نه خوب نیست خیلی گرونه :31: با سامسونگ هم کارم راه میفته :27:نقل قول:
Printable View
نه خوب نیست خیلی گرونه :31: با سامسونگ هم کارم راه میفته :27:نقل قول:
یه چند تا راهنمایی برا برنامه های زیر می خواستم !!؟
swapman چیه و به چه دردی می خوره؟
کار با این برنامه ی hide folder چی جوریه؟؟ یه folder به اسم personal تویمموریم درست کرده!! اون چیه؟
مربوط به پست بالا :
swapman : با افزایش مجازی مموری باعث جلوگیری از پدیدار شدن یه سری از پیغام هایی مثه حافظ پر است و از این قبیل پیغام ها میشه !
hide folder : این برنامه رو تا حالا اسمشو نشنیدم اما حدس میزنم که مثه برنامه ی لینا در فریمور های آقای امین باشه و روش کارش به این صورت باشه که فایل یا فولدر مورد نظر شما رو پنهان کنه برای این کار ( باز هم میگم فکر می کنم ) شما باید فایلی که می خواین مخفی منید رو توی فولدر pesronal بریزین بعد وارد این برنامه بشین و در خواست پنهان کردن فولدره personal رو بدین ( روشی که گفتم مربوط به برنامه ی لینا بود ) و با فرض این که کار با این برنامه شبیه به برنامهی لینا باشه توضیحات رو دادم ) !
خوشحال میشم منو در جریان قرار بدین تا ببینم این پست بدردتون خورد یا نه !
اما من شنیده بودم که این فریمور از فریمور های جدیدی است که موتو برای گوشی هاش زده و هنوز بتا هستش و مراحله پیشرفتش خوب داره پیش میره ( به پست 1986 # در صفحه ی 199 ی همین تاپیک مراجعه کنید )نقل قول:
AVRIL
سلام دوستان عزیز اقا این فایلهای Tar رو چگونه توی گوشی نصب کنیم ؟
من تاحالا 3 WonderMoto گرفتم نتونستم نصب کنم 2تا از فایلها پسفندش Tar هستش!!
نقل قول:احد جان برای استفاده از swapman تنها کاری که من باید بکنم اینه که اونو فعال کنم ؟ فقط همین؟ برای افزایش حجم فولدر swap که تو مموری برام ساخته باید چی کار کنم؟ آخه شنیدم اون به میزان حافظه ی مجازی ای که به ما میده ربط داره!
در باره ی hide folder هم بایبد بگم فکر کنم برنامه خراب بود!!!
ولی یه برنامه دیگه پیدا کردم که دقیقا مطابق توضیحات شما بود!!
ممنون
راستی یه چند تا سوال دیگه:
horse power غیر از screen shot کاربرده دیگه ای می تونه برای من داشته باشه؟
sysinfo به چه دردی می خوره؟
luncher دیگه چیه؟؟
یه player خوب سراغ داری که wmv ،avi بخونه؟؟؟
ممنون
پسوند مربوط به فایل های زیپ هست و اگه از یکی از فریمور های آقا امین استفاده می کنید برنامه ی لینا می تونه اون ها رو آنزیپ کنه !نقل قول:
horse power : برنامه ای که این کارا رو می کنه :نقل قول:
* reboot
* mystuff برای دسترسی به فایل های سیستم گوشی
* screenshut
* clean up برای پاک کردن یه سری فایل های مسخره !
* hiden برای مخفی کردن فایل ها ( مثه بنامه ای که پیدا کردین )
* memory نشان دادن فضا های خالی و پر حافظه !
* swap افزایش مجازی حافظه ( کاربرد زیادی نداره و من باهاش سرو کله نزدم )
sysinfo : نمیدونم اما فک کنم پردازش های cpu رو در حین کار با گوشی بشه باهاش اندازه گرفت !
luncher : نمی دونم !
در مورد پلیر هم wma رو که پلیر خود گوشی اجرا می کنه اما فکر کنم که EXMMS 3.3 / winamp کارتو راه بندازه
لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان می شه بگید فرق A1200r با A1200e چیه ؟ قرار هست که یه A1200 دست دوم که 1 ماه استفاده شده رو به قیمت 160 تومن بخرم ( خوب می گه ؟!! ), از کجا بفهمم که R هست یا E ؟؟
اگه نکته ی دیگه ای هست که باید بدونم دریغ نکنید ;)
تا اونجایی که من می دونم e همون edge و r هم refresh و تازه i هم داره international !!!!!
و ظاهرا از نظر برخی امکانات نرم افزاری با هم تفاوت دارند تو ظاهر هم فکر کنم r جای بند داره!!!(همش شد فک کنم)
راه تشخیص این مطلب هم با توجه به firmware گوشی است(www008) که البته من فراموش کردم که کدوم عددا مربوط به کدوم می شد!!( آقا احد لطفا توضیحات ناقص منو کامل کنید)
در باره قیمت هم اگه واقعا یک ماه دستش بوده به نظر من خیلی خوبه!! چون الان نوش 230 تومنه!
احد جان اول به خاطر توضیحات ممنون بعد چرا عکستو عوض کردی؟؟!!!
WWW008Wنقل قول:
شنیدم که R ها مشکل صداشون برطرف شده. البته این Refresh ها مشکلات خودشونو دارن ظاهرا. I هم ورژنی هست که تو برزیل پخش شده بود و مثلا دیکشنری سخنگو داره.
البته با ضمانت نامش بالای 220 هست که اونی که من خواهانشم ضمانت نداره.
اول می خواستم D900 بگیرم ولی دیروز با دیدن A1200 دست دوم تو ویترین مغازه کاملا دو دل شدم.
اگه با D900 آشنا باشید می دونید که امکانات بالایی داره.
به نظر شما D900 سامسونگ نو بگیرم که قیمتش نزدیک 160 تومنه یا همون A1200 دست دوم رو ؟؟
ببینید دوست من فرق a1200 ها به این صورته :نقل قول:
a1200r : اگه گوشی شما a1200r باشه فریمور ( سیستم عامل ) گوشی شما یا از سری h2 هست ( خیلی قدیمی ) یا c2 ( جدید تر و به وفور در ایران زیاده )و ورژن گوشی من و خیلی های دیگه هم همینه !
a1200e : این گوشی قبلن ها خیلی زیاد نبود
این سری تازگی ها خیلی زیاد شده و همون طور که دوستمون سینا ( dampaye ) گفتن دارای فناوی EDUG به طور پیش فرض فعال هستن ( EDUG سرعت اینترنت در دانلود رو بالا میبره ) در فلش کردن این سری از گوشی ها باید توجه داشت که فقط به سری سری e میتوان فریمور آنها را تغییر داد!
a1200i: در مورد این گوشی باید این گوشی بسیار کمه و اصلن پیدا نمیشه ( حداقل توی ایران ) در فلش کردن این گوشی راحت به فریمور های a1200r فلش میشه اما به سری خودش فلش نمیشه !
برای فهمیدن ورژن گوشی :
* کد WWW008W را شماره گیری کنید برای زدن w باید وارد منو در قسمت شماره گیر insert و بعد insert wait رو کلیک کنید !
* پشت بدنه ی گوشی وقتی باتری رو در میاریم نوشته شده !
** در مورد صدا هم باید بگم صدا در سری H2 بسیار کم بود که با فلش کردن به سری c2 ( جدید تر ) حل شده !
** در مورد ضمانت نامه هم باید بگم همون روزی که از فروشنده گوشیمو گرفتم گفت ضمانتو بی خیالشو منم بهت می گم بخیالش شو میگن فیتکو ضمانتشو خوب می کنه اما ...
** در مورد خرید D900 یا a1200 ؟ شما باید ببینی خودت بسته به نیاز و خواسته ای که از گوشیت داری کدوم برات بهتره ! شما میتونی به تاپیک مشاوره برای خرید تلفن همراه مراجعه کنی , چون اینجا همه طرفداره a1200 هستن و کلوپ D900 همه طرفداره گوشی خودشون !
خواهش می کنم !نقل قول:
راستش گفتم تنوع بشه اون عکس قبلیمو خدا بیامرز کردم انداختم توی امضام !
راستی توی پروفایلم نظر بزار ببینم این قشنگ تره یا قبلیه !
ممنون Mr. Ahad عزیز,
باتری رو برداشتم و نوشته بود A1200 !!فیرمویرش هم همون H2.
