شاتل بفهمه با داتک مقایسه شده شرکت رو منحل میکنهنقل قول:
Printable View
شاتل بفهمه با داتک مقایسه شده شرکت رو منحل میکنهنقل قول:
تو منطقه ما سپنتا نیست ولی بد نیست بدونیم چند گرفتی 512 رو و این که حجمیه یا نامحدود؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط ایدون
شاتل بفهمه با داتک مقایسه شده شرکت رو منحل میکنه
شاتل فقط سرویس 64اش که نامحدود بود و سرعتش روی 13-14 بود خوب بود الان که اومده روی 10-9 خیلی جالب نیستش
(ببخشيد يه كم دير)نقل قول:
من ART1 دارم احتمالاً فقط تا آخر تابستون راضيم چون پنجشنبه ها هم رايگانه! سرعت دانلود با IDM روي 21 ثابت هست. سرعت روز و شبش هم فرقي نداره. قطعي هم كه اصلاً نداره.
لااقل شاتل سرویس 64 اش اومده رو 9-10 داتک که من سرویس 128 اش رو دارم دانلودش 8-9 شدهنقل قول:
ابداً فکر خرید داتک رو نکنید و تازه رانژه خطم هم بیش از یکماه طول کشید
خوب من این کش رو نمیتونم به طور اتوماتیک خالی کنم ؟نقل قول:
این دیگه ربطی به مودم وخط نداره سرور کش میکنه که با همون حالتی که گفتید درست میشه.
نقل قول:
لااقل شاتل سرویس 64 اش اومده رو 9-10 داتک که من سرویس 128 اش رو دارم دانلودش 8-9 شده
ابداً فکر خرید داتک رو نکنید و تازه رانژه خطم هم بیش از یکماه طول کشید
انگاری داتک فقط با ما خوبه ها همه با هش ددی کشتگی دارن :D:D:D:D:D:D
کسی از لایزر استفاده کرده ؟ سرویس دهی اون چطوره؟
سلامنقل قول:
از وبسایتتون ممنون. اما درمنطقه نصراللهی اکثر شرکتها حضور دارند. شما لطف کن و به همون صورت سوال توجه کن. بقیه اش پای خودم. متشکرم
سلام
اینجا کسی تجربه کار با Voip رو داشته؟ لطفا بفرمایید از کدوم شرکت و یک مقدار توضیحات کلی بدید. ضمنا هزینه این سرویس برای تماس هر کشور فرق میکنه؟ چطور میشه نرخها رو فهمید؟ سوال دوم هم دارم. مگه نه اینکه توی ایران ADSL و ADSL2 فرقی نمیکنه(به نظرم توی همین انجمن نوشته شده بود). پس چرا تعرفه شرکت لایزر برای ایندو متفاوته؟
ممنونم