سلامنقل قول:
با Adsl این کارو کردی یا Dialup ؟؟؟
چه فرقی کرده الان گوشیت؟؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
با Adsl این کارو کردی یا Dialup ؟؟؟
چه فرقی کرده الان گوشیت؟؟؟
نقل قول:
خوب معلومه با Dialup فرق زیادی با ورژن قبلی ندیدم
حتما يه ربطي داري شما بگو چه جوري ربطشم مي فهمي شما كه چيز ربط دار مي خواي چرا به سوال قبلي من جواب ندادي اون كه ربط داشتنقل قول:
سلام .مي خواستم بدونم تم هاي اين گوشي مثل نوكيا آيكون ها رو تغيير نمي ده .من داخل تبليغاتش خوندم مي شه اين كار رو كرد .كسي امتحان نكرده ؟
ما که تا حالا نتونستیم ... اگه کسی موفق شد یه ندایی بده . (البته به جز اون روش کپی کردن پوشه ی Resource روی مموری کارت)
آيكون ها رو ميشه عوض كرد من خودم اينكارو كردم.نقل قول:
من هم نتونستم
سلام
من چند تا فایلpdf دارم که تو گوشیم اجرا میشه ولی پس از چند ثانیه خاکستری میشه ؟
چرا ؟ این فایل ها توش متن فارسی هست
ممنون میشم کمک کنید
میتونید آخرین قیمت p990 و p910 رو برام بنویسید ?
راستش من خودم p910 رو دوست دارم نمیدونم چرا شاید به خاطر صدای بلندش باشه ولی اگه تونستید یه توضیحی هم برام بدین ببینم کدومش بهتره
ممنون
یا حق
چطوری این کارو کردی؟ میشه توضیح بدی ؟نقل قول:
آقا دمت گرم .چطوري اين كارو كردي .بگو تا حال كنيم.:10:نقل قول:
دوستان سلام
من تصمیم گرفتم که 990 بگیرم ولی هیچی درباره اصل یودنش نمی دونم فقط می دونم اصل فرانسه ای هست و می خواستم بدونم داخل پکیجش چه چیزهایی وجود داره اگه ممکنه من راهنمایی کنید یا یه تا پیکی که در این مورد باشه بهم معرفی کنید لینک هم بود اشکال نداره
اصل که حدود یه ماه و نیم پیش یکی از فامیلامون گرفت چینی بود
اگه اشتب نزنم باید سریال روی جعبه با سریالی جایی که باطری رو میزاریم و سریالی که موقعی که توی گوشی *#06# رو می زنیم یکی باشه بعدش هم توی سایت numberingplans هم باشد بزنی این سریال رو اونجا بهت میگه دیگه کجا ساخته شده و چه جوریه
دوست عزیز در این مورد هم تو همین کلوپ و هم تو کلوپ چرا p990 اینقدر ارزون شده خیلی دربارش صحبت شده و در مورد محتویات داخل جعبه هم چند بار متاپکس جان هم نوشتن و هم عکسشو گذاشتن . اگه شما یه سرچ بکنی راحت میتونی پیداش کنینقل قول:
دوستان سلام
elendil جان دستت درد نکنه اینا رو خودم می دونم چیزهای حرفه ای تری می خواستم اون سایت هم معتبر نیست
مهیار عزیز جست جو کردم تو تاپیک اما چیز خیلی خوبی پبدا نکردم اون تاپیک هم که گفتی تا 4 صفحه از صفحه موضوعات رو گشتم نبود یادم میاد تا چند وقت پیش تو همین صفحه اول بود حالا اگه ممکنه حرفای متاپکس رو برام نقل قول کنید با عکسشون
با تشکر
با گارانتی بخرید تا خیالتون از 10000000 جهت راحت باشه.....
نقل قول:
والا اگه خود متاپکس بوود این رو می گفت
ولی معمولا تمام لوازم جانبی (باطری و انجور چیزا ) همه برای چینه و فقط گوشی می تونه اصل باشه
من خودم به شخصه راه دیگه ای به غیر از اینا به نظرم ننمیرسه و یه سوال شما چه جوری میگی اون سایت درست نیست ؟ :41:
این سوال رو خودم از این لحاظ پرسیدم که خودم قبلا n70 والان 990 دارم و موقعی که سریال رو دادم برای دو گوشی رو درست نوشت نمی دونم شما از چه لحاظ میگید ؟ :8:
آقا يكي ادعا كرده كه ميشه آيكون ها رو تغيير داد اگه كسي بلده بگه .ما خيلي تو كفيم .بابا حرفه ايي ها چه مي كنيد؟!
سلام
تشکر فراوان از زحمات تمام کسانی که یاد ما فقیر بیچاره ها میدن ،
البته دور از جون شما ، منظورم فقط خودم بود!
من 990 دارم ولی فابلها را از طریق بلوتوث ارسال نمی کنه یعنی send to وقتی کلیک میکنم یک پنجره دیالوگ خالی باز میشه
سلام
تشکر فراوان از زحمات تمام کسانی که یاد ما فقیر بیچاره ها میدن :11: ،
البته دور از جون شما ، منظورم فقط از نوع خودم بود!
