خدائیش نامردیه برای همچین بازی بزرگی به فکر کرک و هـک و از اینجور چیزا باشید.......................
یه ماه به خودتون سختی بدید اینو اوریج تهیه کنید،بالای 300 ساعت میشه ازش لذت برد......................
Printable View
خدائیش نامردیه برای همچین بازی بزرگی به فکر کرک و هـک و از اینجور چیزا باشید.......................
یه ماه به خودتون سختی بدید اینو اوریج تهیه کنید،بالای 300 ساعت میشه ازش لذت برد......................
سلام
یه سوال داشتم این بازی رو هم باید مثل سری wow بازی کرد؟ یعنی حالت سینگل که افلاین باشه داره یا نه؟ مثل بازی های RPG دیگر؟
دیابلو 3 اولین قربانی خود را گرفت ! راسل شیرلی به علت 72ساعت بکوب دیابلو بازی کردن به دلیل حمله قلبی فوت کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط آنلاین میشه بازی کرد حتی تو Single Playerنقل قول:
خدا رحمتش کنه.کاش هم عقل داشت هم یه کاری واسه انجام دادن تا اون قدر بیکار نمی بود که 72 ساعت پشت سرهم بازی کنهنقل قول:
ای بابا تاپیک این بازی باشه ولی سوت و کور...چرا خب..؟
بچه ها خب پس چرا نیستید..؟ الان باید تو دور دوم بازی میبودید ....طرفداریتون کو پس ..؟ من با اون همه حرف و حدیثی که تو این مدت شنیدم انتظار یک سیل عظیم تو این تاپیک رو داشتم.
عجیبه ....وحید..؟ چرا دیابلو نمیزنی..؟ :دی
بازی کرک شه سیل عظیم رو مشاهده خواهید کرد : دی
کسی نخریده تاپیک 50 صفحه رفته جلو بخرن چی میشه :دی
اگه وضع دلار مثل سابق بود میشد خیلی ها می تونستن بخرن ولی با این وضع و با این قیمت خیلی ها توان خرید رو ندارن
بچه ها من یه سوال در مورد داستانش داشتم:
ما که سه تا برادرو کشتیم توی 2 حالا باز دیابلو برمیگرده یا وقتی سنگ روح رو شکوندیم دیگه امکانش نیست برگردن؟!!!
همین دیروز تمومش کردم دوباره!! لول38!!! بازم سخت بود آخراش!!! :31::31:
وقتی کرکش بیاد فکر کنم کل تابستونم به فنا بره!!!!:31::31:
من نفهمیدم دقیقا منظورت چیه :20:نقل قول:
پس بیای Inferno چه کار میکنی، Add های معمولیش هم خیلی خیلی بد میزنن :37:نقل قول:
منظورم اینه که توی 3 دیابلو برمیگرده یا با شیاطین جدیدی روبه روییم؟
آ[ه تو سایت بلیزارد اسم دوتا شیطان جدید رو دیدیم یکیش فکر کنم Lord od Sin بود!!! :))