مهمونی بودی؟
آخه شیک پوشیدی روتم به دوربینه بعد می گی ناغافل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کفشاتم قشنگه
راستی اون 2 هزار تومنیه هم قشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مهمونی بودی؟
آخه شیک پوشیدی روتم به دوربینه بعد می گی ناغافل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کفشاتم قشنگه
راستی اون 2 هزار تومنیه هم قشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم چند روز دیگه به امید خدا عکسم رو میذارم ولی این جوری که می بینم این تاپیک رو دارین به سمت ترش هدایت می کنین
نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.جواب میدم ولی دیگه کش نده دوستان شاکی میشن:31:!!
اینجا یه 10 دقیقه بعد از سال تحویله و میبینی طرف داره تو تلویزیون در همین مورد سخنرانی میکنه!
خونه ی بابابزرگمه.داشتم چایی میخوردم دختر داییم صدام کرد منم چایی رو گزاشتم کنار برگشتم رو به دوربین!
اونا دو تومنی ها هم قابل شما رو نداره:31:!کفشام هم همینطور!
من اینجوری لباس نمیپوشم اینبار عکس بزارم متوجه میشین ولی گفتم بزار مرتب باشم و رسمی:31:!!!
نه ولی من می خواستم عکسمو بدم دوستم اسکن کنه ، نمی خواستم بیرون بدمنقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال قوی فردا شب می ذارم:27:
با موبایل خیلی بی کیفیت میشه:13::41:نقل قول:
چرا تاپیک نمی خوابه ؟ مگه نمی بینین ؟
دقیقا منم همینو میگم:41::13:نقل قول:
نقل قول:
با موبایل خیلی بی کیفیت میشه
نه دیگه ببرش یه جای روشن یا غیر مستقیم روش نور بنداز.یادت باشه فلاش نزنی.منم همین کارو کردم.نتیجشم ببین خودت خوب شده.
من که اسکنر ندارم عکسمو اسکن کنم
با گوشیم از عکسم، عکس گرفتم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
كي تو كاسه آقا مهدي وثوقي ماست خورده ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
يك سال و چند ماه بعد !!!!!!!!!!!!!
یک سال و چند ماه و یک پست بعد!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يك سال و چند ماه بعد !!!!!!!!!!!!!
من به چه زبونی به شما حاج مهدی بگم که فامیلی من وثوقی نیس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا میخوای شناسنامم را نشونت بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]