اشنایی با رشته علوم ازمایشگاهی
نقل قول:
دوست عزيز ميشه در مورد علوم آزمايشگاهي هم توضيح اكمل بدي من تهران پزشكي قبول شدم...البته كارشناسي...
البته پرستاري-شاهرود-روزانه ه م قبول شدم....خوشحال ميشم نظرت رو بدونم...:46:
سلام جناب دکتر
رو چشم...
من تا مقطع کاردانی خوندم امتحان دادم تا خدا بخواد قبول شم یا نه ( برام دعا کن)
رشته علوم ازمایشگاهی یکی از بهترین رشته های پیراپزشکی و در واقع میشه گفت جز رشته های برتر هست. از نظر محتوای درسی باید بگم خیلی جذابه همش در باره کرم - قارچ - ویروس - باکتری و محتویات بدن مثل خون - سیستم ایمنی - اناتومی - فزیولوزی - و بیوشیمیو... می خونی ( اکثر دروس علوم پاییه پزشکی)
در کل خیلی تنوع و جذابیت داره
من خودم عاشق بیوشیمی هستم
این از نظر محتوای درسی در کل باهاله اما در حوضه عملی:
رشته علوم ازمایشگاهی ساعت عملی اون خیلی زیاده یعنی همیشه باید روپوش بات باشه مثلا خود من ( من دانشگاه علوم پزشکی اهواز درس خوندم) ترم 3 ساعت 8 تا 10 تئوری داشتیم و بعد تا ساعت 4 می رفتیم ازماشگاه و کلی حال میکردیم از خون گرفتن از هم تا جیغ زدن دخترا و ازمایش ( یادش بخیر)
ترم اخر هم رفتیم بیمارستان مشغول شدیم . در واقع شدیم عین یه پرسنل صبح اول صبح میومدیم ظهر میرفتیم مثلا خوده من:
صبح که میومدم بعد از احوال پرسی میرفتم نمونه گیری و بعد کمی تمرین رو دست مردم میومدم بخش و با چند تا از پرسنل که رفیق شده بودم می رفتیم بخش های مختلف بیمارستان و خون میگرفتم وکلی چیز یاد گرفتم و بعد میومدم ازمایشگاه و تو بخش های مختلف کار میکردم
خدایی عجب دورانی بود وقتی تموم شد تا یه هفته افسرده بودم
بگذریم تا اینجا با دوران شیرین اشنا شدی اما...
محیط کار:
محیط کار این رشته عرصه های مختلف پزشکی هست از یه ازمایشگاه گرفتهتا داروخانه واتاق عمل و ...
اما 99% موارد کارش با ازمایش نومنه های بالینی هست که نیاز به دقت و حساسیت بالا داره در واقع سرنوشت یه بیمار به تکنسین ازمایشگاه بستگی داره و یک پزشک نمیتونه بدون برگه ازمایش بیمار برای اون تصمیم بگیره این مساله نشون میدونه که این رشته چه جایگاهی در علوم پزشکی داره
آینده کاری:
نیاز نداره این رو توضیح بدم برای این رشته در تمام مقاطع کار هست و این رشته هیچ وقت خاموش نمیشه
مقاطع کاردانی و کارشناسی میتونن به عنوان تکنسین در تمام بیمارستانها - درمانگاهها - ازمایشگاه های خصوصی داروخانه ها و... با حقوق عالی مشغول بشن
این رشته در مقاطع ارشد و دکترا دارای رشته های ارزشمندی مثل هماتولوژی - باکتریولوژی - بیوشیمی و ... هست
جال بدونی اگه بتونی در یکی از این رشته ها درجه دکترا بگیری که فقط پول پارو میکنی : هم میشی هیئت عملی هم کار کنی و هممی تونی یه ازمایشگاه خصوصی بزنی
اگه هم ارشد بگیری بازم که میتونی بیای دانشگاه درس بگیری و با سه ارشد دیگه یه ازمایشگاه بزنی
در کل اینده کاری بسیار درخشانی داره
خب دوست من اگه بازم سوال داشتی بگو اگه بلد باشم جواب میدم
امیدوارم و از صمیم قلب برات ارزو میکنم در هر رشته ای هستی هم تو تحصیل هم تو کار و هم در تمام صحنه های زندگی موفق و پیروز باشی
یاعلی...