من بحث prowler88 و seymour رو خوندم و نظرمو میگم شاید به درد خورد، چون نتیجه ی این بحث جنبه ی عمومی تو شیوه ی ریویو خونی داره؛
اول اینکه به نظر من روی دسته بندی خود کمپانی و سایت هایی مثل cnet نمیشه تکیه کرد (نه که اصلا بهشون توجه نکنیم!)
مثلا seymour یه جا میگه این که 555 جزو سری Audiophile گذاشته شده معتبر نیست و آیه قرآن نیست اما جای دیگه میگن که این که واژه های سینمای خونگی و موسیقی به چه ترتیبی قرار گرفتن معنی داره و ...
فکر کنم به هیچ کدوم از این مطالب نمیشه تکیه کرد، صرف این که یه محصولی رفت تو سریه Audiophile به معنی این نیست که Audiophile باشه و این دلیلش اینه که توقع و انتظار افراد متفاوت هست و به همین دلیل این دسته بندیا معتبر نیست.
به عنوان مثال یه شخصی که وقتی یه هدفون hifi رو میزاره رو گوشش و تفاوت اون رو با یه earbud کریتیو جزئی میبینه میشه گفت که 555 براش Audiophile و آخر خط هست چون هر چی جلوتر میریم تفاوت ها جزئی تر میشه و این شخص مسلما تفاوت صدای آنالوگ و دیجیتال و solid و Tube و این چیزا اصلا معنی پیدا نمیکنه!
اما برای یه حرفه ای 555 ، entry level به حساب میاد و شاید نتونه صداشو حتی تحمل کنه، دلیلش اینه که مثلا تفاوت صدای 650 با 555 که برای آماتور ها قابل درک نیست برای این فرد از زمین تا آسمونه!
یا این که ممکنه یه نفر یه signature ای رو برای فیلم ترجیه بده و کس دیگه ای signature دیگه ای رو.
بنا بر این من فکر میکنم نمیشه یه مارک روی یه محصول زد و گفت که این "این" ه و فرقی نمیکنه کی قراره ازش استفاده کنه.
با این شرایط بهتره قبل از خرید به جای این که صرفا روی نظری که یک سایت مثل cnet یا هر سایت دیگه ای داده تکیه کنیم بهتره 100 تا نظر رو بخونیم و هنر به خرج بدیم و بفهمیم کدوم نظرات به دردمون میخوره.
اما در مورد 555 و 280pro هم فکر میکنم اصلا نباید این دو تا رو با هم مقایسه کرد چه به طور کلی چه در مورد bass چون close و open اصلا جنس صداشون و هدف استفادشون متفاوته و close رو با close و open رو با open باید مقایسه کرد ضمن اینکه برای موسیقی تا زمانی که مجبور به استفاده از close نیستیم open ارجحه ( در یک سطح ).