بیلچه جان سلام. میبینم که با هم اومدیم.البته شاید الان دیگه انجارو نبینی !
میگم این نصب تم رو گوشی چجوریه(فایل Thm.)؟ آخه تو این مورد سرچ هم نیشه کرد چون تم دو حرفیه از لیست حذف میشه!!
Printable View
بیلچه جان سلام. میبینم که با هم اومدیم.البته شاید الان دیگه انجارو نبینی !
میگم این نصب تم رو گوشی چجوریه(فایل Thm.)؟ آخه تو این مورد سرچ هم نیشه کرد چون تم دو حرفیه از لیست حذف میشه!!
بابا هر روز یه اتفاق تازه میفته واسه این گوشی!
یکی بگه این از کجاست؟ تا چند روز پیش اگه برنامه sport با music player فعال بود، بعد چند دقیقه music player رو میبست.
الان یه 20 دقیقه که از پخش میگذره (اگر در حالت بک گراند باشه زودتر) music player رو میبنده.
بنظرتون با آپدیت فریم ویر این مشکلات گوشیم حل میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا به خاطر کمبود رم گوشیه! نرم افزار های زیادی رو با هم اجرا می کنی؟
دوستانی که وارد ترن مطمئنا جواب های بهتری می دن.
نصب تم یه فایل sis هست. فایلهای .thm برای سونی اریکسونهاست.نقل قول:
شما میتونی به تاپیک تمهای سیمبین سری 60 ورژن 3 مراجعه کنی و هر تمی خواستی دانلود کنی و روی گوشی منتقلکنی و اجراش کنی تا نصب بشه.
آدرس یکی از این تاپیک ها اینه :
تاپیک مخصوص تم های سری 60 ورژن 3
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=151976
این تم هم به نظر من زیباترین تم برای 5500 هست. حجم بسیار کمی هم داره .مخصوصا اگه گوشیتون مشکی رنگ باشه. تقدیم به شما:
کیفیت عکس پایین 5 برابر به منظور کم حجمی ضعیف شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اولا هم که من گوشی رو خریده بودم همین جوری بود. هی پیام close main می داد. کم کم بهتر شد. آپدیت که کردم کاملا درست شد. الان دیگه هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
یه چیزی امروز پی بردم.
بعد از آپدیت گوشی به ورژن 4.60 منو های گوشی مثل سونی اریکسون ها شده.
یعنی وقتی دکمه ی مثلا 2 را می زنی دومین آیکون منو اجرا میشه.
نوکیا هم کلش به کار افتاده.
در شمن بعضی از دوستان از هدفون گوشی پرسیده بودند.
به نظر منهدفون خوبی داره. مخصوصا باس عالی .
ولی من دقت کردم وقتی شارژ گوشی از 5 خط کمتر میشه کیفیت هدفون مییاد پایین. مخصوصا باسش.
یک مقدار هم جک هدفون لقی داره . گوشی های سونی اریکسون وقتی تیکه ی پایینی هدفون به گوشی وصل بشه گوشی دیگه از بلندگو چیزی پخش نمی کنه ولی نوکیا ها وقتی هر دوتکه وصل باشند از بلندگو چیزی پخش نمیکنه. در نتیجه وقتی که یک مقدار جک هدفون لق بخوره صدا از بلندگو پخش میشه وآدم ضایع میشه.
کاش در این ضمینه هم نوکیا کلش به کار می افتاد.
با اینکه هدفون گوشیم برام خیلی مشکل بوجود آورده من خیلی ازش راضیم. مخصوصا اینکه اتصالات خیلی خوب ( به غیر از جک) و جنس خیلی محکمی داره. گوشی های دیگه فوقش شش ماه هدفونشون درست کار کنه.ولی هدفون 5500 از اون هدفون هایی هست که عمری برای آدم کار میکنه.
قابلیت تم های متحرک رو نداره؟
نه مثل سونی اریکسونهانیست.نقل قول:
البته با یک سری برنامه میشه تم متحرک براش درست کرد و با یک سری نرم افزار دیگه این تم را روی گوشی سوار کرد ولی باز هم چنگی به دل نمیزند.
مهندس کجایی که برنامه ات کار کرد.نقل قول:
مشکل برنامه اینجا بود که باید نسخه ی پایتون 1.4.1 را نصب میکردیم.
کد:http://www.4shared.com/file/33158823/8db989b1/Python_S60v3_1_4_1.html
بیلچه جان واسه چی این تما رو 5500 نصب نمیشه البته بیشترش
دوستان من چه جوری باید این گوشی رو اپدیت کنم ؟