شما از قسمت page setup سر برگ sheet قسمت Rows to repeat at top روی فلش روبروش کلیک کن و بعد هر چند سطری رو که میخوای بالای همه برگه هاتو تو پرینت بیفته رو انتخاب کننقل قول:
Printable View
شما از قسمت page setup سر برگ sheet قسمت Rows to repeat at top روی فلش روبروش کلیک کن و بعد هر چند سطری رو که میخوای بالای همه برگه هاتو تو پرینت بیفته رو انتخاب کننقل قول:
سلام.
من یک فرم داخل اکسل 2007 طراحی کردم. فرم من فرم طولانی بود. ولی یکبار که فرم را باز کردم متوجه شدم که تا یک حدی از ستونها ادامه داره و بعد از اون دیگه فرم دیده نمیشه.
به هر کس گفتم نتونست کمک کنه. مجبور شدم دوباره تا اون قسمتی که وجود داشت رو در یک فایل جدید کپی و پیست کنم و فرم جدید ایجاد کنم. ولی دوباره به این مشکل برخوردم.
همینطور که در این عکس می بینید از ستون IV به اونطرف دیگه چیزی وجود نداره. دوباره نمیتونم کار قبلی رو تکرار کنم. چون خیلی وقت میبره. کسی میدونه چرا اینطور میشه و چطوری میشه این فایل رو تعمیر کرد؟
سلام،
میخواستم بدونم فایلی که در پستقرار داده شده، چه جوری کار میکنه و اصلا کدی داره و اگه آره پس کجان؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=415699
ممنون.
نقل قول:
سلام
مرسی
من لینک فایل رو میزارم اینجا
[HTML]http://rapidshare.com/files/398125181/Valuable_Form.xlsx.html[/HTML]
فایل آمادست، فقط اینکه میخوام هر ردیف یکی انتخاب بشه، ولی در کل فایل فقط یکی انتخاب میشه :41:
و آخر سر هم پائین نتیجه حاصل جمع جوابهای انتخاب شده رو نشون بده.
بسیار ممنون از کمک و همکاریتون :11:
.
خوب شد این پست را دیدم منم می خواستم همین سوال را بپرسم.چنین برنامه ای را در جام جهانی قبلی دیده بود هرچی باش ور رفتم چیزی سر در نیاوردم.نقل قول:
خیلی جالبه یکبار می خواستم جدول لیگ برتر را طراحی کنم نشد که نشد جدولی که با دادن آمار اتوماتیک تغییر کنه.
متشکر میشم راهنمایی کنید
سلام به همگی
من می خوام وقتی نمودار می سازم، عددهای کنارش به صورت فارسی نشون داده بشه. هر کاری می کنم نمیشه.
عددهای توی سلول های اکسل رو تونستم فارسی کنم ولی توی نمودار انگلیسی می نویسه.
راهی هست؟
مرسی
سلامنقل قول:
يه بار اونو حذف و دوباره نصب کنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم
اين مشکل هميشه هست ولي بايد براحتي و با نوشتن يه فرمول نحوه چينش تاريخها رو در يه ستون ديگه درست کرد و اونو جايگزين کرد
سلامنقل قول:
امکان اينکه اون ستونها مخفي شده باشن هست
کافيه همه ستونها رو انتخاب کنيد و پس از کليک راست روي يکي از ستونها گزينه Unhide رو بزنيد
سلام محمد جاننقل قول:
اينگونه فايلها کد VBA ندارن و تماما با فرمولهاي اکسل نوشته ميشن
اگه توي همين تاپيک بگرديد يک فايل مشابه اين نيز وجود داره که رمز Unprotect کردن اون رو هم در يکي از پستها قرار دادن
پس از Unprotect کردنش متوجه ميشيد که به زيبايي و با وقت صرف شده اين فايل با فرمولهاي اکسل طراحي شده
موفق باشيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما کافيه روي عدد مورد نظر در نمودار کليک کني و از قسمت فونت ، يه فونت فارسي براش انتخاب کني
سلامنقل قول:
فايلتون رو ديدم
اينجوري که طراحي کرديد قابل انجام نيست
شما بهتره براي هر ستون به صورت جداگانه ضريب در نظر بگيريد
و بالاي هر ستون هم اسم اونو بذاريد
نه اينکه در يه خونه از اکسل اسم بنويسيد و با زدن فاصله اونو براي بالاي هر ستون تنظيم کنيد
نقل قول:
من بلد نیستم باید چیکار کنم ...
اگه شما میتونین لطف کنین انجام بدین
اگه نه که منو راهنمایی کن
چون حتماً میخوامش
مرسی :11:
من می خوام در یک سلول چند تا آیتم رو انتخاب کنم یعنی درست مثل کامبو باکس و این کار رو میشه با combo box انجام داد ولی قرار دادن combo box دونه به دونه رویه سلول ها منطقی نیست من اگر لیست 1000 خطی داشته باشم باید یه راه حلی برای این منظور باشه
عزیز این کارو قبلا کردم ولی نمی شه. فونت B Zar رو انتخاب می کنم نمیشه. right to left هم کردم نشد.نقل قول:
شما خودت امتحان کن ببین میشه؟
زبان پیش فرض سیستم من روی انگلیسی هست. به این که ربطی نداره؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم
يادتون نره که يکي از قوانين انجمن جستجو هست که بايد قبل از ايجاد تاپيک جديد انجام بشه
براي پاسخ به پست زير نگاه کنيد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4421297&postcount=17
سلام
چطور میشه یک یا چند ستون را در سورت کردن دخالت نداد؟
سلام دوستان
آیا در اکسل هم میشه مثل ورد سایز صفحه رو سفارشی تعریف کرد مثلا a5؟
اگه نمیشه به نظر شما برای پرینت روی a5 چیکار باید بکنیم؟
سلامنقل قول:
ببين با نصب سرويس پک دو آفيس 2007 مشکل حل ميشه
چون منم روي برخي از سيستمها ديدم که نميشه
چنين چيزي امکان پذير نيستنقل قول:
از کادر Page Setup گزينه A5 رو انتخاب کنيدنقل قول:
آخه مشکل اینه که اکسل ، توی page setup گزینه a5 نداره ، حتی مثل word گزینه custom size رو هم نمی بینم.نقل قول:
پس برای یک لیستی که دائما داره بهش اسم اضافه میشه و میخای مرتبش کنی چطور باید ستون ردیف را ثابت نگه داشت که تعداد داده ها مشخص بشه؟نقل قول:
مگه چه نسخه اي هستنقل قول:
برا من که داره
با سلام
آیا می توانم در فایل excel همه sheet ها را انتخاب و محتوایشان را در فایل wordpaste کنم
لطفا کمکم کنید
با تشکر فراوان
براي مرتب سازي در اکسل حتما بايد داده ها بصورت متصل به هم انتخاب بشن نه منفصل از همنقل قول:
براي رديف خب مشخصه
رديف معمولا ستون اوله که ميشه در سورت کردن دخالتش نداد
excel 2003نقل قول:
اين کار نشدني ستنقل قول:
بايد جدا جدا کپي بشه
راستي شما پرينتر روي سيستمت نصب دارينقل قول:
بله پرینتر دارم و ازش استفاده هم می کنم، توی ورد در قسمت custom size طول و عرض کاغذ رو وارد می کنم به اندازه a5 یعنی 14.73cm و 21cm ، چون توی انتخابها a5 رو ندارم ولی توی اکسل custom size رو هم ندارم.نقل قول:
نوع پرينتر؟نقل قول:
يعني توي ورد هم گزينه A5 نداري ؟
نوع پرینتر:نقل قول:
canon laser shot lbp-1120
در مسیر زیر گزینه a5 ندارم:
file=>page setup=>paper=>paper size
ممکنه مسیر دیگه ای هم داشته باشه؟
دوستان یه سوال دارم:
فرض کنید من 5 تا ستون توی اکسل دارم:
1) می خوام ببینم آیا روشی وجود داره که من هر ردیفی خواستم اضافه کنم خود به خود فرمول هایی که دادم توی این ردیف هم اضافه شه لازم نباشه خودم هی مربع گوشه رو بگیرم بکشم پایین
2) فرض کنید در ستون اول فقط دو لغت A یا B وارد می شه. می خوام یه کاری کنم که مثلاً اگه A وارد کردیم ستون 2 و 4 lock بشه و اگه B وارد کردیم ستون 3 و 5 lock بشه. اگه این کار نمی شه حداقل مثلاً رنگش اتوماتیک عوض شه. یا چه کارهای دیگه ای می شه کرد
همه اين کارهايي که گفتي رو ميشه انجام داد فقط بعضيش سخت هست و فقط با VBA و بعضيش راحت تر هست مثل عوض شدن رنگ خونه هانقل قول:
شما ميتوني برا تغيير رنگ يه خونه در 2007 از conditional formatting استفاده کني که در سربرگ Home هست
مثلا خونه اي که ميخواي رنگش عو بشه رو انتخاب ميکني و بعد از زدن اون دکمه مشخص ميکني با چه ظرطي اون خونه رنگش عوض بشه
کمي کار کني راحت هست
سوالي بود مطرح کن
به نظر من بد نيست يه پرينتر فرضي ديگه نصب کني ببيني مشکل حل ميشه مثل Hp 1200 يا Hp 1320نقل قول:
مسير ديگه اي هم نداره
خیلی ممنون.نقل قول:
Hp 1200 نصب کردم و درست شد هم توی ورد ، هم توی اکسل.
کمک بزرگی بهم کردین.
مرسی:20:
دوباره سلامنقل قول:
من 260MB سرویس پک2 رو دنلود کردم. ولی بازم مشکلم حل نشده:41:
یه راهی جلوی پای من بذارین
مرسی
دوست عزيز شمابا نصب سرويس پک دو چيزي رو از دست نداديدنقل قول:
يه بار ديگه دقيق و با شکل بگيد کجا رو ميخوايد فارسي باشه تا منم دوباره چک کنم
درسته ولی خوب اولویت با حل شدن مشکلم بودنقل قول:
مشکل من اینه:
وقتی نموداری رسم می کنم، می خوام اعدادی که در سمت چپ نمودار هست و به صورت عمودی نوشته می شه، فارسی نوشته بشن. (اعدادی که میزان داده ها را مشخص می کنن)
مرسی از پیگیریتون
با سلام
اعداد در نمودارهاي اكسل 2007 چگونه فارسي مي شوند؟