[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتشر شد
کد:www.-------------.com
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتشر شد
کد:www.-------------.com
یکی از دوستان لطف میکنه فقط فایل edit داخل my document پچ patch-0-5-by-razib_46 رو بزاره؟
سلام دوستان
من PES 2011 Gameplay Patch v1.7 by Komu و PESEDIT 2011 patch 0.5 را امروز صبح دانلود کردم.
حالا میخواهم بدونم
1- میشه این دوتا رو با هم با رو بازی گذاشت
2- اون گیم پلی چه چیز بازی رو تغیر میده
3- من پچ رو گذاشتم ولی الان که دارم سیو قبلی مو (افسانه شدن) بازی میکنم یه خورده بازیکن تو بازی هستند که صورتشون خامه و به اسم مجازی (dummy) تو بازی هستند مثل اولش که میخواهی یه بازیکن بسازی حالا می خواستم بدونم میتونم یه کاری کنم که اینها از بازی حذف بشند یا اینکه باید سیو رو دوباره بازی کنم . اخه من پای این بازیکنی که ساختم خیلی زحمت کشیدم و خیلی افتخارات کسب کردم. یا میشه این افتخارات و باریکن رو به یه سیو دیگه انتقال داد که کارهایی که روی این پچ انجام شده درست بشه.
سوال سومی خیلی برام مهمه
متشکرم
سلام. ببخشید کسی نیست جواب مارو بده؟ من با برنامه ی bal editor مشکل دارم. هردو نسخه ی چینی و ژاپنی رو گرفتم طبق دستور عمل کردم ولی کار نکرد. تو این لینک بالا بیشتر توضیح دادم که چی میشه.نقل قول:
1-بله میشهنقل قول:
2-تغییرات در سبک بازی و به طور کل بهبود بازی و رفع مشکلاتی که تو اون هست یعنی خلا دفاع پاس - شوت - ....
3- احتمالا شما قبل از اینکه هر پچی بریزید BAL رو شروع کردید و نمیشه کاریش کرد یا باید پچ رو پاک کنید و یا از اول شروع کنید
این و دانلود کردمنقل قول:
چه جوری باید نصبش کنم؟
یعنی برای سوال سوم هیچ راهی نیستنقل قول:
نوشته شده توسط jafar_cheshmekabod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه هر دفعه بخواهد یه پچ خوب بیاد که نمیشه دوباره از اول بازی کرد
کسی از دوستان پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود نکرده؟
من فایل edit میخوام؟ یکی از دوستان لینکشو میده؟
دوست من برای هر پچ نهنقل قول:
شما اگع از پچ های اصلی کونامی استفاده کنید همون بار اول تغییر میکنه
من که بعد از اینکه 0.3 رو نصب کردم و بازی مو از ائل شروع کردم 0.4 و 0.5 هیچ مشکلی ایجاد نکرد
یه سوال داشتم
میشه خودمون بازی رو گزارش بکنیم؟؟؟