نقل قول:
دوست عزیز من زیاد تو کار ps3 نیستم اما فکر کنم 60 گیگ هم وجود داره!
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز من زیاد تو کار ps3 نیستم اما فکر کنم 60 گیگ هم وجود داره!
الان تو بازار بيشتر مدل هاي 40 و 160 وجود داره ....
60گیگ آکبند دیگه نیست.:31:نقل قول:
80GB هم الان موجوده ! به مقداره زياد !نقل قول:
الان تو بازار بيشتر مدل هاي 40 و 160 وجود داره ....
430 تومان .نقل قول:
دوستان آخرین قیمت 80گیگی رو میخواستم اگه لطف کنین.....
خيلي جاها 2 تا بازي رايگان هم باهاش ميدن .
مدل های 20 و 60 گیگ، دیگه عرضه نمیشن و به جاش مدل های 40 و 80 گیگ جایگزین شدن ...نقل قول:
و این اواخر هم مدل 160 گیگ اضافه شد!
در بازار هم بیشتر مدل های 40 و 80 گیگ موجوده و یه مقدار محدودی هم 160 گیگ (به دلیل قیمت نسبتا بالا) ...
قیمت بازی های PS3 چقدره؟
از 20 تومن شروع میشه تا 80 تومن ! بستگی به بازی و تاریخ انتشارش داره !نقل قول:
مثلا شما الان بخوای PES2009 رو بخری شاید با 15 تومن هم بتونی پیداش کنی !
من اينو زير پنجاه تومن پيدا نكردم !!!!! بازي هايي كه خوب مي ره معمولا خيلي افت قيمت پيدا نمي كنن ... مثلا الان ليتل بيگ پلانت زير 45 تو بازار پيدا نمي شه !! قمت هاي نو منظورم بود نه دست دوم !!!نقل قول:
نه من دوستام قیمت گرفته بودن میگفتن PES2009 رو با همچین قیمتی میشه گیر آورد ! چون من خودم فقط بازی های انحصاریه PS3 رو میگیرم که بیشتر اونا بالای 40 تومن هستن البته نو !نقل قول:
نوید اینی که الان گفتی فحش بود.. کجا 15 تومن اگر گیر اوردی من 15 تومن هم بهت جایزه میدم..نقل قول:
من کم کم دارم چمدونامو می بندم و دارم می رم کم کم پلی 3 بگیرم........به نظر شما کدوم مدلشو بگیرم.....80 و یا 120 و یا 160....و اینکه ایا ممکنه تقلبی رو بندازن به ادم؟می خوام برم تیهرون بگیرم....
منم فقط انحصاري ها رو مي گيرم ، البته مي ذارم يكم قديمي شن افت قيمتشون رو بكنن تا حدي ! تنها بازي كه صبرم نكشيد كيلزون دو بود! PESم ديدم دسته دومش پنجاه تومن دادن
كسي جايي مي شناسه كه تايم كريسيس چهار رو داشته باشه تو كل پشت شهرداري هيچ كس نداشت !!!! يا اگه كسي داره مي فروشه خريداريم !!!
فكر كنم تو ايران تنها چيزي كه مي توني از اصل بودنش مطمئن باشي كنسوله !!!!
از سايت پلي اسيا مي تونيد بخريد
حساب بانك صادراتم داره ! اگه مي تونستيم از نت بازي بخريم كه وضعمون خيلي بهتر از اين حرفا بود !!! با اين حال ممنون اگه شما هم مي توني بخري يا كسي رو مي شناسي كه م يتونه بخره بگو يه كانكشن بزنم ببينم چجوري حساب مي كنه !!!
من خودم از اينجا خريد ميكنم ولي نمي تونم درخاست قبول كنم چون دردسر داره شرمنده
دوستان با مسابقات PSN موافقيد يا نه؟ (همراه با جايزه)
براي مثال كيلزون در نظر بگيريم
خوش به حالتون همه كه مثل شما امكانات فضا نوردي ندارن ، من حوصله درد سرم ندارم ! البته تو پلي آسا سرچ كردم چيزي پيدا نكرد يه دونه بود اونم زده بود سلود اوت !!!
