من بازیو ندیدم!!
یعنی ایران عمدا شل گرفت که برزیل بالا نیاد؟!
Printable View
من بازیو ندیدم!!
یعنی ایران عمدا شل گرفت که برزیل بالا نیاد؟!
نبود شهرام محمودی هم دیروز در خیلی موارد حس شد .. خودمونیم نباشه مرحله نهایی به مشکل بر میخوریم
هرچقدر میخوام به خودم بگم که نمیخواستن ببازن اصلا نمیشه!
همش هم برمیگرده به خنده های بازیکن های ایرانی بعد از سوتی های عظیمشون!
واقعا زشته
پس ادعای بازی جوانمردانمون کجا میره؟
یک لحظه خودمون رو جای برزیلی ها فرض کنیم چقدر منزجر کننده هست کار تیم ایران اگر برعکس بود چه حرفهاو .... ها که نثارشون نمیکردیم!
فقط میشه متاسف بود
کلا تیم خیلی خوبی داریم و ایول به همشون و گلی به جمالشون . ولی ایکاش اخلاقی هم بازی میکردند. یعنی اگر قرار بر استراحت دادن به بازیکنانه پس میتونستند از تیم ب استفاده کنند و کاملا هم قابل توجیه و دفاعه ولی اگر از تیم الف استفاده میشه باید در حد تیم الف هم بازی کرد. همین و بس.
خدا کنه محمودی هم به مرحله فیتال بازی ها برسه وگرنه میتونم بگم 20 درصد افت کارائی داریم.
بازم نمیشه گفت که ذهنیت بچه ها چی بوده ولی اگه واقعا تمام فکر و ذهنشون این بوده که این بازی رو ببازیم که مثلا لهستان بیاد بالا و ... تبعات بدی داره
این طوری بچه ها فکر میکنن که حتما یه سر و گردن بالاتر از لهستان هستن و کافیه تو در نهایی فقط یه گره کوچولو تو زمین پیش بیاد اون وقت جمع کردنش
برای ذهن هایی که فکر میکنن تحت هر شرایطی برتر از لهستان هستند سخت میشه
منهای اینکه اصلا شاید همین برزیل بیاد بالا که باز هم برای بچه های میشه غولی که به دست خودمون پرورشش دادیم
ولی من امیدوارم تفکر بچه ها بالات از این مسائل باشه چون وقتی با همچین دید بسته و تک بعدی به مسئله نگاه کنی،
کوچکترین مشکلات هم تبدیل به مسائلی میشن که ممکنه به راحتی منجر به نتیجه نگرفتن تیم بشه
ست اول رو برزیل از ایتالیا 27-25 گرفت.
انگار برزیل دوباره جون گرفته و حتما در مرحله نهایی یقه ما رو می گیره :n02:
ایتالیا هم اصلا دوست نداشت برزیل بالا بیاد ولی می بینم باز هم حریف برزیل نمیشه ! یه جورایی سرنوشت بالا نیومد برزیل دست ایتالیا بود که می بینیم تویه بازی رو در رو از پس برزیل بر نمیاد.
باید با آمادگی 120% بریم واسه مرحله نهایی که ایشالا بازی های خوبی انجام بدیم. اونجا حتی اگه بازی رو به برزیل بدیم، یه بازی فینال گونه واسه مقام دوم خواهیم داشت.
خب برزیل 3-1 ایتالیا رو برد و همراه ایران به مرحله نهایی راه یافت.
به نظر من خیلی خوب شد که به جای لهستان برزیل اومد بالا. اینجوری بچه ها معیار شون بهتر مشخص می شه و می فهمن که اگه می خوان حرفه ای باشن نباید از هیچ تیمی بترسن. گرچه مطمئنا بردن برزیل حالا سخت شده اما
بچه ها باید بازی خودشون رو بدون توجه به نام حریف انجام بدن. اگه برزیل بالا نمی یومد یه حس خیلی بدی به تیم داشتم که با دو بازی آخرشون انگار خیلی دوست داشتن برزیل حذف شه.
واسه همینه که کار قشنگی نکردن بجه ها ! لیگ جهانی درس های زیادی برای یاد دادن داره یکیش هم همین. امیدوارم این تجربیات به هرچه بهتر شدن و حرفه ای تر شدن تیم کمک کنه.نقل قول:
به هرحال فارغ از حاشیه ها ، رتبه اول قویترین گروه والیبال دنیا افتخاریه که شاید به این زودی ها دیگه تکرار نشه و بابت همین تبریک میگیم به همه بچه ها و فدراسیون والیبال.
حق برزیل بود و خوشحالم که اومد بالا
دور بعدی مسابقات بین 6تیم برتر چه موقع شروع میشه؟