پس چرا روی مال من کار نمیکنه؟:13:نقل قول:
پس چرا روی مال من کار نمیکنه؟:13:نقل قول:
ببخشيد بابت عکس ها. بد آپلود شده بود. دوباره ميزارم.این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي تونسته با برنامه irshell براي موبايل n95 فايل ارسال كنه يا بگيره اصلا چنين امكاني هست يا نه ؟؟ با برنامه هاي ديگه چطور ؟؟ منظورم با wi-fi هست نه مادون قرمز؟؟؟
تم ريختن توي ورژن 3.71 هيچ مشكلي پيش نمياره ولي توي ورژنهاي پايين تر خطر داره.نقل قول:
بچه ها من silent hill : origins رو ريختم ولي يه مشكل دارم وقتي ميام تو منوي اصلي بازي و ميخام بيام توي قسمت home جاي اينكه از بازي خارج بشه و بياد تو هوم psp خاموش ميشه . فكر ميكنيد مشكل چيه ؟
منم دارم سايلنت هيل رو بازي مي كنم . چنين مشكلي با هاش ندارم . تنها مشكلي كه دارم يه جاي بازي گير كردم نمي دونم چيكار كنم ! اگه پچ شماره سه رو نريختي بريز شايد مشكلت بر طرف بشه ...نقل قول:
بچه ها من silent hill : origins رو ريختم ولي يه مشكل دارم وقتي ميام تو منوي اصلي بازي و ميخام بيام توي قسمت home جاي اينكه از بازي خارج بشه و بياد تو هوم psp خاموش ميشه . فكر ميكنيد مشكل چيه ؟
جاويد جان شما كجا گيركردي ؟ چون منم تو اون بيمارستانه اونجا كه ميريم تو يه اتاق كه آينه داره بعد ميريم اونور آينه . بعد بيرون اتاق ميريم يه جا كه ميره يه طبقه پايين تر گير كردم ديگه نميتونم جلوتر برم .نقل قول:
چقدر عجيبه نزديكه 20 ساعته كه هيچ كس چيزي تو تاپيك ننوشته . حالا خودم مينويسم . كسي هد فون يا كابل تلوزيون براي اسليم نديده ؟ چون من هرجا ميرم ميگن وسايل جانبي هيچي براي اسليم نيومده . راستي جاويد جان من تو سايلنت هيل بيمارستان رو رد كردم .
بچه ها هدفونای اسلیمو دیدید؟ خیلی خوشگله...راستی آقا مازیار اون کیفهایی که گذاشتی عکساشو تو ایران پیدا میشه ؟خیلی fashion به درد تیریپ فشن میخوره...در ضمن این ir shell چرا رو اسلیم نمیاد؟
بيمارستانه بعد از اينكه با پرستاره صحبت مي كني بايد بري بيرون بعدش مي ري تو يه ساختمون ديگه شبيه بيمارستان اونم من اونجا گير كردم اونجا هم فكر كنم بايد برم بيرون چون هيچ راه ديگه اي نداره به هر حال دو روزه وقت نكردم بازي كنم !نقل قول:
چقدر عجيبه نزديكه 20 ساعته كه هيچ كس چيزي تو تاپيك ننوشته . حالا خودم مينويسم . كسي هد فون يا كابل تلوزيون براي اسليم نديده ؟ چون من هرجا ميرم ميگن وسايل جانبي هيچي براي اسليم نيومده . راستي جاويد جان من تو سايلنت هيل بيمارستان رو رد كردم .
من اسليم ندارم ولي سايتش نوشته ورژن 3.71 رو اسليم اجرا مي شه ...نقل قول:
بچه ها هدفونای اسلیمو دیدید؟ خیلی خوشگله...راستی آقا مازیار اون کیفهایی که گذاشتی عکساشو تو ایران پیدا میشه ؟خیلی fashion به درد تیریپ فشن میخوره...در ضمن این ir shell چرا رو اسلیم نمیاد؟
سلام اون مموریه که گفتم سوختهرو بازش کردم دیدم روی قابش نوشته made in japan روی اون چیپش نوشته
sharp taiwan
خیلی عجیبه توی جعبهی گیگاپک آکبند بود
اینم عکسش:
کد:http://i17.tinypic.com/8giwuhj.jpg
پس حسابی ضرر کردی. حيفنقل قول:
راستی آقا مازیار اون کیفهایی که گذاشتی عکساشو تو ایران پیدا میشه
آره هست. من خودم يکی دارم. خيلی راضيم. واقعا خوب و بدرد بخور هست. چيزای ديگه مزخرفن
کمک کنید در مورد psp
--------------------------------------------------------------------------------
من میخواهم یک psp بخرم چه چیزی های را باید ملاک قرار دهم
و کدام مارک از هم بهتر است
و تمام مشخصاتش را میخواستم
شماره سريال روي جعبه و روي psp يكي باشه پيكسل سوخته نداشته باشه اگه همونجا برات كپي خورش ميكنه حتما امتحان كن كه توي منوي ريكاري بره .نقل قول:
كدوم ماركم كه ماركي نداره sony هستش بپا بهت samsung نندازن (شوخي)
اگه منظورت slim هست يا fat اگه بودجت ميرسه slim بگير گر هم نه fat
همه یه مارک دارند و اونهم سونی هستش!
الان هم از نوع اسلیم بگیر
قیمتش در بازار حدودای 200تومان هست که با لوازم جانبی حدودای 225 برات آب می خوره
ملاکت هم این باشه که قبل از خرید تست کنی و دقیق روی صفحه اش نگاه کنی که پیکسل سوخته نداشته باشه
فریم ویرت 3.71 هست؟شاید اشتباه میریزینقل قول:
من یه بار خواستم با 9500 این کارو بکنم نمیشه همدیگرو نمیشناسن کلا wifi موبایل برای اینترنته نه تبادل اطلاعات فکر کنم البتهنقل قول:
---------------------
اقا جاوید شما با 3.71 مشکلی نداری ؟
مثلا باگ هوس کردم بریزمش یه راهنمایی بکن
يه مشكل داره بعضي وقتا موقع بازي كردن يه دفعه خاموش مي شه واسه من از وقتي 3.71 ريختم تا حالا سه دفعه اينطوري شد ( ولي تو پچ سه ظاهرا اين مشكل رفع شده) ... مشكل خاص ديگه اي من توش نديدم ... البته اينم بگم كه من فقط با پي اس پي بازي مي كنم يعني برنامه ،آهنگو ، فيلمو اينا نمي ريزم ! شايد تو قسمت هاي ديگه مشكلاتي داشته باشه !نقل قول:
اقا جاوید شما با 3.71 مشکلی نداری ؟
مثلا باگ هوس کردم بریزمش یه راهنمایی بکن
موفق و پيروز باشيد
جاويد
از نظر هنگ کردن چطوره؟تا حالا برا شما چند بار هنگ کرده؟نقل قول:
اینترنت بروسرش مشکلی نداشته ؟
خیلی بعیده که توی اهنگ و فیلم مشکل داشته باشه؟
کسی ماشین حساب برا psp سراغ نداره؟
تا حالا هنگ نكرده فقط همون خاموش شدن خود كاره ! كه گفتم تا حالا سه دفعه وسط بازي يه دفعه خاموش شد ...نقل قول:
از نظر هنگ کردن چطوره؟تا حالا برا شما چند بار هنگ کرده؟
اینترنت بروسرش مشکلی نداشته ؟
خیلی بعیده که توی اهنگ و فیلم مشکل داشته باشه؟
کسی تا حالا برای psp حافظه 4 گیگابایت انداخته است
در ضمن حافظه خودش چقدر است
طوری به اینترنت وصل می شود
نقل قول:
کسی تا حالا برای psp حافظه 4 گیگابایت انداخته است
در ضمن حافظه خودش چقدر است
سلام دوست عزيز. بله حافظه 4 گيگ هم خودم استفاده کردم و هم خيلی های ديگه. مشکلی نداره و خوبه به شرط اینکه حافظه از کيفيت خوبی برخوردار باشه. اگر نه با مشکل اساسی مواجه ميشی.
