شما حتما بازی رو روی rookie رفتی وگرنه هوش مصنوعی بازی خیلی خوبه گرافیکشم عالی و باگ قابل توجهی هم نداشتنقل قول:
همچنین الان هم در صدر جدول فروش انگلستان هست
Printable View
شما حتما بازی رو روی rookie رفتی وگرنه هوش مصنوعی بازی خیلی خوبه گرافیکشم عالی و باگ قابل توجهی هم نداشتنقل قول:
همچنین الان هم در صدر جدول فروش انگلستان هست
من کجای پستم از فروش یا باگ ایراد گرفتم . ؟؟نقل قول:
گرافیک را که تمام سایت ها ازش انتقاد کردن چون با موتور u2.5 ساخته شده . هوش مصنوعی هم همینطور به rookie و حالت های دیگه ربطی نداره کلا هوش مصنوعی ضعیفه .
اما در کل عنوان خوب و راضی کننده ایی هست .
حرف های جلب : دی به نظرم که هم روی نرمال تمومش کردم هم هارد هوش مصنوعی واقعا خوب کار شده بود...نقل قول:
rookie و حالت های دیگه ربطی نداره کلا هوش مصنوعی ضعیفه
کاری به عیب های دیگه ندارم اما وجدانن هوش مصنوعی پایین نبود:10:
پایین نبود ولی بالا هم نبود..........من هم قسمت داستانی و هم ops ها و ...رو رو درجه realstic تموم کردم و هوش مصنوعی خارق العاده ای ندیدم یه هوش مصنوعی متوسط رو به بالا.نقل قول:
راستی اینم اضافه کنم که یکی از دلایلی که هوش مصنوعی ضعیف بنظر میرسه آسونی بیش از حد بازیه..........
من گفتم پایین نبود , نگفتم خارق العاده بود :دی فقط به خاطر اینکه کمی اسون بود که نمیگن هوش پایینه خوب . دشمنا تیز هوش :دی بودن اما بازی اسون بود ...
ایول.ای گفتی.نقل قول:
اگه کسی بد بازی رو بره این چه ربطی به بدبخت هوش بازی داره.نه ه ه ه ه غلام؟!!!!!:31:
یا بلد نیستن مخفی برن میندازن گردن بد ساخته شدن بازی(با اینکه قبول دارم اکشن زیادی توی بازی هست.که خوبم هست)
هوش مصنوعی به نظرت واقعا خوب کار شده ؟نقل قول:
مثلا تو مراحل آخر تو یک اتاق پنج نفر را میکشی و اونم در شرایطی که درب اتاق بازه و کلی سرو صدا درست کردی ولی افرادی که تو اتاق بغلی هستند هیچ عکس العملی نشون نمیدن تا وقتی وارد اتاق بشی و ببیننت .
البته امکانش هست که کر بوده باشن و صدای تیر و.... را نشنیده باشن .
سلام mehdi جونمنقل قول:
خدایش اگه اینجا همه اونا میفهمیدن و میریختن سرت و در عرض 2 ثانیه میکشتنت حال میکردی و میگفتی ایول هوش مصنوعی؟بعد اون موقعه تا سه روز گیر میکردی اینجارو و بعدشم میرفتی دنبال کد تقلبش.باید بعضی جاها هوش پایین باشه تا بشه بازی کرد
صدا خفه کن داشته حتما :دینقل قول:
ه کر بوده باشن و صدای تیر و.... را نشنیده باشن .
مهدی جون بگو بینم وقتی توی اون اتاق بودی صفحه احیانا سیاه سفید نشده بود ؟؟ که نشون دهنده اینه که نه کسی رو درست حسابی نکشی نمیبیننت ؟؟ کلا این تیکه رو توی بازی گذاشتن واس بالابردن اکشن بازی ...
خوب حالا این رو بیخیال : دی
این co op چه باحاله :دی دیشب با یکی از دوستان تو لایو میرفتبم , مرحله 2 دهنمون سرویس شد تا تموم بشه :دی co op مخفی کاریاش بیشتره + اینکه یکی که داری باهاش بازی رو میری اونسره تهران و تو این سره تهران و فقط میحرفین با هم که چه کار کنین : اونجا نرو , وای برگرد , اخ اخ ریختن :دی یه حس و حال دیگه ای داره ,مخصوصا اینکه ما میخوایم بیشتر به صورت مخفی کاری بریم :دی
(خودمونیم دیشب 1:30 سر 1 مرحله گیر کردیم :دی , مسخره نکنین ها :دی)
درسته بعضی جاهای بازی خیلی سخت میشد که اعصاب خورد کن هم بود .نقل قول:
ولی به نظر من بهترین مرحله بازی تو عراق بود که واقعا خوب کار کرده بودن و خیلی باهاش حال کردم .