اگه از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن و با آپگرید کردنش به فیرمویر امین مشکل صداشم برطرف می شه همونو بگیرم.
گوشی فوق العاده تمیزیه.
مربوط به پست بالا :
درسته با تعویض فریمور مشکلت حل میشه !
گوشی جدیدت هم مبارک !
ممنون ...........
AVRIL
سلام دوستانم کسی با این Mediaeditor photoshop کار کرده ؟ خواهشن کمک کنید
اگه خواستین لینک دانلودشو میزارم میرسی عزیزان
سلام دوست من !نقل قول:
Mediaeditor photoshop کار کرده ؟
ببخشید منظورتون از Mediaeditor photoshop دوتا برنامه هست یا یه دو نه برنامهه ؟!
اگه یه دونه برنامه هست مطمئنین اسمش Mediaeditor هست ؟ PhotoEditor نیست ؟
AVRIL
یه دونست ولی اسمش اونه
تو motorolafans هستش ..
وقتی اجراش میکونم میره تو EDITR خوده گوشی !!
خواهش می کنم !نقل قول:
اگه باتری رو برداشتین و a1200 روش نوشته شده بود از لحاظه ظاهری گوشی شما جابندی نداره و سری قدیمی a1200r هست ( h2 ) !
با سلام . آقا من 2 سال پيش a1200داشتم نميدونم R بود يا E يا I فقط از motorolafans پوشه سيستم رو دانلود كردم كپي كردم رو گوشيم و به راحتي با mpkg كار ميكردم بعد گوشيمو فروختم W900 خريدم چند روز پيش W900 رو فروختم باز اين گوشي نازو خريدم (A1200 ) بعد كه پوشه سيستم رو كپي كردم ولي pkg ها رو باز نميكنه . اين A1200E هست .ميخواستم راهنمايي كنين اگه فريم وير بايد عوض كنم يه دونه خوبشو پيشنهاد كنين . بازم ممنون
عزیزم
یه فریم ور عوض کنی حل میشه..
واست فریم ور امین رو پیشنهاد میکنم چون خودش برنامه ای نصب mpkg وlin,pkg و... رو داره
(فکر کنم گوشیتc2 باشه)
سلام دوستان:
این دوست ما گوشیش قاتی کرده :وقتی فلش میکونم منوشو نمی یاره سیم کارتو و باتریشو یه ضبدر میزنه از فریمور گوشی خودم (A1200R)زدم بازم همون مشکلو داشت.
گوشی اون جای بند داره پس از کدوم سری هستش
خواهشن زود بگین بدجوری گیرم.
نه خیر گوشی ایشون a1200e هستن و نباید با سری c2 فلش کنند ! ( به پست بنده در صفحه ی قبلی مراجعه کنید !)نقل قول:
شما گوشی دوستتون رو که a1200e هست رو به رده ی c2 تغییر دادین که این مشکل براتون پیش اومده !نقل قول:
دستت درد نکونه دوسته عزیزم که زود جواب دادین
اخه اون قاتشو داده بود دسته من !! خوب من از کجا ..
بازم ممنون که کمکم کردی
اقا در کل کودم سری از این a1200 بهتره R یا E ؟
سلام دوستان من يه ماي ميشه a1200 خريدم صداش خيلي زياده منو شم يه كم فرق ميكنه
خواستم ببينم واسه اين سري جديد فارسي ساز هست يا نه درضمن a1200e هست
خواهشا زود جوابمو بديد:46:
سلام اقا من فریم ور e رو هم زدم بازم منوشو و سیم کارتو رو نمی یاره
رو باتری هم ضبدر میزنه
چیکارش کنم
میتونه A1200I باشه؟
تا حالا Rو E رو زدم این مشکل باز حل نشوده!!!
اگه میشه زود کمکم کنید
ورژن فرم ور تونو مي شه بگي ؟نقل قول:
تورو خدا بگین واسه گوشی چی شده
منوشو و سیم کارتو رو نمی یاره
رو باتری هم ضبدر میزنه..............................x
شما ورژن اصلی گوشیتون چیه ؟! ( به توجه به پست بنده در صفحه ی قبلی ) شما باید به همون ورژن فلش می کردیننقل قول:
بهتره تمام این مسائل رو هم در نظر بگیرین :
* ویندوز xp sp 2
* RSD lite 3.8* به یک فریمور ارجینال فلش کن !
