بابا تو امر کن. چه کاری خواستی انجام ندادم ؟ من در خدمت پدرزن عزیزم هستم.
Printable View
بابا تو امر کن. چه کاری خواستی انجام ندادم ؟ من در خدمت پدرزن عزیزم هستم.
منم میام شاهد عقد میشم .... من که ساله پیش خودمونو بدبخت کردیم .... شایدم ساقدوش محمد شدم ...
اینم 2 عکس توپ از گل با ک800 :نقل قول:
نوشته شده توسط : fery joon
دوتا عکس بسیار زیبای دیگه که با ان73 گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اون 200 تومنی کهنه واسه کلاس ن73 بود که باهاش عکس گرفته بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط : fery joon
چندی پیش دوستان با کا800 از یه 200 تومنی پاره پوره عکس گرفته بودن منم دیدم 200 تومنی به کلاس ان73 نمیخوره یه عکس از 5000 تومنی میزارم
وگرنه کلاس ک800 بیشتر از 5هزار تومنی ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاسش به اینا میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
راستی اینم واسه اینکه تو کف ک800 و سایبر شات غوطه ور شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
چه قدر این عکس های رعد و برق شما عین تم n95 می مونه. مخصوصا دومیش.
منظورت رو متوجه نشدم ؟
منظورت اینه که شبیه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه عکس رو از تم ن95 کش رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R@R#M@N جان واقعا عکسهای توپی گرفتی واقعا عالیه جون من یه تایپیک بزن و کار با تنظیمات کا800 را به من و بقیه دوستان که کا800 دارن یادبده اگه این کار را بکنی واقعا ممنون میشم:20:نقل قول:
اما در مورد مقایسه دوربین 2 تا گوشی باید بگم جفتشون عالی هستند من از صفحه1 تا صفحه آخر این تایپیک را خوندم و نظر اینه که تو روز هر 2 شون عالی هستند ولی در شب کا800 به خاطره فلش زنونش بهتره:20:
باشه انشالله بعد امتحانات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
R@R#M@N جان واقعا عکسهای توپی گرفتی واقعا عالیه جون من یه تایپیک بزن و کار با تنظیمات کا800 را به من و بقیه دوستان که کا800 دارن یادبده اگه این کار را بکنی واقعا ممنون میشم