تولدت بابکه...ما چرا کادو بخریم؟؟؟؟:دی
اون قراره شیرینشو بده؟!
Printable View
تولدت بابکه...ما چرا کادو بخریم؟؟؟؟:دی
اون قراره شیرینشو بده؟!
سلام
متاسفانه شرایط جوری رقم خورده که امکان حضور من در جمع شما نیست.
روز خوبی داشته باشید
مخلصیم
ینی این دفعه تعدادمون به 10 نفر می رسه؟؟
آقایوون ( خانم ها که نبودن تا حالا ) چون هوا عوض گردید و ممکن است یخ کنیم قرار لغوید .
نقل قول:
قرار لغوید
چند ويد؟
آخه چرا؟ نگران نباشين . اینجا بچه ها همه خاکين. همه تو کوچه خيابونا بزرگ شدن!!!!(به غير از خودم ، من تو بقل مامانم بزرگ شدم!!!)
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خیال .....
چون قراره شیرینی تولدتون را بدین لغویدین؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جان باباک این حرکت انقلابیو فراموش کن! لغویدن را لغو کن که اینجور جاهاست که مرد از نامرد تمییز داده میشه!نقل قول:
جان مصطفی عشقی که بابای قرارهاست:31: بیخیال ایندفعه را!
خب اگر خیلی سخته کم میمونیم! بهتر از نیومدنه که!
داش بابک منتظر خبر خوشت هستم تا آخر همین امشب!
توهم خودتو کشتی با این جمله!!!!!نقل قول:
جان مصطفی عشقی که بابای قرارهاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیخیال ایندفعه را!
ولی در کل و بدور از شوخی صحبتهای مصطفی کاملا تایید میشه.....راستش بابک جان قرار بود تو این قرار یه سری از بروبچ بیان که خیلی وقته منتظر دیدنشون بودم.....
اي بابا
ما بار دومه كه قرار ملاقات رو در شرايط بد اب و هوايي برگزار ميكنيم . البته همه مون مرديم به خاطر خوردن ذرت بوداده مسموم . من الان از اون دنيا كانكتم ....
نقل قول:
من الان از اون دنيا كانكتم ....
ايول شنيدم اونجا غير قابل هک شدنه. آره؟ سرعتش رو مگن 100 گيگ در ثانيس آره؟ خوش به حالت.
بابک جان ایندفعه شيرينی مصموم بيار تا ما هم از امکانات اون دنيا بهره مند بشيم!!
اگر لغوید به کی موکول میشه ؟
لغو شدن این قرار یک کمی بوی سیاسی میده !!!
ببينم ما هم ميتونيم بيايم
البته اگه مارو قبول كنند
يا اينكه ما هنوز جز اعضا نيستيم
لغو شدن تا اطلاع ثانوی بوده ؟
خبری نبید ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها خبری از قرار نیست ....؟ چی شد پس ..؟
سلام
فعلا فصل امتحانات هست!
فکر میکنم تا آواخر بهمن امتحانات رشته ها و پایه های مختلف تحصیلی طول بکشه
به نظرم فعلا صلاح نیس قرار جدید برگزار بشه.
قرار بعدی انشالا برای اسفند ماه یا در سال جدید
مخلصیم
تکلیف من و امثال من که دانشجو نیستیم و درسمون تموم شده چیه ...؟ چطوره یه قراری هم برای خودمون بزاریم ..؟
منم موافقم. يک قرار برای بزرگسالان. خوبه.
چیو موافقم؟نقل قول:
تو که اصلا تو قرارا شرکت نمیکنی پس باسه چی همش نظر میدی؟
==========
آقا سامان یه چند روز بصبر(=صبرکن) تا امتحانات تموم بشه
فکر کنم باسه اواسط بهمن هم خوب باشه ها؟!
اکثرا تا 15 بهمن امتحاناتشون تموم میشه زمانش خوفه ها؟
چون بعداً دوستان نگن چون از فلان درس افتادیم یا مشروط شدیم و دلیلش هم قرارهای فروم بود باشه تا بعد از امتحانات می صبریم ...نقل قول:
نقل قول:
چیو موافقم؟
تو که اصلا تو قرارا شرکت نمیکنی پس باسه چی همش نظر میدی؟
همونو موافقم ديگه.
