نقل قول:
شما اگر کلاس زبان بری
....
بودن کسانی که کلاس رفتن و ماهی 50000 تومان دادن و الان در سطح Advance هستند ولی متاسفانه اونقدر که تو اون سطح هستند چیز بلد نیستن و یاد نگرفتن، چونکه تمرین نکردن.
آخه نمی دونید که وقتی رفتنم کلاس گفتن باید تائین سطح بشی بعد به کلاس هم سطح خودت بری آقا چشمت روز بد نبینه تائین سطح شدیم و رفتیم سر کلاس نشستیم ( به خیال خوش که می خواهیم زبان یاد بگیریم زودتر هم رفتیم و اولین نفر هم بودیم ) تو کلاس نشته بودیم که بله کم کم هم کلاسی های ما اومدن !! به خدا از خجالت آب شدیم زیر چشمی به دوستام ( سه نفر بودیم ) نگاه کردم دیدم یکی سرش رو انداخته پایین و یکی هم فقط به میز استاد داره نگاه می کنه ... همکلاس های ما بیشتر بچه دبستانی بودن .
از فرداش دیگه قید کلاس رو زدیم و گفتیم حداقل خودمان را به یه سطحی برسونیم بعد بریم سر کلاس!
با توجه به گفته های بالا می شه به این نتیجه رسید که کلا قضیه کلاس رو باید بیخیال بشم ( آقا آبرو دارم اذیت نکنید دیگه )
نقل قول:
کلاس رفتن همه چیز نیست. تو کلاس نهایتا 2 ساعت میخوای انگلیسی بشنوی و صحبت کنی،
قربون برم حرف دلم رو زدی . حالا من یه چند تا cd دارم از آموزش a گرفته تا z حالا می خوام از اونها شروع کنم ولی ترسیدم که راه رو باز اشتباه برم گفتم که از دوستان گرامی بپرسم
نقل قول:
وقتی تو میخوای زبان مادری رو یاد بگیری در طول 24 ساعت همیشه در حال شنیدن و سر و کله زدن با اون زبان بودی و حالا 6 ماهه یاد گرفتی.
خوب من هم کلا توی این 8 ماه می خوام از صبح تا شب و برعکس فقط زبان کار کنم همین .
نقل قول:
اگر کلاس بری، هر شب قبل از خواب 10 تا 20 لغت که توی کلاس یاد گرفتیرو مرور کنی، بعد از کلاس مطالب قبلی و مطالب جدیدی که جلسه بعد میخوای بخونیرو مرور کنی.... میشی خدای زبان!
خیلی آقایی ممنون بابت راهنمایی که کردی مرسی !
نقل قول:
خوب من الان نزدیک به 4 ساله دارم کلاس زبان میرم
تا دو سال اول خیلی زبانم پیشرفت داشت اما الان احساس میکنم دو ساله فقط چند تا
لغت جدید دارم یاد میگیرم و دارم همون قبلی ها رو تکرار میکنم چیز جدیدی یاد نگرفتم
و روند کلاس داره تکراری میشه
خوشا به سعادت دوستانی که حداقل یه مقداری بلد هستن من زبان رو در دانشگاه با هزار مکافات قبول شدم در دبیرستان که همش تک ماده بودم...
به نظر من شما باید به دنبال ترجمه و این جور کارها باشید تا تعداد لغات شما بیشتر بشه برای این کار هم از مطالب عمومی شروع کن ( حالا می گن چه پررو خودش هیچی نمی دونه ولی داره راهنمایی می کنه ! )
نقل قول:
حالا دیگه نمیخوام برم کلاس زبان
میخوام از دوستان عزیز بپرسم خودم میتونم توی خونه زبان بخونم؟
تونستنش رو که آره می تونی ولی حداقل این رو به یاد داشته باش که کلاس رفتن یک بهانه ای است که شما حداقل روزی 2 ساعت زبان کار کنید اگر می تونید خودتان در خونه این دو ساعت رو زبان کار کنید خوب چه بهتر .
نقل قول:
دوست عزیز تو بحث یادگیری زبان یه رویکردی به اسمCommunicative approch وجود داره که با توجه به توضیحات شما راست کار شماست.اکثر قریب به اتفاق کتابهای اموزش زبان جدید بر مبنای این روش نوشته می شه.در این رویکرد شما محاوره رو یاد می گیرید و در کنار اون به طور موازی گرامر، کلمات و...... هدف در این نوع اموزش صرفا مکالمه است و شما می تونید در عرض یک سال به چیزی بیشتر از صحبت های یک کودک برسید.
پس من می رم همه این کارها رو به صورت موازی انجام بدم یا این 8 ماه وقت رو هدر می دم یا به نتیجه ای که می خوام می رسم .
نقل قول:
شرط لازمه اون شرکت در کلاسه و تمرین بر مبنای اون چیزی که استاد یا سوپروایزر بیان می کنه.نیازی به یادگیری گرامر یا کلمات فراتر از درس نداری ولی هر چی درس جلسه قبل رو تمرین کنی زودتر نتیجه می گیری.
من اگر برق مملکت اجازه بده از صبح خروس خون تا شب بیشتر با کامپیوتر کار می کنم و حالا هم بقیه کارهام رو گذاشتم کنار و فقط می خوام زبان کار کنم.
حالا باز من منتظر راهنمایی های دوستان دیگر می مانم تا از تجربیات دیگران استفاده کنم .