فابرگاس: مجبورم كردند در آرسنال بمانم
هافبک آرسنال گفت که اگر در نقل و انتقال فصل تابستان انتخاب به عهده او بود بدون شک باشگاه بارسلونا را ترجيح مي داد ولي مديران باشگاه آرسنال او رامجبور کردند در اين باشگاه بمان
سایت فوتبال 3-
خبرهاي نقل وانتقال هاي فصل تابستان از احتمال پيوستن اين هافبک که اصليت کاتالاني دارد به باشگاه بارسلونا حکايت داشت و هم آرسنال و هم بارسلونا اعلام کردند مايل به توافق با او هستند.
با اين حال هفته گذشته مهلت نقل و انتقالات تمام شد و فابرگاس در فهرست بازيکنان آرسنال باقي ماند.
فابرگاس که همراه تيم اسپانيا قهرمان جام جهاني آفريقاي جنوبي شد از آن دسته بازيکناني نيست که جار و جنجال راه بيندازد و درعين حال ماندن در آرسنال هم او را پريشان نکرد.
او که اصالتا اهل بارسلونا است ، سرانجام تاييد کرد که ادامه حضورش در آرسنال صرفا به خاطر ''رد لجوجانه درخواست مذاکره با تيم اسپانيايي از سوي باشگاه آرسنال'' است.
فابرگاس گفت: بارسلونا هرکاري که توانست کرد تا با من قرارداد امضا کند اما آرسنال به من گفت که مجبورم بمانم و هيچ راهي پيش روي من نگذاشتند که اجازه رفتن بگيرم.
وي افزود: در نهايت مجبور شدم بمانم اما محتواي مکالمه من با ''آرسن ونگر'' سرمربي آرسنال همچنان محرمانه باقي خواهد ماند.
فابرگاس در آرسنال ماند اما موضوع انتقال او براي بارسلوني ها تمام نشده است. آنها مطمئن هستند فصل آينده مي توانند او را در اختيار بگيرند.
ژاوي و آندرس اينيستا دو ستاره بارسلونا هم مطمئن هستند که همتاي ملي پوش آنها به زودي به ميهن خود باز خواهد گشت.
ژاوي گفت: اگر قرارداد امسال امضا نشد، سال ديگر خواهد شد.
آندرس اينيستا هم گفت: وقتي با او (فابرگاس) صحبت مي کنيد ، در مي يابيد که چقدر از پيوستن به بارسلونا هيجان زده مي شود.
[HTML]http://www.football3.ir/news.do?itemid=27237[/HTML]
2010/09/07