با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
داش اشکی جوم مگه میشه ادم سوتی نده یخورده فکر کن یادت میاد جیگررررررر
Printable View
با سلامنقل قول:
داش اشکی جوم مگه میشه ادم سوتی نده یخورده فکر کن یادت میاد جیگررررررر
سلام...فكر كنم پايه سوتي هاي من تو باشي سينايي...هميشه روحيه ميدي آدم دوس داره هي سوتي بده.
پس خودتي چي؟
منتظريما....
يا حق
با سلام
این سوتی نیست ولی دیدم جاش خالیه البته خیلیشو میزنم به علت هایی
آقا آذر پارسال بود چشمتون روز بد نبینه تو بیمارستان شریعتی بستری بودم برای پیوند
اونجا یه تلفن داشت که 4 نفری استفاده میکردیم البته تو اتاق های جداگونه
ساعت 7 بود من هوس کردم زنگ بزنم به پسر خالم که تو تهرانه آخه تلفن درون شهری بود
از شانس گند ما هم این تلفنی که برای من آورده بودن میکروفون گوشیش کار نمی کرد و من مجبور بودم با میکروفون خود دستگاه کار کنم که همون حال اسپیکرش میشه
یعنی با کسی صحبت میکردم صدا تو اتاق پخش میشد البته خوب کسی نبود ولی دیگگههههه
تا زنگ زدم دختر خالم گوشی رو برداشت گفتم رضا هست گفت نه رفته باشگاه خوب مشغول احوال پرسی بودیم که دیدم این پرستارم که خیلی باحاله و مانکن (شرمنده کلمه دیگه ای به ذهنم نرسید) اومد تو و منم سریع بای بای کردم و قطع کردم
اومد داخل گفت با کی حرف میزدی گفتم با پسرخالم گفت اااا دختر بود که گفتم خوب دختر خالم گفت عجب دوست دخترت بود؟؟؟؟؟
گفتم؟نه بابا دختر خالم بود
گفت اره دروغ گو دوست دخترت بود
حالا شما همه اینا رو با نازو ادا بخونیدا
خلاصه از ما انکار از اون اصرار تا اینکه کارش تموم شد رفت
فردا صبح اومد تو اتاق برای اینکه فشارمو انداززه بگیره دید رو 15 هست ازش پرسیدم چرا بالا رفته گفت برای اینکه با دوست دخترات حرف میزنی برای همین
من گفتم من که فقط با شما صحبت کردم الان
آقا اینو که گفتم گقتم چی گقتم
یارو موند چی بگه البته بدش هم نمی یومد ولی خوب دیگه
شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شده بودم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه تا فردا که شیفتش بود اصلا با ما حرف نزد البته من خیلی اذیتش کردم
یادمه داشت فیلمه مرد نامریی از شبکه 2 میداد من نشستم کل فیلمو بدون سان سور تعریف کردم کلی حال کرد گفت یادم باشه حتما بگیرم نگاه کنم
فعلا همین میترسم بن شم بقیشو بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
تروخدا این سینایی رو نگو هر چی میخوای بگی بگو ولی نگو سینایی سر همین دوبار با مسئول ازمایشگاه قلهک کل کل کردم البته دکترشون خیلی باحاله
در ضمن سوتیمو مشغول تاپی بودم الان پست بالایی هستش
ممنون سينا جان كلي خنديدم :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
سلام داشینقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
حالا به قول شما یه کم فکر کنم..ببینم چیزی یادم میاد یا نه..ولی بعید میدونم :blink:
فکر کنم امشب داش نوید بخواد پست هاشو از مرز 2000 بگذرونه الا پست هاش1993 تا هستش
فكر يكي از يزرگترين سوتي هاي ! اخيرم حمين تاپيك عكس جالب از جاده چالوس باشه
داش اشكي جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون فردا و پس فردا تعطيله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امشب ميخوام پي سي ورلد رو بتركونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست هام هم زياد شه به حالم تاثير نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WooKMaN البته ربطي به من نداره ولي بچرخ تا بچرخيم