سلام ...
بچه ها کسی اینجا سری Z مدله z31mnb رو نداره ؟
سلام ...
بچه ها کسی اینجا سری Z مدله z31mnb رو نداره ؟
این درسته که بعد از مدتی جای کیبرد روی صفحه ال سی دی سری fw میفته ؟
این راهنمایی هست که پیام جان(pami_wega همکار دوست داشتنی انجمن لپ تاپ) به من گفتند.نقل قول:
نقل قول:
به خاطر كيبورد برجسته سوني معمولا وقتي زياد از لپ تاپ استفاده نميكني سعي كن ضربه گيري كه بين ال سي دي و كيبورد هست رو بزاري باشه تا جاي دكمه هاي كيبورد روي ال سي دي نيفته
من ديروز يك Sony VGN-FW 46GJ خريدم درايو اون بلوري هستش ولي اين اصلا دي وي دي باز نمي كنه چه برسه به بلوري مي خواستم بدونم مشكل از كجاشه ؟ اونجا تست كرد خوبم باز كرد ولي حالا ...
بهترین کار اینه که ببری گارانتی چون ایران رهجو گارانتی خیلی خوبی داره .نقل قول:
در این رابطه بار ها بحث شده.نقل قول:
سعی کنید باتری خود راحداقل هر 15 روز یک بار شارژ کنید.
و هر 2ماه یک بار کالیبره.
البته این زمانهایی که گفتم رو خودم استفاده می کنم و شاید کسی دیگر نظر دیگری داشته باشه.
وقتی که باتری فول شارژ هست و دستگاه به برق متصل هست، باتری از مدار خارج میشه و عملا مشکلی پیش نمیاد.
بعضی از افراد اعتقاد دارن که اگر از باتری در طولانی مدت استفاده ای نمیشه با شارژ نصفه از دستگاه جدا بشه و نیازی نیست روی دستگاه باشه.
این افراد میگن که وقتی باتری روی لپتاپ باشه و با شارژ 100% . درسته که از باتری استفاده نمیشه ، اما پس از چند روز و هفته ،حدود 3 یا 4 درصد از شارژ باتری خالی میشه و باتری شروع میکنه به شارژ برای این چند درصد . که به عنوان یک سیکل کامل شارژ محسوب میشه و عمر باتری رو کم میکنه.
اما اگر شما باتری را 100% شارژ کنید و سپس گزینه battery vaio care function رو فعال کنید.
به این صورت باتری تا وقتی که شارژ آن تا 80% نرسد هیچ وقت شارژ نمیشود و این موضوع باعث میشه که از شارژ های کوتاه و بی سود که فقط عمر باتری رو کم میکنن جلوگیری بشه و همواره باتری به دستگاه وصل باشه و از آداپتور استفاده کنید.
اگر قصد دارید باتری رو از دستگاه جدا کنید ،پس باید فکری هم به حال نوسانات برق شهری و قطعی های برق که در ایران اصلا عجیب نیست هم بکنید
برای من و دوستانم که از این سری استفاده می کنیم تا کنون این مشکل پیش نیمده، اما به هر حال اگر از همون کاوری که در ابتدا روی دستگاه هست(بین صفحه کلید و صفحه نمایش )همیشه استفاده کنی.نقل قول:
هم دیگه این مشکل احتمالی پیش نمیاد و هم اینکه دستگاه تمیز تر میمونه و گرد غبار هم بلای جان نمیشن!
اقای pami_wega :
این مدل fw 460 jbt که تو لیست شماره 10 اوردید full hd ؟
اگه نیست رزولوشنش چنده؟
نسبت به 46 gjb چه مزایا و معایبی داره که قیمتش تقریبا ارزونه؟
دوست عزیز به احتمال زیاد dvd که تست کردی مشکل داشته اگه بازم با یه dvd دیگه تست کردی مورد داشت ببر گارانتینقل قول:
دي وي دي اصلا اشكالي نداشته رو كامپيوتر كار ميكنه راستي سي دي باز مي كرده ولي دي وي دي اصلا بردمش گارانتي اينم از شانس ما