رسیدم به اواخر دیسک 2 ....
اقا این سیاه پوستهارو چقدر قشنگ موشین شدن دیگه واقعا من بعضا فکر میکنم مثل همین فیلمها هستن سیاه پوستا هر چی از دهنشون د رمیاد میگن درست مثل فیلمها..شرم ندارن :31:
خیلی جذابه .
Printable View
رسیدم به اواخر دیسک 2 ....
اقا این سیاه پوستهارو چقدر قشنگ موشین شدن دیگه واقعا من بعضا فکر میکنم مثل همین فیلمها هستن سیاه پوستا هر چی از دهنشون د رمیاد میگن درست مثل فیلمها..شرم ندارن :31:
خیلی جذابه .
بازی برای منکه زبانم خوب نیست ارزش خریدن رو داره؟
جالبه،همه ی جمله هاشون با Mother fu*cker تموم میشه:دی مثلا میگه طرف: سلام مادر فاکر:دی چطوری مادر فاکر؟:دی :دینقل قول:
خب......اگه تا حالا بازی هایی مثل Dragon age یا کلا سبک rpg بازی کردید،این یکمی (خیلی کم ) بیشتر به زبان نیاز داره....نقل قول:
سلام
من تو مرحله 1 جایی که از تو پنجره یه تفنگ رو از رو پشت بوم میبینه بعد به وسیله ناودون میره بالا تفنگ رو بر میداره گیر افتادم.
نمیدونم بعدش باید کجا برم وچیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن داستان
شما احتمالا روی گنج نشستی دوست عزیز خودتو با بقیه مقایسه نکن .نقل قول:
بیخیال،زمانی کپی رایت در ایران و کشور های دیگه محقق میشه،که هر کدوم از ما،خودش رو موظف بدونه بازی اوریج فقط بخره
الان گیمر ها در کشورهایی مثل آمریکا و دیگر کشور ها،همه پولدار نیستن،اما مثلا به جای اینکه کلی بازی بخرن،هر1-2 ماه یک بازی زیبا و مهم رو میگیرن،مثلا از همین الان برای Geow3 پول جمع میکنن،اگر نسخه Epic این بازی به عنوان مثال 200 دلار باشه،خب مطمئنا میشه هر ماه،با یکم پس انداز کردن پولمون،بعد از 3-4 ماه در بدترین وضعیت هم این پول رو بدست آورد. این هم به آینده خودمون کمک میکنه،یعنی یاد میگیریم چجوری خرج کنیم و هم اینکه الان خود من،به جای اینکه تمام پول تو جیبی یک ماهم رو خرج کنم،نصفشو نگه میدارم و با اون یک بازی اوریج مثلا هر ماه میگیرم....به نظر من شخصی اگر نمیتونه از پس خرج یک بازی اوریج بر بیاد،پس نباید بازی کنه و یا کمتر بازی کنه،فرهنگ خیلی مهمتر هست و بهتره هممون این فرهنگ رو رعایت کنیم....نقل قول:
نه CPU من معمولیه (Core 2 Quad 9550) [ البته امسال شد معمولی] ولی اگر باورتون نمیشه میتونم یه بنچ مارک براتون بگیرم تا ببینید میشه با یه کامپیوتری که مال دو سال پیشه میشه تا آخرین جزئیات کرایسیس 2 رو اجرا کرد.نقل قول:
حرفت درسته امیر جان ولی یه تفاوت دیگه هم که داره اینه که مقدار ارزش پول در کشورها یه طوریه که براشون این که 50 دلار بدن یه بازی بخرن سادست زیاد همچین سنگین نیست برابری کنیم با 50 هزار تومن خودمون واقعا فرق داره چه بسا که اینجا بازی تا 100 تومن هم میره بالانقل قول:
آقا کسی راهنمای قدم به قدم مراحل رو به فارسی داره؟
ما که زبانمون خوب نیست چی کار کنیم؟