حدود یکماه پیش پارس خبر حذف شبانه اش اعلام کرد
سه ماه قبل صبانت شبانه اش محدود کرد حالا ایرانسل
انگار هر یک ماه یا دو ماه باید منتظر شنیدن خبر بد باشیم
Printable View
حدود یکماه پیش پارس خبر حذف شبانه اش اعلام کرد
سه ماه قبل صبانت شبانه اش محدود کرد حالا ایرانسل
انگار هر یک ماه یا دو ماه باید منتظر شنیدن خبر بد باشیم
در تایید حرف شما وقتی پول نفت در نیاد با مالیات جبران میکنند که همون جیب مردم میشهنقل قول:
نقل قول:
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: درآمدزایی ۸ ماهه امسال از مالیات۳۷ هزار میلیارد تومان بود و همچنین سهم مالیات از بودجه ۹۴ بیش از ۵۰ درصد است.
امکان اداره کشور با درآمدهای مالیاتی
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در هشتمین همایش سیاست های مالیاتی کشور با تأکید بر این که باید روز به روز اتکا به درآمدهای نفتی را کاهش دهیم، گفت: کشور دارای ظرفیت های اقتصادی زیادی است که می توانیم با مالیات کشور را اداره کنیم.
امسال فکر کنم مالیات ارزش افزوده رو کردند 10 درصد یعنی اگر بخوایی 20 میلیون پول ماشین یا طلا بدی 2 میلیون باید به عنوان مالیات بدینقل قول:
البه این جدای از مالیات مشاغل هست
از کل اقتصاد فقط مالیاتش یاد گرفتند
اول قرار بود طبق قانون مصوب خودشون سالی 1درصد مالیات ارزش افزوده افزایش کنه تا برسه به یک حدی.نقل قول:
دولت جدید اومد 2% اضافه کرد سال اولش. بعد سخنگو گفت 94 دیگه اضافه نمیکنیم. بعد پشیمون شدن گفتن اضافه میکنیم بعد هم معلوم نشد 1% یا باز هم 2% بلاخره.
توی دنیا بطور کل مالیاتی اگر گرفته میشه برای رفع مشکلات شهروندان هست. اجتماعی/اقتصادی/رفاهی/شهری/درمانی/کم کردن فقر/و غیره.
اینجا پول تو جیبی هست که مردم پرداخت میکنند. برای رفاه حال شهروندان هم هر روز این کلاغ ها از خیریه رو میفرستند دم در خونه ها پول جمع کنند. معنی خیریه و کمک به دیگران هم به لجن کشیده شده دیگه...
از حقوق شهروندی فقط اسمش به ما رسیده. فقط کم مونده این حقوق شهروندی که ازش دم میزنند روی کتیبه به بشریت ارائه اش کنند همه مستفیض بشن. :n26:
سلام.
مطالبی کاملا بی ربط به موضوع داره مطرح میشه.
این تاپیک هم مثل بقیه تاپیک های انجمن ؛ شامل قوانین میشه.
لطفاً رعایت کنید/
من که دینمو عوض کردم...اگه اسلام اینه من همون بی دین باشم بهتره
خداییش راست میگی اینا داعش رو منع میکنن.نقل قول:
خودشون یک مشت دروغگو و دزدن از وقتی دولت جدید اومده روکار وضع اینترنت ای دی اس ال روز به روز داره بدتر میشه.
ما که تو ایرانیم حتی یک در 100 به مسئولین اعتماد نداریم همش شعار میدن و بهش عمل نمیکنن فقط بلدن پول بچاپن.
این طرح های شبانه ایرانسلم که برداشتن تنها امیدم به اون بود که اونم پرید.
خداییش صد رحمت به احمدی نژاد حداقل اگه کار زیادی هم در رابطه با اینترنت نکرد گندم نزد توش اینا نسل 3 و 4 رو راه انداختن قیمت نرخ خون هفت جد آبادشونم روش گزاشتن.
بحث و سیاسی نکنین
خوب دوستان عزیز پیشگامان هم به گروه مصرف منصفانه پیوست .. با این حساب دانلود شبانه اش هم قطع شده ..