سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
1- فکر کنم برم با یه اسم دیگه ثبت نام کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تا حالا که پیش نیومده چون من اصلا خونه دوستام زنگ نمی زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اگه منظورت به فروم یا سایت دیگه هست نه به هیچ کدوم معتاد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- خالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- فعلا معافیت تحصیلی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- از اون روز که قرار شد روی این صندلی بشینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب تا صبح نخوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- اینی که بیشتر شبیه منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- خانم حسن پور بود البته فکر کنم پیر شدم یادم رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- خدا نکنه بسته شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگه یه فروم خوشگل بسازیم که همه ی بچه های خوشگل اینجا اونجا باشن هستم ( به شرطی که خودمون دو تا مدیر شیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
10 - پست های شما عالیه البته خود شما عالیتری و من نوکرتم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- سخته نمیشه گفت چون تو هر انجمن یه نفر با حال پیدا میشه که نمیشه ازش گذشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- محمد در پی سی ورلد بود که من با اون آشنا شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ( با محمد آشنا )
13- نه ولی باید یکی بخرم این صندلی خیلی تشعشات داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- اولش میخواستم خلبان شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش زیست شناس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش دو هزار تا شغل دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آخرش هیچی نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- نه جون خودم ولی شاید یه روز خواستم اینکار رو بکنم اگه موفق شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرتون میکنم بیاید با هم حال کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- هر که با محمد آشنا در افتاد ور افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]