رضا فاضلی و اوزیل قطع همکاری کردند
مرجع خبری رئال مادرید:مسعود اوزیل،رضا فاضلی وکیل ایرانیش را برکنار کرد و به جای او پدرش ،مصطفی ، را قرارداد.
فاضلی از تولد 17 سالگی اوزیل مدیر برنامه های او بوده و هر دو ترنسفر او در این مدت ،یعنی از شالکه به برمن،و از برمن به رئال مادرید را مدیریت کرده است.
فاضلی در این مورد گفت"من همواره به او کمک کرده ام،و در تصمیمات بزرگ او دخالت داشته ام ،در تصمیمات مهم او همواره من نفر دوم بودم"
"شاید این دردناک باشد که او با من قطع همکاری می کند،اما پدرش می خواهد کارهای او را پیگیری کند و این قابل درک است"
"به هر حال این بر دوستی من و مسعود خدشه ای وارد نمی کند ،من بهترین ها را برایش آرزو می کنم"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسیاس :" این یک تیم جوان و در حال شکل گیری است " / بکام :" بازی برابر رئال هیجان انگیز است "
مرجع خبري رئال مادريد: اعضای رئال مادرید و لس آنجلس گالکسی ، امروز در کنفرانس مطبوعاتی به معارفه بازی دوستانه دو تیم در بامداد یکشنبه در استادیوم 90 هزار نفری مموریال پرداختند .
کریستیانو رونالدو گفت :" بازی بزرگی خواهد بود . گالکسی بهترین تیم لس آنجلس است و بازی کردن برابر آنها خوب خواهد بود . تازه شروع کرده ایم اما یک تست خوب خواهد بود و به آینده امیدوارم . بازی برابر تیمهای خوب بهتر است چرا که انگیزه ایجاد می کند و امیدوارم که برنده باشیم . این بازیها به ما کمک می کند که بتوانیم با سرعت بیشتری کار را پییش ببریم . "
ایکر کاسیاس ، دروازه بان رئال مادرید هم گفت که این تیم " بسیار جوان " و "در حال شکل گیری " است . دروازه بان و کاپیتان رئال مادرید گفت که از حضور چهار دروازه بان آکادمی در تیم اصلی " خرسند " است و افزود :" این تیمی است که می تواند خیلی نشاط آور باشد . هر چند که کمی صبر و طاقت ها کم است و همه از ما انتظار نتایج خوب را دارند . باشگاه خیلی جوان تر شده است . "
دیوید بکام هم که برای اولین بار با تیم سابقش بازی می کند گفت که "از الطافی " که به او در روزهای اخیر و پس از تولد دخترش شده ، متشکر است و ادامه داد که "هیچ چیز بهتر از پیوستن از منچستر یونایتد به رئال مادرید نبوده است " به خصوص آن که " در این راه موفقیت هم همراه بوده است . "
این بازیکن انگلیسی ادامه داد :" در میان اعضای باشگاه رئال مادرید ، بازیکنان ، هواداران و مدیران دوستان زیادی دارم . رویارویی با رئال مادرید ... برای اولین بار از وقتی که رفتم هیجان انگیز است . " و سپس گفت که "بازی کردن برای خوزه مورینیو یک رویاست . "
این بازی ساعت 6:30 بامداد روز یکشنبه برگزار می شود که بخشی از پروژه "رقابت جهان فوتبال " است ، نامی که به مسابقات میان تیمهای اروپایی و ایالات متحده اطلاق می شود .
این دو تیم 18 مرداد سال گذشته هم با هم رو در رو شدند که رئال مادرید با دو گل هیگوائین و تک گل ژابی آلونسو برنده شد . در آن بازی در ابتدا با گلهای دونیوانت و داناوان پیش افتاده بود .
داناوان در طول کنفرانس مطبوعاتی که خوزه مورینیو و بروس آرنا ، مربیان دو تیم در آن حاضر بودند گفت :" این اتفاقی نیست که هر روز بیفتد ، بازیی برابر چنین تیمی و چنین بازیکنانی ."
دومین تمرین رئال با مصدومیت ژابی و حضور مربی ایالات متحده
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در بامداد چهارشنبه (عصر سه شنبه در لس آنجلس) دومین تمرین پیش فصل خود را انجام داد . این تمرینات پشت درهای بسته در هوای آفتابی دانشگاه کالیفرنیا برگزار شد .
مورینیو در این تمرین که توپ در آن به طور کامل وجود داشت ، تمرینات آماده سازی ویژه ای را برای بازیکنانش تدارک دید .
نکته منفی تمرین ، وضعیت ژابی الونسو بود که 20 دقیقه پس از شروع تمرین ناچار شد که به علت مشکلات انگشت خود ، از تمرین کنار برود . دیگر نکته جالب تمرین ، حضور باب بردلی ، مربی تیم ایالات متحده بود که کار مورینیو را از نزدیک دید .
بردلی همچنین به تمجید از همتای پرتغالی خود پرداخت :" همه مربیان باید چیزهای زیادی از مورینیو یاد بگیرند . از سبک کارش خوشم می آید ."
خینس :" دوست نداریم چهره خسه شبیه رونالدو باشد "
مرجع خبري رئال مادريد : خینس کارواخال ، وکیل چند بازیکن آکادمی رئال همچون موراتا و خسه که وکالت رائول گونزالس را هم به عهده دارد ، در مورد آنها صحبتهایی انجام داد .
سفر خسه با تیم اصلی به ایالات متحده را چطور می بینید ؟
در این مورد با خسه صحبت کردم . با هم شام می خوردیم و از او خواستم که در مورد نحوه حضورش در هواپیما ، نحوه غذا خوردنش و چیزهایی که بچه ها به آن آگاه نیستند ، بیشتر دقت کند .
به او توصیه کردید که چهره اش را تغییر دهد ؟
او را تشویق کردیم که طور دیگری موهایش را شانه بزند . این گونه کمی با کریستیانو مقایسه می شود و می خواهیم از چنین مقایسه هایی با نیمار و رونالدو خودداری شود . این اتفاقات کمی اذیت کننده است چرا که او هنوز به چیزی نرسیده است .
رفتن رئال مادرید از رائول چطور بود ؟
به برخی دلایل باید می رفت . افراد ، وقتی که مدت زیادی در یک باشگاه بر سر کار باشند خسته می شوند .
می توانست بماند ؟
مدیر ، این تصمیم را در اختیار رائول گذاشت . مورینیو او را به هر قیمتی می خواست . مربی تازه آمده بود اما رائول می خواست که هوای تازه ای را تنفیس کند . همه دیدند که او در آلمان چطور است و چه لذتی می برد .
به مربیگری فکر می کند ؟
به نظر من یک مربی ایده آل می شود . اما جوی که با گواردیولا ایجاد شده ، فعلا این شرایط را برایش روبراه نمی کند .