بله عزیز اجرا میکنه بخرش:46:نقل قول:
Printable View
بله عزیز اجرا میکنه بخرش:46:نقل قول:
سلام.دوستان نمیدونم شما وار هد رو با چه سیستمی بازی کردین ولی اگه با گرافیک اخرش اجرا کرده باشین متوجه میشید که فار کرای جز افکت چیزی نداره.
یعنی فارکری فقط از افکت استفاده میکنه
اخه دوسته من چه ربطی داره اینجا به وارهد که شما میای کل کل میکنی ؟؟؟؟ واقعا بعضیا چه فکری میکنن ها اینجا تاپیک farcry2 هست نه crysis یه خورده هم کم بیارین دیگه عجبا !!! اگه farcry1 رو تو زمانه خودش بازی میکردی اینقدر اینجا کل کل نمیکردی !!مدیران خواهشا رسیدگی کنن از پستهایه منفرد و الکی بعضی دوستان.
در ظمن p30world جایه کل کل نیست
بابا چرا دارین خودتون را اذیت میکنین و این مسئله را بزرگ میکنین!!!این یک مقایسه هست و باید هم انجام بشه چه بخواهین چه نخواهین!!!!بیشتر از این چیزی نیست!!!
محمد اقا Farcry 1 را کرایتیک ساخته که الان کرایسیس بازیشون هست و Farcry 2 هم دخلی به یکش نداره که بخوایم در مورد اون بگیم!!!
بحث مقایسه باید انجام بشه حالا نه با بی منطقی بلکه از روی واقعیت!!!!!
البه من خودم بازی طبق معمول به دستم نرسیده و خدا داند کی میرسه اما تریلرهای که دیدم حداقل از نظر گرافیکی به پای Crysis نمیرسه البته میگم باید خود بازی کنم ونظر بدم و تا اونموقع هم مقایسه نمیکنم!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان وضع حیواناتش چگونه هست فیل . زرافه . سوسمار . داره!!
یادمه گفته بودند پشه مالاریا هم هست چه جوریاست؟؟
اخه عزیز اینجا جایه مقایسه هسـت ؟؟؟ نه خدایی اینجا جایه مقایسه هست ؟؟؟ عجب!!
اخه برادر اینجا جاش نباشه کجا هست!!!البته نباید فرت و فرت مقایسه بشه ولی خوب باید یک گریزی هم بزنیم!!!
و اینطور نباشه هر کس بیاد و بگه نه این بازی به پای Crysis نمیرسه!!نه بلکه بیاد نظرشون اول در مورد بازی بگه بعد مختصری هم با Crysis مقایسه کنه!!!
این بازی بازی بزرگی هست و نباید با این حرفهای بی منطق گونه ارزشش بیاد پایین !!!البته بحث سلیقه هم هست و لی از نظر واقعیت این بازی نمیتونه با کرایسیس رقابت اما من نظرمو در موقع بازی کردن میگم!!!چه بسا حتی عقیدم عوض شد!!!
ممنون
نقل قول:
من تا الان که 42٪ بازی رو رفتم خبری از زرافه سوسمار نیست ! اما آهو / گورخر / گاو وحشی / بز / مرغ اینا هست که البته کاری هم بکارت ندارن و برای نشون دادن جلوهای آفریقا بکار گرفته شدن ! در مورد پشه مالاریا هم من ندیم که مستقیما تو بازی باشن اما کاراکتر بازی که شما باشین مریضی مالاریا داره که باید برای بدست آوردن دارو هر چند وقت هم ماموریت برای کسی که داروش رو به شما میده انجام بدید چون یهو مریضیش اود میکنه و حالش بد میشه !
در مورد گرافیک هم باید بگم بسیار عالی کار شده و کاملا میشه گفت یک بازی نسل جدید از این نظر هست همون طوری که کرایسیس هست ! البته من تو نظر سنجی به کرایسیس رای دیدم !
اینم بگم در ادامه بازی اتفاقات جالبی میفته که غیر منتظرس اما نمیگم که مزش از بین نره تا خودتون ببینید !
آقا من اينو كجا بيابم ؟ كجاست؟نقل قول:
عزیز این که فقط یکی نیست ولی اولیش که باید بیابی تویه اون واگن قطار بقل همون جایی هست که یارو میگهنقل قول:
آقا من اينو كجا بيابم ؟ كجاست؟