دوستان عزیز لطف کنن مسائل مربوط به پنل B6XX سامسونگ رو در تاپیک مربوط به این پنل مطرح کنن تا دسترسی کاربرای دیگه به مطالب ساده تر باشه
Printable View
دوستان عزیز لطف کنن مسائل مربوط به پنل B6XX سامسونگ رو در تاپیک مربوط به این پنل مطرح کنن تا دسترسی کاربرای دیگه به مطالب ساده تر باشه
از همه دوستان بخاطر اطلاعات مفیدشان ممنون
یعنی واقعا ایشون که استاد ما هستن نمیدونن این مدل ها یکی هست و به همین خاطر پست ها رو پاک کردن؟!نقل قول:
کماکان سوال من پا برجا هست راجع به نحوه پخش mkv ها و فرمت های رایج HD
همینطور راجع به پخش زیرنویس های فارسی srt و idx که خیلی رایج هستن
دوستان لطف کنن سوال و نکته و هر مسئله ای رو راجب به پنل B6XX دارن تو این تاپیک که لینک میکنم مطرح کنن قبلا گفته شده این تاپیک برای مقایسه ایجاد شده مطرح کردن سوالات و جوابها در تاپیک مربوطه به کاربرهایی که تازه وارد این بخش میشن یا از طریق موتور جستجو این صفحات رو پیدا میکنن کمک میکنه راحت تر مشکلشون رو حل کنن در ضمن دوستان اون تاپیک رو مطالعه کنن خیلی از پرسشها اونجا جواب داده شده.
تو صفحات قبل به دوستان گفته شده که پستهای بی ارتباط به موضوع از تاپیک حذف میشن.
لینک تاپیک مربوط به مسائل LCD B650
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=375355
دوست عزیز من عنوان کردم پنل B6xx یعنی جای x هر عددی که دوست دارین بزارین.نقل قول:
الوکارد عزیز b690 یا B650 و B651 همه یک مدل هستند که فقط در جزییات فرق دارند
خيلي باحالي دوست عزيز:31: واقعا چقدر خوبه قبل از زدن يك كامنت طرفمونو خوب بشناسيم بعد كامنت بديم. اينيكه شما گفتي حدود 1سال پيش الوكارد به ماها گفت:27: b6xx يعني تمام رده هاي b6 series :46:نقل قول:
نقل قول:
الوکارد استاد بنده میباشند
عملکرد رسپانس تایم در صحنه های سریع از 3 پنل g10,lh500,690
*تست شده در گیم
پاناسونیک g10 600hrtz sub filed drive
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ 690 100hrtz refresh
ال جی lh500 200hrtz refresh
همینطور که در عکس ها مشخص است جی 10 عملکرد بهتری داره و بلور شدن تصویر رو نداره,همچنین عملکرد رسپانس تایم در 690 بهتر از lh500 که با رفرش ریت 200 هستش دیده میشه ,رسپانس تایم 690 برای یک ال سی دی در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد .
همانطور که بارها توضیح دادم 200 هرتز رفرش ریت جنبه تجاری و تبلیغاتی برای کمپانی ها هست تا کارایی ,حتی در بعضی از موارد 200 هرتز رفرش ریت دارای یه سری عوارض منفی بیشتری نسبت به 100 هرتز رفرش ریت هستش .
باسلام و تشکر خدمت امیر جاننقل قول:
ما همچنان منتظر ارسال تنظیمات کالیبره دو مدل در تصاویر SD و HD هستیم.:20:
لطف كنيد اساتيد راهنمايي بفرماييد من بدليل مشغله كاري روز جمعه ميخوام برم جمهوري(ساكن شهرستانم) g10 بگيرم با سينما خانواده پايونير787 و رسيور strong . 1- راهنماييم كنيد ملزومات اضافه چي لازم دارم بگيرم؟ جمعه كجاها باز هست كه كارم انجام بشه؟سپاسگذارم از راهنماييتون
سلام کسی است به من کمک کنه میخوام کامپیوتر رو با تلویزیون شبکه کنم نمیشه سی دی میریت سامسونگ ر و نصب کردم بقیه شو بلد نیستممدل تلویزیون b690