مگه رفت بهشت؟؟نقل قول:
اگه اون بره بهشت پس من به خودم خیلی امیدوار شدم!!!!:31:
Printable View
مگه رفت بهشت؟؟نقل قول:
اگه اون بره بهشت پس من به خودم خیلی امیدوار شدم!!!!:31:
نقل قول:نقل قول:میخواین تا آخره سریال رو تعریف کنم؟؟نقل قول:
بگم آخرش چی میشه؟
اره بگو چی میشه آخرش؟
زرشـــــــــک ..........................:31:نقل قول:
عمرن این سریال با خوبی خوشی تموم نمیشه
این مقدم آنرمال هستش اما من همینجوری که قبلا هم گفتم پونه زنده میمونه.
خوب : تبریک و تسلیت
یکی از بچه ها گفت که فرداشب این سریال کاملا مهیج و زیبا و مغز کارگیر و اصولی و... تموم میشه پس بشتابید واسه آخرش : من که مدتها ولش کرده بودم ونگاش نکردم ، گفتم تا دوست دارانش در جریان باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پای این سریال از مسافران بیشتر میخندم
مسخره تر از این نیست که یکی تو بیمارستان چاقو بخوره و بمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یکی تو اون زیر زمین تیر بخوره و سالم برسوننش بیمارستان و زنده بمونه و تازه زودم شروع کنه به حرف زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزیو توجه کردین؟اونجا که پلیسه داشت واسه مامانم پونه توضیح میداد که پونه چه جوری مرده...تو توضیحات یارو سریع رسیدن و کمک پونه کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بعد تو واقعیت اون بدبخت اونجا ولو بود و.........)
وای مردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا که من تاسف میخورم
اگه خانوادم هم این سریال رو دنبال نمیکردن منم نمیدیدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب وقتی داشتم سریالو میدیدم یه جمع بندی کلی از سریال کردم .(فلش بکای فیلم هم خیلی بهم کمک کردن ) ،اصولا زیاد فیلمای ایرانی رو نمیبینم و اولای این فیلم هم زیاد ازش خوشم نمیومد ولی الان که فکر میکنم میبینم دوست ندارم تموم بشه .
اگه فیلمی خوب نبود اینقدر نقد در موردش نمیشد پس حتما این سریال برامون(البته نه برای همه) مهم بوده که ایراداشو میگرفتیم و دوست داشتیم رفع بشن .
یکی از معدود سریالایی بود که نمیتونستیم بگیم آخرش چی میشه .(حتی الان هم که فقط یه قسمت مونده )
در هر حال از کارگردان و همه عوامل فیلم تشکر میکنم و یه خسته نباشید بهشون میگم و منتظر قسمت آخر هستم.
خنده دارتر اون موقعی بود که پلیسه داشت برای مامان پونه توضیح میداد. :دی
دیدین دستش و صورتش چه مدلی میشد؟؟؟؟ :دی
همینهنقل قول:
اصولا کسایی که سریال هایی مثل لاست و فرار از زندان رو دیده باشن سریال ایرانی دیگه خییییییلی کم میبینند