان ادامه تحصیل تا کارشناسی ارشد رو داره یا نه ؟
و من چندان اطلاع ندارم وقتی دوره کاردانی تموم شد باید امتحان برای کارشناسی بدم ؟
و سوال دیگه وقتی این دوره رو تموم کردم باید برای کارشناسی همین رشته بخونم یا میشه رشته دیگه انتخاب کرد ؟
نقل قول:
سلام.تبریک میگم
میتونی تا مقاطع بالاتر ادامه بدی
برای کارشناسی هم باید امتحان بدی دوباره.
میتونی همین رشته یا زیر مجموعه این رشته رو انتخاب کنی برای ادامه تحصیل