فارسی ساز برای ویوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فارسی ساز برای ویوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگر خودت تست کردی خوبه بگو بزارم پست دوم تایپیک
سلام سانتیگو جان من نصبش کردم
هیچ مشکلی نداره
مرسی
باشه پس میزارم پست دوم تایپیک
کسی خواست دنبالش نگرده پست 2 هستش
سلام آره من الان از همین فارسی ساز استفاده می کنم و همونطور که قبلاً هم گفتم به جز یه اشکال کوچیک تقریباً بدون مشکله و فارسی ساز خوبیه :27:نقل قول:
نرم افزار Pocket Kelk یک صفحه کلید فارسی مبتنی بر دستگاههای Pocket PC و سیستم عامل ویندوز موبایل بوده که به صورت رایگان در اینترنت و توسط سایت Galaxy Road انتشار یافته است ...
Pocket Kelk به چه معناست و چرا این نرم افزار پیشنهاد می شود :
- کلک در فارسی به معنای "قلم" بوده و از این جهت نام برنامه "قلم جیبی" نهاده شده است و تفاوت عمده این نرم افزار نسبت به دیگر نرم افزار های مشابه در رابط کاربری آسان آن در استفاده از کیبورد می باشد .
روش نصب برنامه :
- بعد از دریافت فایل مربوطه ، می بایست نسخه سازگار با دستگاه خود را انتخاب کرده و به آن انتقال داده و اجرا نمایید .
- در طول عملیات نصب ، مسیری برای کپی فایل ها از شما خواسته می شود که با انتخاب گزینه Device می توانید مسیر مورد نظر خود را برای نصب برنامه مشخص نمایید .
- بعد از اتمام عملیات نصب ، دستگاه خود را Soft Reset نمایید .
(البته من خودم که نصب کردم نیاز به سافت ریست نبود)
لینک دانلود با حجم 1.82 مگابایت و لیست گوشی های تحت ساپورت در یک فایل TXT به همین پست پیوست شدند
سرعت رو که پائین نمیاره ؟
نقل قول:
نخیر من نصب کردم هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب عمل میگه حروف (گ ژ پ چ) رو هم داره
سلام
ship storm عزیز سلام
من این کیبورد کلک رو نصب کردم اما حروف رو جدا جدا و از چپ به راست می زنه. :41: سافت ریست هم کردم اما تغییری نکرد.
اما با کیبردی که با نصب فارسی ساز mobidiv نصب می شه هم حروف به هم چسبیده هستند و هم از راست به چپ می نویسه :27:
برای شما هم همینطوریه؟ :5:
سلام.به نظرتون یه آیپاد تاچ 8 گیگ با یه گوشی ساده مث 2600 بگیرم بهتره یا viva؟