و...
نه نميتونم يعني بلد نيستم:31:نقل قول:
نقل قول:
منظورتون اينه كه ميشه روي گوشي ويندوز نصب كرد
پست های چند صفحه ی قبلی رو مطالعه کنید!نقل قول:
خیر منظورم این بود که ویندوز xp sp2 , pc باشه !نقل قول:
دوستان اگر کسی میخواد a1200 رو فارسی کنه از فیرمویر صادق عزیز استفاده کنه این فیرمویر کاملا رایگانه(برخلاف فیرمویر امین) و قابلیتهای بالاتری داره بعضی از اونا به این شرح هست :
*supported language: english , farsi , arabic
*base on a1200 11.56.11R and e6 R533H8_G_11.22.20R
*a1600 3d graphic engine for better performance
*Message Delivery Report enabled
*real player can play video with more bitrate without lag
*a1600 skin
*farsi and arabic are working Right to left
*farsi keyboard
و البته باگهای این فیرمویر:
bugs:
*flip dose not work prefect
*most pkgs apps dose not work
در نسخه جدید ساپورت این زبانا اضافه شدن:
v1.2
*added more language : english , farsi , arabic
, spanish , french , portuguese , chinese
این هم لینک مستقیم دانلود:
کد:http://pqhciw.blu.livefilestore.com/y1p4SZBd05ULSxtyPzjFf6d0ww0tMfLmb-OqsG62rJJfx9-MevZIo9MXz-KsjuuBRRfni5CaL17vrLLcN_pqNB_zg/a1200%20farsi%20v1.2.rar?download
دوستان کسانی که میخوان a1200 رو به طور کامل فارسی کنن میتونن از فیرمویر صادق عزیز که امکانات خوبی هم داره و به طور رایگان هست استفاده کنن.این فیرمویر بر خلاف فیرمویرهای فارسی دیگه مشکلات کمتری با pkg و برنامه های java داره و رسما هم در سایتmotorolafans معرفی شده پس با خیال راحت میتونین ازش استفاده کنین
.v1.1
*a1600 skin
*farsi keyboard
bugs:
v1.2
*added more language : english , farsi , arabic , spanish , french , portuguese , chinese
لینک دانلود نسخه 1.2
کد:http://pqhciw.blu.livefilestore.com/y1p4SZBd05ULSxtyPzjFf6d0ww0tMfLmb-OqsG62rJJfx9-MevZIo9MXz-KsjuuBRRfni5CaL17vrLLcN_pqNB_zg/a1200%20farsi%20v1.2.rar?download
دوستان هر کسی میخواد گوشی a1200 رو فارسی کنه میتونه از فیرمویر صادق عزیز استفاده کنه این فیرمویر رسما در سایت موتورولافنز هم تست شده و نسبت به فیرمویرهای فارسی دیگه مزیتهایی داره که اولا رایگان بودنشه و pkg ها و جاواها رو هم بهتر ساپورت میکنه:
sadegh firmware
v1.1
*a1600 skin
*farsi keyboard
bugs:
v1.2
*added more language : english , farsi , arabic , spanish , french , portuguese , chinese
لینک دانلود نسخه 1.2
منتظر نسخه 1.5 باشید
از اینکه پستم چند بار اومد عذر میخوام.پستهام نمیومدن من دوباره مینوشتم.دوستان لطف کنین راهنمایی کنین بگین چطور پستهای اضافی رو حذف کنم؟
اینم لینک دانلود نسخه 1.6 که باگهاش رفع شده
v1.6کد:http://pqhciw.blu.livefilestore.com/y1pMi911wSza2n4kK0J2cHuXi2K1-GKenOwTePeouDT_02QIm28lfP__69363CZUYwtYz9NZhzwHQ8/a1200%20farsi%20v1.6.zip?download
*improve for mpkg files
*preload "filp" and mpkg installer
*now it can run
mplayer5
flip
apply font
swap memory
unzipper
and some others
بچه ها من کلی بازی آ1200 دارم که همه تاچ هستند اگه خواستید بگذارم بگید
تا نظرم عوض نشده بگید