پيشنهاد ميشه از 2 تا حافظه 2 گيگ استفاده کنی. اونم های اسپيد.نقل قول:
طوری به اینترنت وصل می شود
پی اس اپی به وسيله سيستم بيسيم وای-فای به اینترنت متصل ميشه . البته نميدونم تو ایران چه کارهايی بايد انجام بدی تا بتونی از این سرويس استفاده کنی. اما پيشنهاد ميشه که استفاده نکنی. چون اصلا به درد سرش نميارزه. اینو تجربه ثابت کرده!
شما میتونی به وسیله وای فای مکس یا... به اینترنت متصل بشی که حدود 30 الی40 هزارتومن قیمتشه اگه اطلاعات بیشتر خواستی پیغام بده
نقل قول:
شما میتونی به وسیله وای فای مکس یا... به اینترنت متصل بشی که حدود 30 الی40 هزارتومن قیمتشه اگه اطلاعات بیشتر خواستی پیغام بده
عزيزم شما به خواست ديگران کاری نداشته باش. پيشنهاد ميکنم هرچی اطلاعات داری بزاری. ممنون
بستگی داره ایشون چقدر مشتاق به پیگیری موضوع باشهنقل قول:
چون نمی خوام فروم منحرف بشه یه چیزایی میگم
شما میتونی با خرید این دستگاه واتصال اون به کامپیوتر اینترنت رو شر کنی چه ای دی اس ال چه دایل آپ فرقی
نمیکونه بازم میگم اگه مشتاق بودید بازم توضیحات دیگری رو میگم
پي اس پي به درد اتصال له اينترنت نمي خوره صفحات فارسي رو ساپورت نمي كنه كا با مرورگرش سخته و هزارو يك مشكل ديگه ... شما اگه تهراني مي توني بري مجتمع پايتخت با واي فاي به اينترنت وصل شي ...
بله فارسی رو تا اونجایی که من میدونم ساپورت نمی کنه اما مروگر هم براش اومده اما این طور نیست که به درد نمی خوره
اون اينترنتش به درد ايران نمي خوره شما وقتي تو خونت نشستي پا كامپيوتر اصلا غير منطقيه كه بخواي با پي اس پي به اينترنت وصل شي ! اون واسه تو بيابوني چيزي آدم يه كار فوري داشته باشه به درد مي خوره ... كه اينم تو ايران جواب نمي ده چون اينترنت واي فاي اونطوري كه پي اس پي ساپورت كنه نداريم تو خيابون !!!!!نقل قول:
بله فارسی رو تا اونجایی که من میدونم ساپورت نمی کنه اما مروگر هم براش اومده اما این طور نیست که به درد نمی خوره
بچه ها رم من 4 هستش و تا آخر پر شده هیچ مشکلی هم نداره حتی بازیهای cos رو بدون پرش اجرا میکنه مثل GTa تازه san disk هم هستش 40 هزار تومان هم خزیدم از کنار پاساژ لباف یعنی پاساژ مطیعی فروشگاه گلچین....
بازي cso هست نه cos!!!!!
سلام بچه ها. یه سوال : umd خامی وجود نداره؟
تا اونجايي كه من مي دونم نه اگه وجودم داشته باشه فايده نداره چون رايتري واسش وجود نداره !نقل قول:
سلام بچه ها. یه سوال : umd خامی وجود نداره؟
بچه levelam بالا رفته،دارم خودمونی میشم...در مورد اون سوتی هم معذرت میخوام...وای که این روزا چقدر خوشبحالم میشه...
پس این umd های کپی قضیش چیه؟یه کم تو ضیح میدین لطفا(بخصوص در مورد قیمتش)
umd کپی وجود نداره اونا که شما میگی بازی هست که روی dvd عرضه میشه واسمشون هم بازی کپی هست نه umdکپی
توی توپخونه یه مغازه به من گفت : کپی umd دونه ای 10000 تومن.می دونم که dvd نیست.
اصلا رایتر umd وجود نداره
شما می تونید با بقیه افراد از طریق اینترنت با پی اس پی بازی کنینقل قول: