با سلام به آقای منصوری و دوستان آقای منصوری اگر امکان دارد آموزش مد سازی که قولش را داده بودید کی شروع میکنید و یه خبری هم از نبرد نهایی بدهید همراه با عکس و کلیپهای جدید با تشکر :5::40::11:
Printable View
با سلام به آقای منصوری و دوستان آقای منصوری اگر امکان دارد آموزش مد سازی که قولش را داده بودید کی شروع میکنید و یه خبری هم از نبرد نهایی بدهید همراه با عکس و کلیپهای جدید با تشکر :5::40::11:
سلام کنترا 008 ورژن بتاش اومد ما هم لینکشو دادیم سرچ کنید پیدا می کنید .نقل قول:
نبرد نهایی هنوز مشکل مجوز داریم
پچ وار آر ماگدون هم ور « دومش اومده می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
هر دو مورد چشم به زودی..نقل قول:
سلام بچه هامن تازه بابازی ردالت 2و3آشنا شدم (البته یه سابقه بازی ردالت 1داشتم )
میخواستم ببینم اول ازهمه آیا میشه بازی ردالت 2 یا ردالت 3 رو با دسته بازی کنم
دوم اینکه آیا کسی از بچه ها رمز نقشه ورمز پول داره
ای بابا این همه ردالت باز هیچکی جواب مارو بلد نیست
دوست من اینجا برای بازی جنرال است نه ردآلرت :41:نقل قول:
کی گفته idm برای حجم بالاست؟نقل قول:
سلام این مر بوط به کدام پست میشه تاریخشو نگاه کنید :18:نقل قول:
نوشته شده توسط mory1376ortezamohe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب یکی جواب مارو دادنقل قول:
من جنرال 1رو هم نصب دارم وهمین سوال ها رودارم:27:
دسته را من اطلاعی ندارم ولی بر ای تر ینر بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید این عکس زیرعکس جنرالی که من دارم حالا میخواستم ببینم این همون زرو یایکی دیگه است
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اسمش(Command & Conquer 4 Tiberian Twilight)
کپی کردن چهارتا تانک تو یه جای دیگه این قدر سخته که ورِن سومتون هی عقب میفته؟
. این ورِن 3 مشکلش چیه؟ مردیم بابا . خوبه شما ها بازیساز حرفه ای نیستید . وگرنه اگر میخواستید موتور بازی رو خودتون بنویسید و بازی رو خودتون درست کنید فکر کنم یه 20 سالی طول میکشید!:41:
سلام عکس که نیست ولی از اسم معلومه نه این بازی بازی تایبر یم هستش این بازی ها بعد از بازی جنرال ها ساخته شد که اصلا متفا وت هستند جنرال 2 در حال ساخته و در سال 2013 منتشر میشه بر ای داانلود بازی جنرالها با حجم کم بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:نقل قول:
سلام اولا خیلی بی محبتی که اینقدر بی محابا حمله می کنی ... :41:دوم اگه آسونه شما یک مد بساز فقط چند تا تانک اضافه کن دیگه هیچی ببینیم چند مر ده حلاجی ..... :46:سوم ما این کار را بد ون چشم داشت داریم انجام می دیم و ضمنا وقتی منتشر شد می بینید چه تعقیر اتی بازی کرده فقط پیشنها د می کنم سیستمتون را ار تقا بدید .....:11:نقل قول:
سلام
برهمه شما عزیزان درجواب این چند تا نقل قول دوستان
خرمن کوفتن گاو نرمیخواهدو مرد کهن
دوستان ما فارسیم نه انگلیسی که به راهتی با نرم افزار ها وادیتشون و ساخت بازی و نرم افزار کنار بیاایم
همین که بخوای زبان انگلیسی رو در حد همین کار ها یاد بگیری خودش نصف عمرو میگیره نصفو نگیره 30%رو که میگیره
بعدش جالب ترینش اینه که دوستانی که انقدر ساده در مورد این کار ها حرف می زنن در عمل نمی تون با یک نرم افزار انگلیسی زبان کار کنند و دنبال آموزش کار با اونو میگردن درحالی که اون نرم افزار نوشته چکار باید کرد طرف گیج میشه
بماند که بخوان این کار هارو کنن فکر کنم یک 20سالی باید وقت سرف کنن فقط ادیت یاد بگیرن دیگه بقیشو خودتو بخونید
پس تا از سختی کار چیزی نمی دونید الکی یک تایپ ندین
من واقعن به اقای منصوری و تیمشون خسته نباشید عرز می کنم
اقای منصوری اگر درمورد تکسچر و مودل چیزای فهمیدین منو بدون اطلاع نزارید
موفق باشید یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود من CrazyMod رو دانلود کردم که فایل زیپ هست
وقتی از حالت فشرده خارج میکنم دوتا فایل هست به نام های CrazyMod.big و Readme وقتی فایل ها رو در محل نسب جنرال زرو کپی میکنم و وارد بازی میشم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش چیه ؟ کمکم کنید ممنون میشم
کسی نیست به من کمک کنه :9:
شما بایدقبل از نصب هر مدی اول بازی را آپدیت کنید یا پک 1.04 را روی بازی نصب کنید و قبل از همه این کار ها از اصل بازی یک پشتیبان بگیر ید تا مجبور به نصب مجدد بازی نشید ...... بر ای این کار بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون ارور رفع شد
اما من توی بازی فقط یه تانک جدید دیدم
یعنی تفاوتش فقط همینه ؟
چنتا مد خوب که خودتون بازی کردین بهم معرفی کنید لطفا
اگه تونستید لینک دانلودش هم برام بذارید
مرسی
سلام برای دانلود بر تر ین مود های مو جود بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون :31:
نقل قول:
سلام بازی نبر د نهایی بدلایل بسیار همچون سر مایه و غیر ه.... در حل 90% ناتمام مو نده ولی به زودی خیلی از کار ها و تجر بیات نبر د نهایی را روی ورژن سوم بازی وار آر ماگدون اجرا کردم به تنهایی که به زودی بر ای دانلود رو ی سایت قر ار می دم ...... ششین ورژن می شه گفت یک انقلاب کامل بر ای بازی جنرالهاست .....
تصاویر ی از این ورژن :
WAR ARMAGEDDON EVOLUTION V:03
برادرا چطور ميشه درجهاي يه تيمو با هم عوض كرد.تو كامنت ست عوض كردم ولي تو بازي جاشو خالي ميزنه؟
سلام تو فایل :Science.ini و CommandSet.ini و پوشه:TextureSize_512 با ید تعقیر ات را اعمال و سپس تکسچیر تعر یف کنید .....نقل قول:
سلام اقای منصوری از نبرد نهایی چه خبر ما مردیم از بس منتظر موندیم تاریخ انتشارس دقیقا کی هست با تشکر
تابستان داره تموم میشه
اقاي منصوري توي پوشه texturesize 512 بايد چي كار كنم.نقل قول:
من ميخوام مثلا درجه تونل gla ببرم تو usa?
اگر امكانش هست شوما يكي عوض كنيد ممنون ميشم با تصوير اموزش بديد.من جابه جا كردم كلا ديگه تو بازي نميره :دي
انتشار ورژن سوم بازی وار آر ماگدون
با سلام و تبر یک حلول ماه مبارک رمضان با عنایت پرور دگار و تلاش تیم این ورژن بر ای دانلود آماده گردید .مهم:در همین ابتدا اعلام می داریم این ورژن تنها و تنها بر روی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل نصب است که ابتدا باید بازی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فر ماید .تو ضیحاتی درمورد بازی : این ورژن دارای 12 تیم و سه کشور می باشد که تا سر حد امکانات ما و بودجه ما به صور ت کاملا و اقعی طر احی شده شما در این بازی شاهد یک بازی منحصر به فر د با گرافیک بسیار بهبود یا فته مو اجه خو اهید بود که نیاز به سیستم بالای دارد .....در این ورژن سعی شده تمام تیمها هوش مصنوعی داشته باشند و تمام تیمها دارای همان اصول بازی محبوب جنرالها هستند در این بازی 18 مامور یت جدید نیز طر احی شده که بر ای هر تیم 6 ما مور یت پیش بینی شده شما تمام امکانات بازی جنرال را در این بازی دارید و در این بازی تعدا د تانکها بسیار بیشتر و واقعی تر هستند سر باز ها بیشتر و واقعی طر احی شدند صدا و اثر ات بازی کاملا طبیعی طر احی شدند ......
امکانات و تعقیر ات بازی :تیمها:ار تش ایر ان سپاه پاسدارانارتش امر یکا نیر وی هوایی امر یکا روسیهچین انگلستانفر انسهآلمانکره شمالی ژاپنگروه القاعدهامکانات:تعقییر کلیه تانکها سر باز ها و صدا های بازی بهبود صد رصد گرا فیک و اثر ات بازی از جمله اثر ات انفجار ها و دو د و آتش و ....بهبود صد رصد صداها و آوا های بازی از جمله انفجارات و ....بهبود گرافیک آب تعقییر و بهبود صد در صد بافت زمین تعقییر درختان و بهبود کمی و کیفی درختان محیط.....تعقیر ات تیم ایر ان:طر احی و ساخت بسیار ی از هو اپیما های طبیعی ایر ان ....طر احی و ساخت بسیاری از تانکها و سر باز های ایر ان ....ساختمانهای جدید هوش مصنوعی مثال زدنی بر ای همه تیمها ...دانلود :حجم:۴۵۷ مگابایت
لینک دانلود مستقیم یک:
لینک دانلود مستقیم دو:
طرز نصب :
قبل از هر کاری از پو شه نصب بازی وار آر ماگدون یک پشتیبان بگیر ید .
