آقا نوید واقعا دوماد شدی یا شایعه است
آخه اگه واقعی باشه باید اولا بهت تبربک گفت و دوما به جرئتت تو غبطه خورد که با این سن و سال ازدواج کردی اگر هم که قضیه جی اف هست که بازم مبارک باشه
Printable View
آقا نوید واقعا دوماد شدی یا شایعه است
آخه اگه واقعی باشه باید اولا بهت تبربک گفت و دوما به جرئتت تو غبطه خورد که با این سن و سال ازدواج کردی اگر هم که قضیه جی اف هست که بازم مبارک باشه
سلام.
طرقه جان میگم دوماد شده میگی فلان !؟
بابا وقتی پول هست همین دیگه.
منم اگه پول داشتم 10 سالگی دوماد میشدم.
نوید نامرد این خانومت خواهر نداره :d
آقا نمیشه یه کار کنی منم دوماد شم
به نفع خیلی ها میشه
حداقلش اینه که امین جونم ! از دست من راحت میشه :d
سلام.
چرا که میشه مثل من اوقات بیکاری برو گدایی ( کار عیب نیست بچه ها ) پولاتو جمع کن بریز تو قلکت جمع میشه دوماد میشی.
البته من 5 سال اینکارم هنوز کار دارم.
اما تو هم الان شروع کن ضرری نداره :d
باز حرف ازدواج اومد من اینجوری شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید ببین اگه زنت خواهر بزرگتر داره ، ما در خدمتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی طرقه تو دیگه چرا میخوای ازدواج کنی (فکر کردم تو عاقلی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی راست میگی تو دیگه باید ازدواج کنی چون داری حروم میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر پی سی ، شیر تاپیک ، شیر شجاع : شیر دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از وقتی گیر این امین افتادم و بهش دل دادم حروم شدم آخه آدم قطع بود نوید هم که دیگه دوماد شده نمیشه بهش چشم داشت !
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من چند روز سرم حسابی شلوق بود نتونستم با اینتر نت کار کنم الان هم به صورت قاچاقی اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قرار هم بگم که به خاطر گرفتاری من تنها روزی و زمانی که وقت آزاد دارم فقط و فقط جمعه ها اونم عصر است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این هفته هم شرمنده شودم نمیتونم بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قابل توجه طرقه (بابابزرگ جمع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یک ویشکون از همه از طرف من بگیر از امیر هم دوتا بگیر که مارو سرکار نظاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آقا بهنام جواب پیغام خصوصی ما رو هم که ندادی موضوع کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نوید تبریک
یک دست به سر طرقه و بقیه بچه های جمع بکش که زودتر داماد بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهمیه منو از شیرینی دامادی نوید رو تقسیم کنید بدین به همه بخورن نوش جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چن مودل رقص برای آقا نوید
برره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متفرقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون از تحقيقاتتون ولي منظور من اين كلاس ها نبود منظور من آموزش هاي ايروبيك حرفه اي (تكنو) بود يعني باشگاهش فقط مال تكنو هست اگه خبر درست باشه احتمالا فقط يكي دوتا باشند و فقط هم مال پسرها باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
به هرحال خيلي ممنون كه زحمت كشيديد و وقت گذاشتيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم از بقيه عذر ميخوام
ممنون قابلی نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد تکنو هم من فقط تو پارکها دیدم ، راستی مگه تکنو فقط مال آقایون نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط carol
ولی خب آقا مجید من بابا بزرگ مهربونی هستم دلم نمیاد بچه ها رو ویشکون بگیرم در ضمن می ترسم بریزن سرم یه بلایی سرم بیارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]