اگه با گارانتی بیاره قیمتش بالاتر میره...اینجور گوشی که هنوز معلوم نیست چه مشکلاتی خواهد داشت بهتره آدم با گارانتی بخره...
Printable View
اگه با گارانتی بیاره قیمتش بالاتر میره...اینجور گوشی که هنوز معلوم نیست چه مشکلاتی خواهد داشت بهتره آدم با گارانتی بخره...
قیمتش همینجوری داره پایین میاد
با گارانتی 1320
امروز کسی خبر نداره چند تا دست و پا و کله توی پارس مایکروتل شیکسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
قبلنا بنده یه حرفی زدم یه عده از دستِ بنده دلخور شدند :
هرگز موبایلی که تازه اومده بازار نخرید مگر اینکه اونقدر پولدار باشید که اگر ازش خوشتون نیومد یه کم باهاش بازی بازی کنید و بعد یا بندازینش تو کمد یا ببخشینش به این و اون یا مفت بفروشینش و عین خیالتون هم نباشه و یه .گوشی دیگه بخرین.
شرکتها و بخصوص شرکتهای موبایل , به خاطر رقابت شدیدی که بینشون هست بر سر فروش بیشتر , موبایلهای جدید رو زیاد تِست نمیکنند و از همه ی مشکلاتش مطلع نیستند .
اونها رو زود میدن بازار و بعداً اگه مشکلاتی پیش اومد با آیدیت و آپگرید سعی میکنند برطرفش کنند و از مشتریهایِ اولیه استفاده میکنند برای پیدا کردن اون مشکلات .
هزینه ساخت این گوشی شاید 400 تومن هم نباشه .نقل قول:
اما در جنگِ پول میفروشندش بالای یک ملیون
تازه چون رقیب داره میدند این قیمت وگرنه بالای دو ملیون یا سه ملیون بود .
این یک سیاستِ تجاری هست برای به دست آوردنِ بیشترین سود ممکن .
بر طبق این سیاست جنس رو با بالاترین قیمت ممکن میدن بازار بعد آروم آروم قیمتش رو میارند پائین تا جائی که بعد از یکی دو سال از نصف هم کمتر میشه اما هنوز هم فروشش سود داره .
اینطوری بیشترین تعداد رو میفروشند و هر قشر از مردم , بالاترین قیمت رو پرداخت میکنه براش .
اینطوری بیشترین سود رو میبرند .
اصطلاحِ "ارزونش کردیم که همه ببرند " از همینجا اومده .
اتفاقا خیلی هم گوشی ها رو تست میکنن. پدر گوشی رو در میارن:31:نقل قول:
اصلا قبل از اینکه گوشی وارد بازار بشه تحت یه سری تستها قرار میگیره و بعد به بازار میره
اگه گوشی رو تست نکنن که بعید میدونم گوشی زنگ بخوره:31:
در مورد سامسونگ من مطمئن هستم که هیچ مشکلی این گوشی نداره
عجب!!!!s2 اومد مشکل داغی داشت زردی صفحه داشت و دوربینش بعضی ها صورتی بود..شما با کدوم پشتوانه اینقد مطمئن حرف میزنین؟نقل قول:
در مورد سامسونگ من مطمئن هستم که هیچ مشکلی این گوشی نداره
با این حرفتون موافقم .نقل قول:
سلام
قبلنا بنده یه حرفی زدم یه عده از دستِ بنده دلخور شدند :
هرگز موبایلی که تازه اومده بازار نخرید مگر اینکه اونقدر پولدار باشید که اگر ازش خوشتون نیومد یه کم باهاش بازی بازی کنید و بعد یا بندازینش تو کمد یا ببخشینش به این و اون یا مفت بفروشینش و عین خیالتون هم نباشه و یه .گوشی دیگه بخرین.
شرکتها و بخصوص شرکتهای موبایل , به خاطر رقابت شدیدی که بینشون هست بر سر فروش بیشتر , موبایلهای جدید رو زیاد تِست نمیکنند و از همه ی مشکلاتش مطلع نیستند .
اونها رو زود میدن بازار و بعداً اگه مشکلاتی پیش اومد با آیدیت و آپگرید سعی میکنند برطرفش کنند و از مشتریهایِ اولیه استفاده میکنند برای پیدا کردن اون مشکلات .
مثل مشکل بدنه ی One S ، درز بین صفحه One X ، وای فای One V ، باگ والیوم GNex ، پینک اسپات و زردی S II و . . . :دی
البته ، این مشکل برای اونایی که اونور هستن اونقدرا حاد نیست ! کمپانی توی تمامی این موارد یا سریعا با تغییرات نرم افزاری حلش میکنه ، یا اگه نشه (مثل One S) ، تعویض رایگان قرار میده . ولی ما :| :-" :|
منطقی ترین کار اینه که ما هایی که از این ساپورت خوبا :دی نداریم ، دست نگه داریم و صبر کنیم تا سری های چندم تا از این مشکلات به پستمون نخوره . :دی
تاريخ عرضه 32 گيگ مشخص شده ؟
نقل قول:
من با S2 کار ندارم
چون محصولات خانگی سامسونگ خوب هستن به همین دلیل گفتم مشکلی ندارن مخصوصا یخچالش:31:
میگم اپل هم بدجوری تو کنفرانس توسعه دهندگان خودش سامسونگ رو مسخره کردا
اول که کنفرانس شروع شد نرم افزار siri روی نمایشگر بزرگ نمایش داده شد و بعد گفت:
"میدونید چیه محصول امسال سامسونگ خیلی خوبه البته منظورم یخچالشون بود"
چون من تا حالا هیچ مشکلی توش ندیدم واسه همین گفتم که مشکل نداره
ولی در کل این گوشی به نظر من باز هم یک شاهکار از سامسونگه حداقل از نظر فروش که اینو نشون میده
سلام
عکسای مراسم دیروز رو برین ببینین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]