اصلا شما چرا اینقدر به من گير ميدی؟ دوست دارم نيام. اما يک وقت هم ديدی اومدم ها. بعد ناراحت نشی ها.
سلام
منم میتونم به جمع پسرونه بیام Xd
تونستن میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , چرا که نه !نقل قول:
ولی خیلی از دوستان میگن میایم و... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً که آخرین قرار لغوید تا پایان فصل امتحانات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه ي خانوماي فروم درخواست ميكنم لطفا با دادن پست بيهوده ي ما هم ميتونيم بيايم(آخه نمياي چرا الكي پست ميدي كه افه بياي؟؟؟)
اگه مياين آزاده مشكلي نداره كسي تا حالا نيومده در ضمن سر قرار ها خبر خاصي نيست جز احوال پرسي و غيبت در مورد بعضيا و شوخي!!!
ماشالا همه وقت قرار به غیبت میگذره !! بعدشم میگن خانوما زیاد غیبت میکنن .!!!!نقل قول:
خوب همينش حال ميده! حيف كه دفعه ي پيش آق بابك بود!!!
سلام .
بچه های مشهد آیا ؟ قرار می زارن یا آیا ؟ نه
اگه میزارن من هم دوست دارم که بیام
چطوری هاست ؟
اینجا مخصوص تهرانی ها هست. برای شهرهای دیگر می تونه به انجمن متفرقه مراجعه کنی. تا اونجایی که یادم میاد مشهدی ها هم دسته کمی از تهرانی ها توی تایپیک قرارملاقات هاشون ندارن..!نقل قول:
آقا من اوندفعه هم(قرار شهریور ماه که Wisdom سه روز بعد اعزام بودا...) به آقا بابک گفتم واسه قراها یه برنامه باحال بریزیم که همینطوری ور دل مجسمه ابوریحان واینستیم غیبت کنیم...-اگر چه که اونم حال خودشو داره:27:-.یکی یه توپی بیاره یه والیبالی بزنیم...خلاصه از این تفریحات سالم دیگه!نقل قول:
در ضمن خانوما هم چند تایی با هم هماهنگ کنن بیان چون وقتی میبینن تعدادشون کمه نمیان دیگه...طبیعیه!:13:
خلاصه همین دیگه...راستی بین دو ترم که همه تعطیلن یه قرار زمستونی بزارین دیگه...اگه برفم بیاد که معرکه میشه!
من 120% با حرفت موافقم ....
دوستان اگر بتونم من هم حتما شرکت می کنم.
من عضو جدید هستم که امیدوارم همتونو ببینم.
قرار بعدی کی هست؟
خوبه یکی دیگم به جمعمون اضافه شده فقط 2 نکته :
1- قرار فقط برای بچه های تهران هست
2- امیدوارم اهل دود و دم مثل آواتارت نباشی ....
منم ميام!!!! فقط بگين كي و كجا؟!
دوست من هنوز معلوم نیست .....زیاد عجله نکن
سلام
به امید خدا قرار بعدی در اسفند ماه برگزار خواهد شد...تاریخ دقیقش بهمن ماه اعلام میشه...
مخلصیم
رضا جان،اسفند برف وبارون و سرما بیشتره!! از همین الان لغوش کنین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برنامه چی شده؟
اقا میبخشید بیربطه ولی احتمالا با Sha2ow نسبتی دارید یا اصلا نمیدونید کیه؟نقل قول:
سلام دوستان
توي قرار بچه هاي تبريز منو هم راه ميدين ؟
(نه اينكه من تبريزيم و آره و اينا ...)
منتظرم
خوب چه فرقی به حال شما داره؟؟؟
شما که اصلا تشریف نمیارین!! :دی
خوب قرار شده باسه اسفندماه... ولی روزش بعدا معلوم میشه (با توجه به پسته رضا الفین)
البته من منظورم داریوش بید ها