990 دارم ولی فابلها را از طریق بلوتوث ارسال نمی کنه یعنی send to را وقتی کلیک میکنم یک پنجره دیالوگ خالی باز میشه
ممنون من که گوشیم فارسی شد البته با فونت ها
راستی مشه بگید شما گوش هاتون رو چند خریدید ؟
من خود گوشی رو 385 تومن بدون گارانتی اصل با مموری یک گیگ 20تومن خریدم
یه جورایی مثه همون فونت ها می مونه با این تفاوت که بجای فونت ها آیکون میریزن . البته خودم امتحانش نکردم و فعلا از همین آیکن ها راضیمنقل قول:
ميتوني همون فونت ها رو بزاري ميدونم تو همين فورم هست خودم دانلود كردم اكا وقتي crystal arabic رو نصب كردم ديگه از اينچيزا بدم اومد حالا كه برنامه سريال ميخات به اين فونتا نياز دارم ولي اون ها رو حذف كرده بودم نميدونم هم تو كودم صفحه بود اگه ميشه بگو تو كدوم صفحه بود يادمه كه با توضيحات كامل براي نصب بود ... درسته !نقل قول:
ممنون من که گوشیم فارسی شد البته با فونت ها
راستی مشه بگید شما گوش هاتون رو چند خریدید ؟
من خود گوشی رو 385 تومن بدون گارانتی اصل با مموری یک گیگ 20تومن خریدم
سلام دوستان.من یه مموری یک گیگ sandisk گرفتم.اما وقتی انداختم تو گوشی وقتی usb رو وصل میکنم میزنم تو حالت file transfer توی my computer درایوش نمیاد.قبلا که 64 خود گوشی بود توی my computer یه درایو مخصوص میمود.اسمش هم I:/ بود ولی الان نمیاد.نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه.راستی اگه در حالت Phon mode توی مموری کارت آهنگ یا چیزهای دیگه بریزیم مشکلی پیش نمیاد؟ اگه میدونید کمک کنید. با تشکر
فونت فارسی بدون اینکه فونت کوشی عوض بشه
کد:http://www.2shared.com/file/2190661/5feb7478/fonts.html
چه جوري نصب كنم ؟نقل قول:
فونت فارسی بدون اینکه فونت کوشی عوض بشه
من خودم این کارو کردم .ای بدک نیست. هنوز خیلی براش آیکن گیر نیاوردم . کمه. ولی جالبه.نقل قول:
آموزش کاملش به همراه تعدادی آیکن توی فروم موبایلستان هست.
نقل قول:نقل قول:تم new xp همراه با فايلهاي تغيير آيكون:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تم براي p990 نيست ولي روش جواب ميده و آيكونها main menu و آيكونهاي باتري و آنتن عوض ميشه(البته چون مال p990 نيست انتظار نداشته باشين كل آيكونهاي گوشيتون عوض بشه)و حجمش هم 1.8MB هست.کد:http://www.4shared.com/file/19873680/885ac011/new_xp_v11_UIQ3BlogfaCom.html
براي نصب آيكون محتويات فولدر resource رو در M:\resource مموريتون كپي كنيد.
تم ويستا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود تم:
دانلود آيكون:کد:http://www.4shared.com/file/22526464/dd18c26d/Vista.html?dirPwdVerified=165d4f8d
براي نصب آيكون فايل ALaunchIcon.mbm رو در M:\resource\apps كپي كنيد.کد:http://www.4shared.com/file/22526465/aa1ff2fb/ALaunchIcon.html?dirPwdVerified=165d4f8d
در ضمن اين تم ها و آيكونها رو از اينجاگرفتم.اينو گفتم كه كسي نگه از يه جا برداشت و به اسم خودش گذاشت.کد:http://uiq3.blogfa.com
سلام سلام.کسی یه جا برای دانلود برنامه های درست و حسابی p990i سراغ داره؟
مثل بقیه فو نتا تو پوشه resourse بعد پوشه فونت اگه نداری بساز(fonts)بعد گوشی ریست کن .نقل قول:
لینک تصحیح شد
شما برنامه درخواست بده من همین جا میزارم.اینجام برنامه هستنقل قول:کد:www.uiq3.ir
یه سوالم داشتم:چرا با اینکه sms هامو بر اساس تاریخ مرتب کردم sms هام قاتی میشه با قبلی ها؟؟؟؟؟؟؟
این سایتی که شما دادین باز نمیشه!!!!!!:19:نقل قول:
نشد البته فقط يكي از اون فايل ها رو ميزاره نصب كنم نه 4 تا !نقل قول:
مثل بقیه فو نتا تو پوشه resourse بعد پوشه فونت اگه نداری بساز(fonts)بعد گوشی ریست کن .
سلام
برای p990 هم برنامه ای دارید که sms فارسی رو دریافت کنه
برنامه که crystal arabic موجوده ولی پیشنهاد نمیشه ( اگه یه چند صفحه عقب ترو بخونی دلیلشو میفهمی )نقل قول:
واسه خوندن فارسی هم چند تا پست قبلو یه نگاهی بنداز
[
دوست عزیز به لینک یه نگاه دیگه کن عوض کردم اینک حتما میشه
دوست عزیز به لینک یه نگاه دیگه کن عوض کردم اینک حتما میشهنقل قول:
باز میشه ولی خوب اینه برونقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=88326
اگه ميشه برنامه هاي مشابه Crystal Arabic معرفي كنيد كه مشكات اين برنامه رو نداشته باشه اگه فارسي نويسي و فارسي خودندن به وسيله يه برنامه خيلي راحت تر از كيبرد html و نصب فونت هست ...
منتظرم ها .....