سپس کافی است پس از در یافت فایل بالا آن را از حالت فشر ده خارج فر ماید شما یک پوشه با نام :
WAR ARMAGEDDON Evolution-v.03
خواهید داشت محتویات داخل پو شه را کپی کنید و وارد پو شه نصب بازی وار آر ماگدون گردید و در پو شه نصب بازی پیس کنید و در بال هر سوالی
گز ینه:copy and replace
را بزنید تمام شد بر ید و از بازی لذت ببر ید .
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکثر تجربیات بازی نبر د نهایی در این بازی هست البته نه به کاملی اون دانلود کنید و لذت ببر ید .
pls help me :دينقل قول:
سلام آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سوال من میتونم این بازیو از شرکتی که براتون پخش و تکثیر کرده بخرم؟
موفق باشید
سلام شما در پو شه :TextureSize_512 می تونید تصاویر قرار گیری هر شی را تعر یف کنید .نقل قول:
بر ای اینکه تونل را ببر ید تو تیم امر یکا باید کامل این شی را برای تیم امر یکا دو باره تعر یف کنید مثلا بهترین راهنما بر ای شما اینه که ببینید این تونل را در فابلیل ها بر ای جی ال ای بازی چجوری تعر یف کرده و شما همون را کپی کنید و اسامی شو عوض کنید بر ای امر یکا .....این کار ها خیلی سخت و حساسه و حتما با ید حضورا آموزش داد و بر ای همینه که من نمی تو نم آموزش ها را ادامه بدم چو ن به زبان نو شتار بر ای هر نکتش با ید تا مخاطب متو جه منظور دقیق شما بشه ساعتها وقت بزارید که حضورا نهایت یک ربع وقت می بره .....
بر ای شر وع ادیت و ساخت مد اول سعی کنید کار کرد و مسئو لیت هر فایل را دقیقا یاد بگیر ید در سایتهای خارجی زیاد این مطالب هست مثلا عوض کردن همین تونل بر ای امر یکا کار راحتی نیست و باید در چندین فایل از بازی بر نامه بنو یسید و اگر حتی یک کلمه اشتباه کنید و یک خط فاصله یا ... اشتباه کنید و همچی درست باشه بازی ارور می ده ..... من از این به بعد سعی می کنم شر و ع کنم به آموزش قدم به قدم و فایل ها را قدم به قدم تو ضیح بدم .....
سلام بر ای تهیه بازی برید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنكس.نقل قول:
پس ما منتظريم
سلام آقایون من finalbig ام ترکید کسی نداره یه لینکی چیزی ازش ؟:37:
پیدا شد
این نرم افزار را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنیدنقل قول:
نقل قول:
سلام ودرود به اقای منصوری عزیز و متیم عزیزشون
با سلام و تبر یک حلول ماه مبارک رمضان
اقای منصوری ورژن3 وار ارماگدون خوب بود خسته نباشید
اقای منصوری یک سوال داشتم
میخواستم بدونم فایل اجرای ورژن سه وار ارما گون رو چجوری ایکونشو تعغیر دادین با چه نرم افزاری این کارو کردین چون من هربار با شکست مواجه شدم
میخواستم بدونم من میتونم فایل اجرای جنرال رو با 7زیپ استخراج کنم
اگه بشه با یک نرم افزاردی گه ای هم اونو دوباره به همون فرمت اول (Application) برگردوند که نور الانوره
اگه میتونید کمکم کنید منتظرم
باسپاس
موفق باشید یاعلی
با سلام به آقاي منصوري اموز من هرچه سعي كردم كه بازي ورژن سوم را دانلود كنم صفحه دانلود ژرشين گگ باز نشد اگر امكان دارد در 4 شير قرار دهيد تا بتوانم دانلود كنم با تشكر:11::40:
سلام
دوستان بزودی نقد وبرسی بازی
WAR ARMAGEDDON Evolution-v.03
در دستور کار میگزاریم ازدوستان درخواست میشود این بازی را دانلود کرده و تمام تیم ها را نیز بازی بکنند تا با تمام ویژگی ها و کمیت های این بازی اشنا بشوند
تا بتوانیم نقد وبرسی در خور این ورژن زیبا انجام بدهیم
بند نیز در حال انجام این بازی هستم تا تراژدی های جدید این ور ژن را درک کنم
بزودی.......
موفق باشید یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]