منم همین نظر مجید رو دارم.نقل قول:
بازی خیلی پیچیدس. البته داستانش ولی استفاده از تجهیزات و گیم پلی زیاد سخت نیست.
Printable View
منم همین نظر مجید رو دارم.نقل قول:
بازی خیلی پیچیدس. البته داستانش ولی استفاده از تجهیزات و گیم پلی زیاد سخت نیست.
خب بالاخره دیشب بازی رو تموم کردم با نژاد elf و warior واقعا قشنگ بود و اون تصمیم آخر بازی هم واقعا سخت بود
راسنی:
یه سوال داشتم diablo 3 هم به همین قشنگیه ؟
اگه همینطور باشه که به محض اومدنش باید بخرمش
مطمئن باشید "اکتیویژن بلیزارد" بعد از این همه مدت, گیمرها (بخصوص طرفداران سبک نقش آفرینی) رو ناامید نمیکنه. تریلری هم که من از بازی دیدم, جذاب بود. هرچند که سبک بازی, اکشن نقش آفرینی هست و با نقس آفرینی اصیل دراگون ایج, متفاوته.نقل قول:
یه سوال داشتم diablo 3 هم به همین قشنگیه ؟
اگه همینطور باشه که به محض اومدنش باید بخرمش
منم بازی رو تموم کردم، البته من چند وقتی بود دیگه زیاد بازی نمیکردم ولی دیروز یه 2-3 ساعت نشستم پاش گفتم بزار تمومش کنم بره پی کارش دیگه.
البته من دوست داشتم آخرش یه جنگ واقعی اتفاق بیفته و واقعاً یه لشگر بزرگ با هم مبارزه کنن البته میدونم به خاطر محدودیتهای فنی و سختافزاری نمیشده این اتفاق بیفته، چون همینطوریشم وقتی تو صفحه بیشتر از 20-15 سرباز و نفر باشن کاملاً افت فریمریت رو میشه حس کرد، امیدوارم با پیشرفت سخت افزارها واقعاً به جایی برسیم که بشه یه جنگ واقعی و صحنههای بزرگ و تأثیرگزار رو شبیه سازی کرد.
بچه ها چیز میزی نیست که دیالوگ ها رو به فارسی هم داشته باشه ؟:31:
اگه باشه که خیلی توپ میشه !!
آههههه میدونی چند خط مکالمه تو بازی هست، بعد حالا گیریم سوالات رو فارسی کردی جواباشون که دیگه صوتیه.نقل قول:
يه سوال داشتم پيچيدگي اين بازي بيشتره يا RISEN ممنون
دوست عزیز خودتون میدونید که ساب تایتل داره بازی، به صورت دیفالت فعال نیست ولی میشه از توی اوپشن فعالش کرد.:46:نقل قول:
من فکر کنم diablo III دیگه آخر همه RPG های دنیا بشه ...نقل قول:
با حرف شما کاملا موافقم .نقل قول:
انتظار یه جنگ عظیم با 1000 تا سرباز رو داشتم که تو هم به عنوان 1 نفر وسط این جنگ میتونی خود نمایی کنی ...
وقتی دیدم باید مثلا یه گروه رو برای کمک اتنخاب کنی تقریبا حالم گرفته شد .
دوستان بالاخره این High Dragon به شهادت رسید!:thumbsup:
باورتون نمیشه ولی داستان جالبی داشتم :
اول با Sten , Alistair , Wynn و خودم که یک Warrior Dwarf noble Dual Weapen هستم رفتم!:31:
بعد بگین چی شد؟ دقیقا چهار پنجم جونش نرفته بود که همه مردن الا من!! ( البته من بهترین Chest بازی و بهترین Dagger بازی رو دارم که همون Dagger به قیمت کله بازیم بود! ( 140 تا گلد )) خوب بعدش من تازه شروع کردم بعد از نیم ساعت و پس از استفاده از 30 تا Great Health ، و 25 تا Heath و 20 تا Lesser Health و 10 تا Potent Health تونستم بکشمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه یک عالمه خرتو پرتم زدم! آخرش هیچی نداشتم هنوز یکم مونده بود از جونش بعد دیگه گفتم وای بدبخت شدم دیدم نه! پرید رو کلش کشتش:31:
آیتم هایه جالبی هم داد که بهترین همون Dragon Scale ش بود که اگه قبلش تویه Ruind Tomb ( ؟؟ ) 6 تا از اینا گیر میاوردین میتونستین دو بار به فروشنده ی آرمور تویه Denerim برین و یک ست درست کنین اما این آخری که از High Dragon گرفتم کلا یک کوئست خالی داد گفت بدین منم رفتم بهترینش رو درست کردم (Plate ) البته 42 تا Strengh میخواد که من 39 تا دارم انشالله لوله بعدش :31:
راستی حدوده یک صفحه آیتم داد!! نامرد همش Stun و پرت و ... میکرد که من هر 20 ثانیه یک دمیج بش میدادم ! بدترین این بود که میگرفتت دقیقا نصف جونمو میبرد!