من يه بار اومدم بيام آنلاين بازي كنم هر بازي مي ذاشتم يه گيري بهم مي داد يكي مي گفت بازي رو آپديت كن يكي مي گفت فريم ورت رو آپديت كن ، يكي نمي دونم چي چي مي خواست و .... واسه همين بي خيال شدم !!! در هر صورت من پايم .... :)) البته بعد امتحانام كه سيزدهم تموم مي شه !!!
كسه ديگه هم اگه هست اعلام امادگي كنه
عزیزم جایزه چی میخوای بدی ؟! بگو ببینم ارزش داره اعلام آمادگی کنیم یا نه !نقل قول:
در ضمن من فعلا فقط Killzone 2 رو دارم ! Resistance 2 که فکر نکنم بیام آنلاین چون یکی از بچه ها میگفت حدود 400 مگ آپدیت داره ! مسابقات وقتی که MAG منتشر بشه به اوج میرسه !
من پایه ی آنلاین هستم،ولی هنوز ADSL خبری نیست!به محض اینکه گرفتم (یعنی به محض اینکه منطقمون ADSL فهمید) میام!
بچه ها یکی کمکم کنه.
بابا ما غلطی کردیم ps3 گرفتیم حلا بد جوری خوردیم به پیسی.
راسییتش من تو یکی از شهرستانهای همدان زندگی میکنم .شکر خدا به شعاع 1000 کیلومتری یه نفرم ps3 نداره که بخوام باهاش بازی عوض کنم.تو همدانم فقط یه مغازه هست که توش بازی ps3 رو از نزدیک میشه دید. حدود یه ماه پیش من این مغازه رو پیدا کردم بازی هم اصلا نداشتم .یارو mgs4 دست دو رو بهم داد 50 هزار تومن تازه killzone2 رو که دست دو بود میداد 80 هزار .البته فکر کنم تورم هم حساب کرده بود .حلا 2بار این بازی تموم کردم می خوام عوضش کنم یا بفروشمش .تورو خدا اگه کسی هست اینو با kz2 عوض کنه بهم pm بده یا با یه بازی دیگه.خدا خونتونو پر از بازی کنه دست من تنها رم بگیرید.تازه ps3 من region 3 بازیmgs4 هم region2هست.
دوست عزیز شما به سایت ---------- مراجعه کنی بهتره چون اینجا بیشتر بچه ها Pc Gamer هستن !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا همه کامنتا که راجع به ps3 یه.حالا نمیشه شما روزی تفقدی کنی این درویش بی نوا را؟..
سلام به همه ی دوستان ps3 دار
چند تا سوال داشتم راجع به بازی ها
البته معذرت می خوام که اینجا مطرح می کنم چون تاپیکشون وجود نداره
دوستان کسی می تونه قیمت تقریبی این 4 تا بازی رو به من بگه
little big planet
uncharted
metal gear solid 4
heavenly sword
چون من از next gen خرید میکنم یکی دوتا قیمت تقریبی next gen رو میگم تا رنج قیمت ها بیاد دستتون
kill zone 2 --- 68000
resistance 2 --- 58000
و سوال بعدی اگه کسی بازی heavenly sword رو انجام داده یه کم برام توضیح بده راجع به گیم پلی سبک و گرافیک و ...
با تشکر از همه ی دوستان عزیز
little big planet بين 50 تا 55
uncharted رو خودم نو ش رو تازگي خريدم 25
metal gear solid 4 نوش رو تازگي خريدم 50
heavenly sword اينم در آينده مي خوام بخرم بين 25 تا 35
kill zone 2 رو سه هفته پيش نوشو خريدم 53 (موقع باز كردنشم عجله داشتم پلاستيك قابش پاره شد !!!!)
resistance 2 بين 45 تا 55
تمامي قيمت ها مربوط به پشت شهرداري(ميدان امام خميني) است نكس جن اينا گرون مي دن پول جاشونم از شما مي گيرن ....
دوستان من یک مانیتور LCD معمولی (قدیمی) دارم ... میخواستم بدانم میتونم PS3 را بهش وصل کنم یا باید یک LCD مدل بالاتر بخرم...
اگر هم به LCD قدیمی میتونم وصلش کنم به چه کابلی احتیاج دارم...
اگه مانیتور شما کابل HDMI رو ساپورت نمیکنه، باید از VGA Box استفاده کنید ...نقل قول:
که اصولا VGA Box برای PS3 خیلی سخت اینجا گیر میاد!
اما کابل HDMI حدود 14 تومان قیمت داره و تو اکثر فروشگاهها پیدا میشه ...
