من كه سيستم رو عوض كنم يه بار ديگه ميرمش چون من با گير زيادي بازي ميكردم
يعني شما ميگيد كلاچ رو بگيرم سريع تر دريفها پر ميشه ؟؟؟؟
Printable View
من كه سيستم رو عوض كنم يه بار ديگه ميرمش چون من با گير زيادي بازي ميكردم
يعني شما ميگيد كلاچ رو بگيرم سريع تر دريفها پر ميشه ؟؟؟؟
علی جان میشه لینک ترینره رو که میگید بدید ؟
ما هم بی کار نیستیم که وقت خودمونو هدر بدیم بیایم اینجا با ترینر امتیاز بگیریم و بزاریم.
ما داریم با هم رقابت دوستانه انجام میدیم.
حالا همه که مثل ما نمی تونن دریفت 2 ملیونی بگیرن که پس خواهشا تاپیک رو با پست های بیهوده پر نکنید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nokia_My_Life جان عزیز من چند تا پست قبل یدونه SaveGame Validator گذاشتم اونو دانلود کن مشکلت رو حل می کنه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
samsung_d600 جان بله شما کل دریفت رو با کلاج برو امتیاز بیشتری نسبت به دریفت بدون کلاج میگیری.
اقا ساسان خيليييييييييي ممنونم . ديگه داشتم نا اميد ميشدم كه به دادم رسيدي .نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
واقعا" ممنون . يا علي
:blush:
خواهش می کنم عزیز.
دوستان من به یه مشکلی بر خوردم .
من بنا به دلایلی مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم . بر طبق روال همیشه Save بازی NFS رو از My Document به جای دیگه ای کپی کردم . بعد از نصب ویندوز و بازی سیوها رو سر جاشون بر گردوندم ، اما در کمال تعجب می بینم که بازی نمی تونه اونها رو لود کنه . این اولین باریه که چنین چیزی می بینم .
شما می دونید باید چه کار کنم ؟
amirpers جان چند صفحه ی قبل رو میخوندی بدک نبود!.
سریالی که هنگام نصب میزنید توی سیو گیم ذخیره میشه.
شما باید با استفاده از Save Game Validator که من صفحه های قبل گذاشتم سیو گیم خودتون رو validate کنید و با سرال جدید مطابقت بدید.
ممنون دوست عزیز . من فکر نمی کردم که چنین مشکلی برای دیگران هم اتفاق افتاده باشه .نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
بابا كسي بلده بازي رو روي سرويس پك1 اجرا كنه ممنون ميشم كمكم كنيد چون 89 درصدشو رفتم بعد داداشم ويندوزو عوض كرد چون يه برنامه مي خواست اجرا كنه كه روي سرويس پك 1 مياد جان هركي رو كه دوست داريد كمكم كنيد
saeed-toni جان شما زحمت خوندن یدونه پست قبل رو هم به خودتون ندادید !؟؟!؟!؟
عزیز شما باید سیوگیم خودتونو روی ویندوز جدید validate کنید.
سلام كسي يه سيو نداره تا تمام ريوارد كارتهاها و ماشينها و Car lot كامل باشه خلاصه همهچي من خودم تمام اينا رو رفتم ولي باز هم يه سري ها مونده ولي خيلي كم مثلا هنوز ماشين BMW GTR 2003 رو آزاد نكردم