شما اگه گوشی رو نو خریدید پس حتما S-0ff نیست آپدیت کن بره خیالت راحتنقل قول:
شما اگه گوشی رو نو خریدید پس حتما S-0ff نیست آپدیت کن بره خیالت راحتنقل قول:
دوستان برای اپدیت کار خاصی نباید کرد؟
میشه یکی لطف کنه روندشو از اول و ساده توضیح بده؟
من اشنایی ندارم و نمیدونم بعدش چی میشه و ایا کار خاصی باید بکنم؟ مراحل داره؟ یا نه مثل برنامه ریختن اپدییت میکنه و تموم میشه و بعدشم تنظیماتی نداره!
و یه سوال دیگه
واسه اپدیت مشکلی نداره حین دانلود گوشی به شارژ باشه؟یعنی واسه باتری ضرر نداره؟ قبلا گفتید موقع شارژ کار سنگین نباید کرد ولی نمیدونم وایفای هم شامل اون سنگین میشه یا نه! (چون فکر نکنم باتریم بکشه!)
چرا انقد میترسی آپدیت کن بره دیگه چیزی نمیشه خیالت راحت...نقل قول:
باتریتم بیشتر از 60 70 درصد شارژ داشته باشه بهتره...
به ترتیب:
1.گوشیتو شارژ کن 2.وصل شو به وای فای 3. آپدیت کن... راسی قبل همه ی اینا خلوص نیت هم باید داشته باشی:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب اخه من تازه کارم تو این اسمارت فونها واسه همین نمیدونم چطوریه:p
مثلا میخونم درباره رو کردن و اینا که چقدر دردسر داره یهو بعدش سیستم بالا نمیاد! میگم نکنه اینم همینه!:43:
بعد فقط یه سوال دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وسط کار دانلود قطع شه چی میشه؟ بعدش دوباره میتونه resume کنه؟ یا کلا سیستم به فنا میره؟ :worried:
مرسی که با حوصله جواب میدین:10:
سلام به همه ی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع تایپ اس ام اس دیکشنریش فعاله یعنی کلمه هارو خودش حدس میزنه اینو باید از کجا غیر فعال کنم؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه چیزی به فنا نمیره، چون وقتی داره دانلود میشه، چیزی که نصب نمیشه که بخواد مشکل ایجاد بشه، فغلا داره فقط دانلود میکنهنقل قول:
وسط دانلود مشکلی پیش بیاد و قطع بشه، فقط دوباره باید بزنید دانلود شه، حالا یا از ادامش میره یا از اول شروع می کنه دانلود رو
بعد که دانلود تموم شد کامل، اونوقت نصب شروع میشه، اینجاست که نباید کاری به گوشی داشته باشید، مثلا اگر ریست کرد و یا هرچیزی شد و طول کشید، یهو وسطش خاموش و اینا نکنید بذارید کارشو بکنه
سلامنقل قول:
این مسیر رو برید:
Settings --> Language & keyboard --> Touch Input --> Text input
اینجا تیک Prediction رو بردارید و حالا دوباره وارد مسیج بشید و تایپ کنید.
پیشنهاد می کنم کیبورد Smart Keyboard Pro رو نصب و استفاده کنید.
ممنوننقل قول:
من تازه کاربر آندروید شدم ممنون ازینکه راهنماییم میکنین:40:
یه مشکل دیگه ای هم واسم بوجود اومده اونم اینکه من نرم افزار HTC Sync رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی هروقت با کابل به کامپیوتر وصل میشم میگه نمیتونم HTC Sync رو روی کامپیوتر پیدا کنم؛ واسه چی؟؟!!
برای نصب نرم افزار روی گوشی باید کامپیوتر و گوشی رو با هم سینک کرد؟ از طریق نرم افزار HTC Sync؟
خواهش میکنم، این تاپیک واسه همینه که به سوالای همدیگه اگه میتونیم جواب بدیم :)
شما این مسیر رو برو:
Settings --> Applications --> Development
تیک گزینه اول یعنی USB debugging رو بزنید
سلام
نمیشه اسم عکس هایی که گرفته میشه تاریخ اون روز باشه نه؟
تو ستینگش چیزی نبود :|
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته نباشین
من گوشیمو آپدیت کردم به ورژن 2.3.5 حالا یه اسکین برای باز کردن قفلش بهش اضافه شده ولی من ازش خوشم
نمیاد و میخوام به حالت اول برش گردونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی حروف فارسی هم در اس ام اس ها از هم جدا نوشته میشن و من هم نمیتونم فارسی تایپ کنم !!
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه من نرم افزار بانک ملی رو نصب کردم(نسخه آندروید) ولی وقتی میخوام حسابهامو به روز کنم مگه "خطا در دریافت پیام" !!:41:
میشه راهنماییم کنین؟ باید چیکار کنم؟!
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]