نقل قول:
من سينماي مملكتمو خيلي خوب دنبال ميكنم و از بينندگان اصليش هستم .
مثل خودمی پس
نقل قول:
اما متاسفانه با روي كار آمدن سينماي
تجاري يا همون پاپكورني ! فيلمهاي معناگرا به تعداد انگشتان دست در سال اكران ميشن .
تایید میشه موافقم
نقل قول:
فروتن هم جديدا افت كرده . به شخصه بازي بسيار ضعيفش در دعوت رو نميتونم با بازي خوبش توي قرمز و يا حتي
مرسدس مقايسه كنم
این رو موافق نیستم اتفاقا تو دعوت اون نقش و فضایی که بهش داده بودن رو خیلی خوب بازی کرد
یا حتی همون نقش کوتاهش تو محاکمه در خیابان یا دموکراسی تو روز روشن اون چیزی که از فروتن خواستن رو ارایه داد
همون نگاه ها و طرز بیان و حرکات بدن و صورت ...
به نظرم از تک و توک بازیگر هایی هست که هنوز قدرت خودش رو حفظ کرده و به نظرم الان خیلی پخته تر شده
بازیش تو سرباز های جمعه رو که من اصلا یادم نمیره حتی زیر پوست شهر
نقل قول:
. متاسفانه سينما در چند سال اخير شده كليشه ! فروتن و امثالهم هم مقصر نيستن بدنه ي
سينما ضعيف و ناكارآمد شده . سينمايي كه احمد پور مخبر جزو پولسازترين بازيگرانش هست چه اميد و
دلخوشي ميشه بهش داشت ؟
کاملا قبول دارم
فیلم های خزعبل بی سر و ته که فقط برای گیشه ساخته میشن و از بار هنری بویی نبردن
نقل قول:
سال 82 فيلمي با عنوان نفس عميق اكران شد كه تنها نامزد اسكار نهايي بهترين فيلم خارجي شد اين فيلم فوق
العاده زيبا و عمقي مشكلات جوانان را نشان ميداد اما بجاي اينكه از فيلم تقدير بشه و اكران و تبليغاتش وسيعتر بشه
. تو سر فيلم زدن و در پي اكران توكيو بدون توقف تقريبا در آن زمان محو شد .
متاسفانه این فیلم رو ندیدم لینکی چیزی اگه ازش داری بده بهم
نقل قول:
و در آخر اين كه دوست عزيز من با سينماي وطنم هيچوقت پدر كشتگي ندارم و نخواهم داشت بلكه احساس ميكنم سينماست كه داره به شعور
و مخاطب بيننده توهين ميكنه و سطح سليقه ها رو با فيلمهاي سطح پايين اونقدر پايين آورده كه نازل ترين توليدات سينمايي پر فروشترين ها
هستن !
در مورد این قسمت حرفت که بر میگرده به پست من یک جورایی میشه گفت شرایط الان شده همین
با این همه انتقاد که حتی صدای خود اقایون رو هم دراورده کسی هیچ کاری که نمیکنه هیچ
روز به روز وضع فیلم ها اسف بار تر میشه نمونه اخرش لیمو ترش
من سینمای غرب (هم فیلم هم سریال ) رو خیلی خیلی جدی تر از ایرانی دنبال میکنم
ولی وقتی یک چیزی رو از سینما و تلویزیون ایران می بینم شده به اندازه سر سوزن داخلش نقطه قوتی چیزی بوده که باعث میشه دنبالش کنم
گاهی کارگردانی
گاهی قصه
گاهی بازیگر و جو سریال که فاصله ها شامل مورد سوم میشه
اما به شدت حالام از ادم هایی که چشم بسته کل سریال ها و فیلم های کشور رو میکوبن بدون این که اصلا از پیشینه بازیگر هاش یا کارگردان یا حتی جریان فیلم خبر داشته باشن ( منظورم شما نیستی چون با این پستت نشون دادی که من از شخصیت و دید شما بد برداشت کردم ) بهم میخوره
این که چشم ببندن و بگن همه ازدم ضعیف و چرت هست چرا چون اونوری های قوی هستن و این دو رو باهم مقایسه کنن واقعا بی معنی و خنده داره
چون مطمنا کسی مثل شاهرخ هم فاصله عمیق این دو رو میدونه
نقل قول:
ببخشيد خيلي حرف زدم
منم همین طور :31: