خدا رو شکر در این فروم بحث سیاسی به کلی ممنوعه وگرنه دوستان چه هیاهویی میکردند!
فکر کنم یادتون رفته اینجا در مورد فیلم مختار نامه و مسائل مربوط بهش صحبت میشه نه این حرف ها.
Printable View
خدا رو شکر در این فروم بحث سیاسی به کلی ممنوعه وگرنه دوستان چه هیاهویی میکردند!
فکر کنم یادتون رفته اینجا در مورد فیلم مختار نامه و مسائل مربوط بهش صحبت میشه نه این حرف ها.
سلام
من سریال را دوباره دیشب دیددم
یه سوال برام پیش امد
وقتی مسلم بشهادت رسید، مگر مختار خارج از کوفه نبود؟
اما مختار به همسلولی خودش (مرد نابینا) ماجرای شورش در زندان را تعریف میکرد و گفت : وقتی خبر شهادت مسلم را دادند، میثم تمار زندانیان را به شورش ترغیب کرد و این در حالیست که خود مختار هم در زندان بود و حتی با باز شدن درب سلولش توسط یک زندانی مخالفت کرد
میشه توضیح بدید آیا من اشتباه کردم یا این شورش در واقع زمان دیگری رخ داده
ممنون
شاید خود مختار خبر شهادت حضرت مسلم (ع) رو به زندانی ها داده...:20:
سلام.نقل قول:
خب شاید خبر شهادت مسلم بعدا به گوش زندانیان رسیده. شاید هم این خود مختار بوده که خبر شهادت مسلم رو برای زندانیان و میثم تمار آورده و باعث شورش شده. البته به نظر خود من هم این ابهامی که شما میفرمایین درسته و باید از خود کارگردان سریال پرسید که منظورش چی بوده.
موفق باشین.
89/9/9
دیگه بیشتر از این توضیح ندادن تو سایتش :نقل قول:
مردم کوفه چنین شعار می دادند : یا منصور اَمِت که معنای آن می شود ، ای پیروز! بمیران ،ای یاری شده بکش ،معنای لغوی این است و معنای اصطلاحی: ای پیروز بمیران ، در جنگ بدر این شعار مطرح شد و در جنگ های بعد از بدر هم به این شعار استناد شد
کسی میدونه چند نفر از یاران مختار که موقع دستگیری مختار مخالف تسلیم شدنش بودن، در جریان عاشورا بودن؟ فقط میدونم کیان نبود.
نسخه اصلی لالایی بوشهری فوق العادست :
اگه کسی نسخه کاملتری داشت بذارهکد:http://www.4shared.com/audio/_Hzge5gl/Sedighe_BahraniLalai_Boushehri.html
بعید میدونم کسی تونسته باشه خودش رو به امام حسین(ع) برسونه چون شرایط محاصره ی کوفه و منع ورود و خروج، بعد از شهادت مسلم بسیار سختگیرانه اعمال شده تا کسی نتونه به این راحتی ها خبر شهادت مسلم رو تا قبل از رسیدن لشگر عمر سعد و محاصره ی امام توسط عمر سعد، به امام برسونه. مسلم ابن عوسجه و حبیب ابن مظاهر هم که خودشون رو به امام رسوندن، قبل از شهادت مسلم از طریق عبور از رودخانه ی فرات از کوفه خارج شدند (که کاری با ریسک بالایی بوده چون فرات بسیار پر آب و مواج بوده) و چون خیال ابن زیاد از اینکه کسی به این راحتی نمیتونه از فرات بگذره راحت بوده، اون قسمت را تا حدودی آزاد گذاشته بوده.نقل قول:
موفق باشین.
89/9/9
چرا تو فیلم شخصیت حر وجود نداره ؟؟؟؟
مطمئنی که اصلا وجود نداره؟ من خبر موثقی در این زمینه ندارم. شاید در ادامه شاهد چنین شخصیتی هم باشیم با توجه به اینکه صحنه های عاشورا قراره به صورت فلش بک نشون داده بشه.:46:نقل قول: