سلام دوست عزیزنقل قول:
شما برای حل مشکل save فقط کافیست xlive.dll را از پوشه نصب بازی پاک کنید
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما برای حل مشکل save فقط کافیست xlive.dll را از پوشه نصب بازی پاک کنید
xlive.dll در پوشه وجود نداردنقل قول:
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
دوست عزیز به خاطر این موضوع گفتم 5 دی وی دی::: علیک السلام.باید ویندوز لایو رو نصب کنی اگر این کارو کردی و تو بازی نیومد بالا با توجه به این که گفتی چند بار بازیو نصب کردی باید بازیو عوض کنی چون این نسخه از بازی اشکال داره .اگر هم اشتباه نکنم بازی تو چهار دی وی دی هست منم همین مشکلو پیداکرده بودم بازیو تعویض کردم درست شد...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز یه خورده لحن صحبت کردنتو عوض کنی بد نیست:31:
من وقتی سیو بازی رو برمیگردونم ، بازی سیو رو نمیشناسه مشکل از چیه راه کار خاصی داره؟
شما باید پوشه Xlive که در مسیر زیر هست رو هم کپی می کردی تا اکانت GFWL قبلیت رو بیارهنقل قول:
C:\Users\>#<\AppData\Local\Microsoft\Xlive
دوستان نمیدونم چشه هر کاری کردم بازی رو دوباره نصب کردم ویندوز لایو رو عوض کردم ولی راه نیافتاد کلافم کرده اگر امکانش هست دوستان یک کمکی بکنند هر چی دوستان گفتن فایده ای نکردلامسب save نمیکنه اصلا ویندوز لایو بالا نمیاد که اکانت بسازم
عزیز من قبلا هم گفتم یکی دو تا دوست دیگه هم همین مشکل رو داشتند ولی هیچ کدوم از راه حلها بهشون جواب نداد و تا بازی رو تعویض نکردند مشکلشون رفع نشد....نقل قول:
من حدش میزنم این نسخه از بازی مشکل داشته باشه!!
تونستم مشکل رو رفع کنم ویندوز لایو رو از خود سایت ماکروسافت گرفتم و اپدیت26.2 مگابایتی خودش کرد و الان هم بازی save میشه
خوب شما مثل اینکه کلا نرم افزار gfwlive_ت مشکل داشته!!نقل قول:
از شانست حداقل نسخه_ی بازیت سالمه و یه خرج بیخود گردنت نیوفتاده!