دوستان بازی هواپیمایی جنگی خوب واسه ps3 چی سراغ دارین؟؟؟؟
اگر با کابل HDMI وصلش کنم از کیفیت تصویر کاسته میشود یا خیر...نقل قول:
اما کابل HDMI حدود 14 تومان قیمت داره و تو اکثر فروشگاهها پیدا میشه ...
با کابل HDMI که کیفیت تصویر میره بالا.نقل قول:
در کل اگه میخواهی تصاویر رو با کیفیت بهتری تو ال سی دی ببینی پیشنهاد میکنم یه ال سی دی بگیر که ورودی کابل HDMI داشته باشه.
با سلام خدمت بچه ها قیمت بازی GTA IV چنده هرجا رفتن میگن غیرقانونیه برو فردا بیا و قیمتش هم بالاست.
ميگن غير قانونيه برو فردا بيا !! :18: ... درسته قيمتش بالاس... خيلی هم سخت پيدا ميشه... مگه كنسول ديگه نداری بازی های مولتی رو روی X360 بازی كن ( اگه ايكس باكس داری )نقل قول:
با تشکر از دوست عزیز آقا جاوید:11: به خاطر راهنمایی کاملشون
یه چیزی هم گفتید
البته احتمالا از پول جا ردهنقل قول:
نكس جن اينا گرون مي دن پول جاشونم از شما مي گيرن ....
پول آب برق گاز و تلفن و موبایلو ...:27:
اما چیزی که میخوام بگم
اینه که الان زنگ زدم به نکست جن
قیمت ها خیلی خیلی جالب بود
uncharted --- 40000
heavenly sword --- 420000
گفت که mgs4 , lbp رو هم میاره
فقط خدا رحم کنه که قیمت اینا چه قدری بشه:27:
نظر شما چیه بچه ها؟؟؟
2 خبر :
1-فرمور 2.80 مشكل دارد؟؟؟؟؟؟
به نقل از VG247 گفته شده كه اين فرمور مشكل داشته و سوني در كار بر روي فرمور 3.0 خاهد بو با اين تفاوت كه فرمور 3.0 كل سوني رو زيرو ميكنه
در پي اين خبر سوني هيچ اقدامي نكرده
در پي خبر گفته شده تا كريسمس اين موضوع به اشكار خاهد شد
2
-فضاي قسمت بازي inFamous به Home اضافه خاهد شد
هنوز از تاريخ خبري نيست
طریقه وصل شدن به اینترنت و بگین با ADSL
thx
از 2 طريق ميشه
1-باسيم
2-بيسيم
هردو طريق اسان و راحت
1-باسيم
سيم يا همون كابل لن رو از پشت مودم به پشت دستگاه مي زنيد و در قسمت تنظيمات دستگاه گزينيه اخر مي رويد و تمام مراحل رو روي اتوماتيك بذاريد و تا اخر نكست كنيد
2-بي سيم
بازم گزنيه اخر ولي اينكدفعه گزينيه سرچ فور واي فاي مي زنيد وقتي سيگنال پيدا بقيه موارد مثل بالا انجام بديد
وصل شدن به اینترنت جز فعال کردن کدک ها بدرد دیگری هم میخوره ؟؟؟
راستی به نظر من PS3 عالی نیست !!! نظر شما چیه اگه به نظر شما عالیه به منم بگین بدونم !!! بازیهاش خیلی گرونه !! همین باعث شده عالی نباشه :31:
تا به اينترنت وصل نشي كه نميتوني ان بازي كمي
نميتوني بري تو PSN
نميتوني دمو فيلم و .... دان كني
نمي توني كه پچهارو بگيري
سلام.
برنامه Mr.T's PS3 Controller Connector رو می خواستم
برای وصل کردن PS3 Controller به PC
بی زحمت سرور آپلودش MegaUpload نباشه.
ممنون
یا علی (ع) مدد.
سلام واسه بازی کردن با ps3 مانیتور بهتر یا از این tv lcd های full HD که 3 تا HDMI دارن؟من کدومو بخرم با توجه به اینکه تو ایران مانیتورهای که HDMI دارن کم هست. در کل در حالت مساوی TV FULL HD بهتر یا مانیتور؟
خواهش می مکنم کمکم کنید :40:
اينو پيدا كردم نميدونم همونه يا نه: