.......................ویرایش شد.....................
.......................ویرایش شد.....................
علیک سلام ، خواهش میکنم ، فقط اولی قشنگ بود ؟! :13:نقل قول:
اينحالت براي زمانيست كه ميخواهيد يك نصوير عريض از يك مكاني بگيريد؛ مثلا يك رشته كوه يا هز چيز ديگر كه كل عرض عكس را در يك فريم نميتوان عكس برداري كرد؛ در اينحالت گزينه ي پاناراما را فعال كرده و اين گوشي بهتون اجازه ميده تا سه تا فريم را كنار هم گرفته و با پردازش آنها را تبديل به يك عكس عريض كند...نقل قول:
فقط در اينحالت بايد خودتان بعد از گرفتن اولين فريم، فريم بعدي را طوري انتخاب كنيد كه فريم بعدي درست در امتداد قبلي باشد؛ البته پايين نمايشگر عكاسي، فريم قبلي و بعدي را به شما نمايش ميدهد تا بتوانيد بهترين موقعيت را انتخاب كنيد....:10:
سلام ممنون نه همه قشنگ بود اون موقع صفحه کامل لود نشد بقیه رو ندیدم راستی اگه یک اپ بگیریم حافظه گوشی پاک میشه
نقل قول:
میشه بگی چه جور باید تنظیمش کنیم مثلا این iso کارش چیه خودت چیا رو دستکاری کردی یه نمونه بگو تا مام بدونیم .
نقل قول:
من که بک اپ گرفتم پاک نشد.
نقل قول:نقل قول:
منم این مشکلو دارم میشه بگی چه جوری درستش کردی؟
سلام یه نظر من تو تنظیمات iso همیشه توی روز 100 تو شب 200 باشه بقه تنظیماتش دیگه کاری نداره مثلا اگر جایی رو مهتابی روشن کرده بود بگذار روی مهتابی
ببینم اصلا کار این iso چیه؟ کسی میدونه؟
سلام تا اون جایی که من میدونم برای مکان های مختلف است مثلا جا های تاریک مثل شب که چراغی نیست 800 جاهایی که شبه ولی چراغ هست 400 جاهای معمولی 100 و 200 زیاد فرق نداره جاهایی که روشن است 100 عاله به نظر من روی اتو نگذارید