به نظر من برید همراه مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول وضعیت رو چک کنید بعد اقدام کنید
خط های من رو که بی خودی قطع یه طرفه می کرد اونجا وضعیت مشخص بود الان ببینید واقعا جلوگیری از انتفال رو دارید ؟
Printable View
به نظر من برید همراه مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول وضعیت رو چک کنید بعد اقدام کنید
خط های من رو که بی خودی قطع یه طرفه می کرد اونجا وضعیت مشخص بود الان ببینید واقعا جلوگیری از انتفال رو دارید ؟
اره دارم مشکل انتقالنقل قول:
به نظر من این که چرا جلوگیری کرده از نقل و انتقال رو رفع کنیدنقل قول:
از ترابرد هم فعال اصراف بدین برای اون . اشکال نداره . رها شدن از دست این چسب سخته خب ! این که فکر کنید راحت انجام میشه در اشتباهید . . بعدا بعد از آزمایشی اقدام کنید
اما کلا من می گم اگه بتونید سیمکارت همراه اول رو یه جوری با شماره اصلی اپراتور دیگه عوض کنید بهتره ... مثل ایکه طرح ترابرد توی ایران شده مسخره اپراتور اول و ایشون بعد ترابرد هم ولتون نمی کنه و پیام مزاحم تا میتونه براتوی پخش می کنه که اصلا ول کن نیست . دقیقا مثل چسب فوری هست که اگه به دستون بچسبه یا نباید بکنیدش و باید ولش کنید به حال خودش یا اگه بکنید پوستتون هم کنده میشه تا لایه اپی درم
اره واقعا چرا بعد ترابرد پیا مهای همراه اول برا من میاد هنوز!!!!؟!!!نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دوستان عزیز
من از منابع غیر رسمی شنیدم که همراه اول خیلی از مشترکان خودش از دست داده به طوری که مجوز ترابرد به مابقی در خواست ها نمی ده یا به سختی میده
در جریان باشید
از رايتل به ايرانسل ترابرد كردم، ديروز سيم جديد رسيد دستم، چقدر طول ميكشه از ٦٦٧ پيامك بياد، كلا چقدر زمان ميبره از زمان دريافت سيم كارت تا فعال شدنش ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
دوست عزیز ترابرد کردن ارتباطی به اونا نداره شمابرو درخواست رفع مسدودی نقل و انتقال بدهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام، من فقط برای تست یک ایرانسل رو به همراه اول ترابرد کردم الان از خط ایرانسل زنگ میزنم پیام پخش میکنه. ایرانسلم عین همراه اول زده تو کار پخش پیام خخخخ.
«مشترک مخاطب به اپراتور دیگری ترابرد شده هزینه تماس با وی بصورت بین شبکه ای محاسبه می شود»
همراه اخر کم بود ایرانول هم دست به کار شد :))
اولش مشترک میگه یا مخاطب؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
مشترک مخاطب...نقل قول: