-
وای که چقد بیشعوره این جاودانی . قبل بازی کامرون و دانمارک با کلی آب و تاب وعده داد که یه وله ی بسیار زیبا ! میخوان پخش کنن . بعد ۵ دقیقه هم گفت حالا وقتشه این وله زیبا رو ببینیم . در نهایت در میان حیرت و همچنین فک افتاده ی من یه وله کمتر از ۳۰ ثانیه مسخره پخش شد . واقعا تو روحت آقای جاودانی .
-
این یوسفی یه تیکه داره خیلی باحاله . خیز بر میداره سمت توپ .
راستی جاودانی خودش گفت که کلیپ خیلی کوتاهی هستش ...
-
یوسفی : تو اون شلوغی جلوی دروازه :31: کنایه از شلوغی که از صف یا یه همچین چیزی به وجود اومده :31:
حالا یه گزارشگره بود تبریزی ، تیکه کلامشو بگم کلی می خندین : جدال بر سر یک توپ گرد :31:
-
یوسفی:
عق عب
کاماران
داشتیم ذکر خیر توماسن بود!
در کنار هنگ کردنایه معروفش :34:
-
سوتی آگهی بینشم می شه گفت ؟ :دی
زندگی بهتر در کنار آنتن های BTS همراه اول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
-
چندتا از سوتی های دیشب پیمان یوسفی:
1.الان افسوس اون موقعیتی رو که گل نکرد میدونه (منظورش افسوس میخوره بود:D)
2.کامرون اولین تیم رسمی رسم شده از جام نوزدهم (منظورش اولین تیمه رسمی حذف شده بود :D)
3.موقعیت گل تبدیل داده شده رو نمیتونن ترتیب به گل کنن (منظورش موقعیت ترتیب داده شده و تبدیل به گل بود:D)
سوتی زیاد داد الان یادم نیست
هیچیم از بازیکنا بلد نبود بگه 60 بار درباره دوندگی حرف زد
حالم دیگه نزدیک بود بهم بخوره
هی گفت فلان بازیکن اینقد کیلومتر دویده
میانگین دویدن تیم کامرون
تیم دانمارک فلان قدر کیلوتر دویده
پر دونده ترین بازیکن دانمارک فلانیه با اینقد
پر دونده ترین بازیکن کامرون 2 کیلومتر کمتر از بازیکن دونده دانمارک دویده
1000 بار گفت :D
-
اینم دوباره فکر میکنم بازی فرانسه مکزیک بود
خیابانی وسط بازی : الان که در سایت دارم نگاه میکنم میبینم که تیم ملی راگبی ایران تونست با نتیجه 19 بر 6 تیم پاکستان رو شکست بده و از سری C به سری B اسیا صعود کرد و این یک افتخار بزرگ در تاریخ ورزش ایران به حساب میاد
-
دیشب شب یکی از اون سوتی های پیمان یوسفی بود که بازم نشون داد اصلا این کاره نیست و نبوده!
بازی کامرون ، دانمارک که تموم شد گفت : "خب دیگه ، حالا بریم سراغ آقا رضا و مهمون های عزیز برنامه ش که در خدمتتون هستن!".
-
یک شبه مساله
همراه اول قراره 2010 سیم کارت با شماره پایانی 2010 بدهد؟؟؟
اگر به این صورت باشد که چون شماره های موبایل 7 رقمی است تنها سه رقم خالی داریم و این یعنی 1000 شماره متمایز.
سوتی نیست دیگه. چرا می زنید؟
-
اين جاودانيه فكر ميكنه همه عين خودش نديد بديدن. كم مونده بود از ذوق اين وله ي ناب! از دست بره.با اين كاراشون خيلي به شعور مردم توهين ميكنن و احساساتشونو به بازي ميگيرن.